Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturdum?

Arkadaşlar uzun zamandır oynamadığım bir oyun vardı. Bugün öğleden sonra bu oyunu indirdim bilgisayara, odama geçtim ve oyunu oynamaya başladım. Vakit nasıl geçmiş anlamadan akşam olmaya başladı. Sonra arkadaşım aradı, saat 00.00a geliyordu. Açtım işte oyunu anlattım ona da yüklettiriyorum o da indiriyor. Saat böyle biz telefonda konuşurken gece yarısını da geçmiş. Geeçi pek bir şey konuşmadık öylede sustuk ben oyun oynuyorum bir yandan. Ama kıza da kapat artık falan diyemiyorum duruyo öyle. Arada konuşuyoruz. Tabi ben oynarken aileden herkes yatmış. Işıklar sönmüş, birtek babam beni beklemek için uyumamış. Neyse işte saat ikiyi geçmişti babam odaya girdi kızım geç oldu artık saat dedi telefondaki arkadaşıma kapatıyorum ben dedim neden dedi dlgşdpaşfş işte bir şekilde kapatmak zorunda kaldım. Şuanda içimde acayip büyük bir pişmanlık var. Sabahtan beri oyun oynadım ve yeni kapattım oyunu. Ailemin yüzünü çok az gördüm ve normalde pek böyle yapmazdım. Böyle yaptığım için içimde çok büyük bir pişmanlık var şuanda

Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturdum?