Arabalara özel ilgim var ve Babamla sürekli bu konuyu tartışırız bana göre en mühteşem olanı mercedes ama babam ise Audi der sizce en mükkemel olanı hangisi?
Cevabın nedir?
+1 yılMercedes bu sıralamada sonuncu sıradadır. Performans konusunda en zayıf olan arabadır.
Audi sağlamdır, lâkin en odun en teknoloji yoksunu arabadır aralarında. Ayrıca ikinci el piyasası da çok düşüktür, çoğu modeli zor satılır.
Performans, teknoloji ve sağlamlık bakımından en sağlam olanı BMW’dir. Bu üç modelden atmosferik motor kullanan tek markadır ve buna rağmen hepsinden daha uzun ömürlü, daha süratli motorlar ortaya çıkarır. İkinci elinde her zaman para eder.
#Not: Bir galerici olarak yazıyorum. Bu markaların hepsine, her modeline bindim. Mercedes bedava olsa kapıma koymam, Audi’nin sadece RS modelleri iyidir. BMW her konuda bu araçların önündedir, rakipsizdir.13 Yorumla- +1 yıl
@metinykk Zaten Merdeces’in ikinci elini yazmadım dikkat edersen, zira piyasada en çok kullanılan/tercih edilen Luxury araç Mercedes’tir. Konfor konusunda tartışılmazdır. Yalnız yine söylüyorum, üç markadan düşünmeden tercih edeceğim araç BMW olur.
Hayırlı işler, bol bereketli satışlar dilerim meslektaşım.
En İyi Cevaplar
Rahatlık istiyorsan kesinlikle Audi
10 Yorumla
Mercedes başı çeker, bmw ve Audi 2. Liği kapışır :)
13 Yorumla- +1 yıl
selam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
83Cevap
+1 yılhangi markadan çok hangi model olduğu önemli.
örneğin;
c segmenti için; 1 serisi a serisini ve a3ten iyidir bence.
d segmenti için 3 serisi c serisi ve a4ten iyidir.
e segmenti için e serisi 5 ve a6dan iyidir.
f segmenti için s serisi 7 ve a8den iyidir...
ama öbür yanda bir de alternatifi olmayan araçlar var onları ne yapacaz? örneğin audi ttnin diğer markalardaki rakibi ne? veya bmw z4ün rakibi ne?10 YorumlaZengin görünmek isteyen BMW'ye biner zengin olan Mercedes'e. diye bir şey okumuştum geçende. Pek de yanlış gelmedi bana doğrusu :D
16 Yorumla
+1 yılHangi segment olduğu ve araçtan ne beklediğine göre değişir. A5 ten itibaren AUDI öndedir benim için muadillerine göre. Ayrı bir ekoldür AUDI.
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar zaten amiral gemileri artık.
+1 yılBence audi biraz daha volkswagene dönük bir marka oldu artık. Tasarımı ilgimi çekmiyor. Yeni bmwler de oldukça kaba. Mercedes her zaman bir numara.
129 Yorumla- +1 yıl
@metinykk 2016 Passat varken A6 ya dönüp bakmam örneğin. Audi ölüyor...
- +1 yıl
@metinykk passat mükemmeli yakaladı. Artık mercedes klasmanında olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
@metinykk Passat mercedesi asla aratmayam bir araç. Full paket olsun yeterli. Bence passat bir alternatif değil artık, passat bir ayrıcalık ve tutku. Tasarım harikası.
https://i.hizliresim.com/WbWNM8.jpg - +1 yıl
@metinykk zevk meselesi bu tabii ki. Passat bana kalırsa audinin a4 serisine kadar olanından, mercedesin c serisinden ve bmw'nin 3.16 serisine kadar olanlarından daha iyi araç. Tabii ki tercih meselesi.
- +1 yıl
@metinykk ben passattan yediğim makası kimseden yemedim belki de o yüzden gözümde efsaneleşmiş olabilir haklısın c biraz abartı olmuş olabilir :))
Ama 3.16 dan cidden daha iyi. A4 ile eşdeğer mi bilemem ama tasarımı da katarsan işe ondan da daha iyi olduğu kesin benim gözümde.
@peraNur manita arabalardan konuşmaya kızınca buralara zıplıyoruz biz de 😂 - +1 yıl
O ne anlar arabadan ya hızı sever ama araba sohbetini sevmiyor erkek miyim ben diyor 😂
- +1 yıl
Manitama laf yok o ne derse doğrudur 😂😂😂
- +1 yıl
@metinykk subaru eğer wrx sti ise zorlayamazdın abim :) değişik araba onlar.
- +1 yıl
@metinykk subaruya binen adam illaki kendini yetiştirmiştir. Passat gibi uzun bir araç ile çok zor trafikte rahat hareket etmen. Subaruya binen otomatikman hıza odaklı olduğu için alismistir o makas atmaya :))
Ben fiesta ile harikalar yaratiyorken subaru olsa bilemiyorum 😂 - +1 yıl
@metinykk hoş sohbet için teşekkür ederim. Kendine iyi davran :))
+1 yılAudi ye herkes biner mercedesede ama bmw ye herkes binemez bmw ayrıcalıktır
BWM den vazgeçme bir dahaki yaz nasipse alıyorum az kaldı 😊💪111 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sagolasin istersen şimdiki arabayı sana satayım 😄😊
- +1 yıl
Ama şaka şaka Allah sanada güzel bir araba nasip eder inşallah
- +1 yıl
Opelastra resimdeki benim araba
- +1 yıl
Yavaş yavaş model yükseltiyorum 😊😊🙈
- +1 yıl
Yalan yok ilk arabam dogandi sonra Toyota corolla oldu en son bu şimdiki arabam oldu şimdi nasipse bmw olucak her yıl yeni model 😊
Hep bunlar bir hayaldi benim için şimdi sevdiğim arabaları çok şükür teker teker alıyorum Allahıma binlerce şükür yardım ediyor alıyorum bende - +1 yıl
Allah herkeşe versin içinde de bana çok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin hayırlı günler
Üretilen bütün arabaların dünyada uyması gereken standartlar vardır, 1 marka hariç... Oda mercedes.
Mercedes kullanana kadar arabalar arasında kıyas yaparsın ama mercedese bindiğin zaman diğerleri seni tatmin etmez20 YorumlaTabiki de tartışmasız Mercedestir. Audi VW bünyesindedir bir üst klasmanı diyebiliriz bu araçlar da Türkiye şartlarında harika araçlardır.
10 Yorumla
+1 yılMercedes en iyisidir çünkü zırhlı olarak üretilen bir araçtır hem rahatlık konfor açısından daha iyi bir araçtır bmw diyenler spor araç sevdiği için bmw diyorlar ama bende lamborghini var
20 Yorumlamerco daha kaliteli konfor ve sağlamlık olarak bana daha cazip geliyor bmw arabadan saymıyorum sevmiyorum ben bmw'yi
10 YorumlaTartismasiz Mercedes bmw ve audi kebdi arasinda cekisir. Bende daha once audi a5 vardi. Cok güzel araba simdi Mercedes e250 var. Arada baya fark var.
10 YorumlaAraba dedigin ;
https://i.hizliresim.com/rEYAQB.jpg20 Yorumla
+1 yılNe kadar ekmek o kadar köfte meselesi..
Audi : Konfor
Bmw : Güc
Mercedes : Konfor-Gösteriş20 Yorumla
+1 yılrahat için mercedes. hız ve güç olarak bmw. audi bilmiyom sana kalmış
10 YorumlaGencler icin motor kuvvetli : Bmw
Oturakli insanlar icin konforlu : Mercedes10 Yorumlaaudi bu 3 araç içinde en kaliteli malzemeyi kullanan safkan bir alman. fakat aracın 2. el değerini göz önünde bulundurduğumuzda ve göze hitap eden bir işcilik istediğimizde mercedes ten vazgeçilmemeli.
00 Yorumla
+1 yılNe için kullanacağın önemli. Makam aracı olarak mercedes gezmek için audi
10 YorumlaAlmanci bir akrabam mercedes daha rahat bmwden diyodu, o yuzden mercedes, zaten saglam arabalar
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. mercedes ok işaretleri yağı suyunu benzinin koy yolda kalmazsın.
10 YorumlaS63 alacaksan mercedes, yoksa bmw m serisinden biri ;)
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılüçünün arasından bmw daha kıvrak tabi modellerde önemli
10 Yorumla Her klasmanı ayrı ayrı tartışılır ama hangisi dersen Audi A5 Sportback der susarım.
10 Yorumlavayyy araba seven kız
Mercedes-Benz audi den her zaman her konuda üstündür
sırf sanzimani için bile audi alınmaz10 Yorumla
+1 yılDünyada iki çeşit araba vardır Mercedes ve diğerleri... MERCEDES
10 Yorumla
+1 yılEllerim mercedes yazsa da gönlüm bmw diyor.. cocukluk aski 😊
10 Yorumla
+1 yılOnları alacak param yokken konuşmam saçma olur 😪
12 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüğümü nerden çıkardın 😂😂
+1 yılbmw tartışmasız boşuna laf kalabalığı yapmak istemiyorum
10 Yorumlaİkisi de değil. 90 Model Lamborghini Diablo. Zamanın eskitemeyeceği tek araba.
10 Yorumlaneye göre hangisi diyorsun? hız mı?
konfor teknoloji mi? bunlara benzer neye göre?02 Yorumla
+1 yılbaban en dogrusunu söylemiş audi tabi siz küçükler ne anlarsınız arabadan kızm ya
07 Yorumla- +1 yıl
yaa tamam nıye bu kadar sınırlısnız sız hanfendı pekı
- +1 yıl
aşk olsun ama
- +1 yıl
uyuzzz
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mercedes'in adı , Audi'nin tadı.
10 YorumlaYamaha 💙 Motor diyorum ben (:
14 YorumlaEmekliysen Mercedes Genç isen BMW
10 YorumlaAuidi tabikide
13 Yorumla
+1 yılmercedes peşine audi sonra bmw
10 Yorumla
+1 yılValla hepsi birbirinden iyi arabalar hepsi olur
10 Yorumla
+1 yıl3'ünü de kullandım..
Mercedes de karar kıldım..10 Yorumla
+1 yılHonda sokacaksın kesiciye..
10 YorumlaFord mustang klasik ama
10 Yorumla
+1 yılMercedes tabii ki.
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 883 cevap paylaştı. Hacı reno iyidir.
12 YorumlaOtomobiller ikiye ayrilir: audi ve digerleri
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıralama; bmw e60 m5, Mercedes a45amg , Audi rs5 Avant
00 Yorumlayıldıza rutbe sorulmaz kanks
10 YorumlaBence bmw çocukluk aşkım
10 Yorumla
+1 yılMercedes
11 Yorumla
+1 yılmercedesssssss
21 YorumlaYıldız varsa sorun yok;)
10 Yorumlaben mersocuyum kardeş
10 YorumlaPorsche
20 Yorumlaher türlü bmw
20 YorumlaSanami alacak
14 YorumlaRange rover 💪
30 Yorumla
+1 yılAudi bence de
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılaudi
10 Yorumla
+1 yılAudo
10 Yorumla
+1 yılAudi tek gecer
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı. Bmw ben ce
10 YorumlaAudi 😍
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmercedes var bıde dığer arabalar var
10 Yorumla
+1 yılmercedes :)
10 Yorumla- Devamını Gör (54)