Arkadaşlar bu cihaz 4.500 tl ben bu tarz kameralara meraklı biriyim. Sizce böyle birşeye bu fiyat verilirmi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence ihtiyacına göre hareket et sen bunu alsan bence sana fazla gelir sonuçta film cekmiceksin dimi bunun yerine küçük aksiyon kamerası al su altı çekimi felan yapabilen
Benim mesleğim filmcilik. Stüdyo işleriyle filan uğraşıyorum. Su altı çekim sevmem suyuda sevmem.
o paraya bu cihaz alınır evet. bilgin var mı bilmiyorum ama bu ve benzeri cihazları uçurmak için sertifika alman gerekiyo. eskisi gibi herkes uçuramıyo malesef.
evet biliyorum alması kolay birşey
Cevap
9Cevap
Biraz pahalı ama piyasadaki en sağlam cihazlardan biri sanırım. Bununla deneyimleyeceğin keyif efsane olur. Nette görüyorum sanal gözlük ile felan entegre ediyorlar sanki sen uçuyorsun :D
Ayy çok gaza geldimmmmm etrafımdaki insanlar yok alma değmez filan diyor ama bikere düştük sevdaya
Ya pahalı kimisine göre ama maddi sıkıntı çekmiyorsan neden almayasın ki. Hobi sonuçta bu da. Araba hobisi olanlar gidip saçma egzozdur janttır veriyorlar bu paraları. Kimse garipsemiyor, senin de keyif yöntemin bu. Valla param olsa ben de bundan alıp deneyimlerim.
O videoyu bulursam atarım sana fena birşey
Ticari düşünüyorsan ve verdiğin parayı geri kazanacaksan bu rahatlıkla alinir. Hatta 10.000 seviyelerine çıkıp daha da iyi şeylere bakabilirsin.
Ucurdular yanimda daha uygunlari var bu kamerali sanirsam araba var be 5 bin tl ye :D
Benim işim film çekmek olduğu için sanırım en kalitelisini almak daha mantıklı.
Onu kullanmayı biliyor musun kolay değil
Evet biliyorum, zaten cihaz çok donanımlı önünü görüyor çarpmıyor kumandayı bırakırsan havada kalıyor vs. bilmeyen biri bile rahatlıkla kullanır.
Ben araba alırım o paraya aasgsgvsg...
Verilir de yasakli bunlar
OHALden dolayı şu an uçması yasak, fakat normalde sadece askeriye, polis, bakanlık vs gibi yerlerde uçması yasak. Ben zaten tatilde filan uçurucam
Pek
12 000 demişti bir arkadaş bana
ben 11 bin'e djı insipre aldım gız :D
Memnunmusun farkı ne oluyor ne için kullanıyorsun?
zevk meselesi..
farkı daha kaliteli ve uçuş süresi daha fazla ve kolay kolay düşürülmüyor
Verilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar