sizce kim daha iyi ?
gorunus olarak?
karakter olarak?
ne bilim herhangi bisi
GENELEME TABIKI OLMAZ AMA SIZIN GORUSUNUZ?
gorunus olarak?
karakter olarak?
ne bilim herhangi bisi
GENELEME TABIKI OLMAZ AMA SIZIN GORUSUNUZ?
Eksi yiyecegimi bildigim halde yaziyorum :)
Tüm gurbetçi kızları tanımıyorum ve o nedenle belki net bir yorum yazmak zor olabilir ama var sayınki ben Türkiyede doğmadım ve varsayınki ben gurbetçi bir ailenin kızıyım.Ben kendimle ve Türkiyede yetiştirilen kızlarla aramda ne fark görüyorum biliyormusunuz? Şimdi Türkiyedeki kızları kötülüleceğimi sanıyorsunuz ama yemin ederim beni 10000 kere sagdan soldan sollarlar :).Her konuda.Hayatımda Türkiyedeki yetiştirilmiş kadınlar/ erkekler kadar cin/ atık/ jillet gibi/ fırsatları kacirmayan/ açık göz insanlar ben hayatımda hiç bir gezdiğim ülkede görmedim.Ben Türkiyedeki kızların gözünde nasıl birisiyim biliyormusun? Saf ve keriz .Okadar
super:D haha
Sen nasıl gülüyorsan banada aynı o şekil gülüyorlar :).Teşekkür ederim en iyi cevap için
bence avrupadakilerin cogu kültürümüze daha önem veriyor. türkiyedekilerin cogu "modernlesmek" istedikleri icnín , kültürlerini unutuyorlar ya da avrupaya özeniyorlar. halbuki avrupanin kültürü hic yok, bizim zenginligimizin degerini bir cogu bilmiyorlar. almanyaya zamaninda göc edenler o kültürümüze tarihimize bagli olanlar, cünkü türkiyedeki o "degisimi" yasamadilar. bu yüzden bunlarin cocuklarida cogunlukla daha siki ve kültürel bir sekilde büyütülüyor. tabiki her kese söylenmez bu.
türk kızları ne kadar
şımarık, ukala, kendini beğenmiş olsada illede türk kızı :)
Yabancı kızlardan bizine türk kızları heryerde 1 numara kendi düşünceeem :)
Cevap
7Cevap
soru avrupadaki kızlar ne güzel dimi olarak
erkek cevapları da evet evet haklısın olarak degiştirilmeli.
Gene Türk kızına kalacaksınız hala bir afra tafra neymişmiş kafa yapısı güzelmiş (veriyo) neymiş tipi güzelmiş (veriyo) kültürlüymüş (okula göndermeyen babaları yok) bla bla bla
yok onla ne alakasi var
yabancılar daha güzel
yabancılar her türlü daha güzel
yabancılar daha iyi karakter olarak
kesinlikle
Yabancilardan bahsetmiyom. avrupadaki turk kizlarindan
avrupadakiler daha bakımlı genelde ve beyin yapısı olarak da daha iyi.en azından bana göre...
Ben Avrupa birliği vatandaşıyım aynı zamanda.Avrupadaki Türk kızları buradakilere göre daha insancıl ve daha anlayışlı.Türk kızları gibi totoları havada gezmiyorlar..:)
görünüşte eşit gibi ezici bir çoğunluk yok gibi
karakter olarak fark var tabi :)
avrupadakiler çok kıro.
kopuk arkadaşı tenzih ederim <3
Bati Trakya kizlari bir nomero:D
tehlikeli tür avrupadakiler :)
avrupadakiler daha açık .burdakile kapalı
Çok mütevaziler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar