Sistemimde sorun olduğunu düşünmüyorum GTX 970M ekran kartım var 4. nesil i7 işlemci 16 GB 2133 mhz RAM ve Unreal Engine SSD ye kurulu sistemsel bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama 15-20 fps alıyorum defaultları bile incelerken
Hazır birkaç modelleme kullanıp basit bir oyun yapmaya çalışıyorum asıl amaç 3DMax kullanıp modelleme yapmak daha sonradan bunları entegre edecem Unreal a genel amaç bu :D
Zaten ücretsiz olur oyunum :D daha önce birkaç tane yaptım hep ücretsiz dağıtım yaptım :D google play üzerinden şimdi PC için yapıyorum ama şu lag sorununu çözmem lazım :D
yok sistem sağlam daha 2 ay önce 6000 TL saydım bu sisteme :D birşey şu an cpu yu fazla zorluyor tahmine virüs filan yemişimdir biraz kurcalayim çözemezsem format şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lan sen Unreal'la ne yapıyosun?😄 Anlat biraz😂
Hazır birkaç modelleme kullanıp basit bir oyun yapmaya çalışıyorum asıl amaç 3DMax kullanıp modelleme yapmak daha sonradan bunları entegre edecem Unreal a genel amaç bu :D
Bak seni ilk farkedenlerdenim artık beleşe verirsin değil ni oyunu 😂😂 Ben bağımsız oyunları çok severim de..
Zaten ücretsiz olur oyunum :D daha önce birkaç tane yaptım hep ücretsiz dağıtım yaptım :D google play üzerinden şimdi PC için yapıyorum ama şu lag sorununu çözmem lazım :D
Açıkçası güzel bir şey yaptığına inanıyorsan ufak bir ücretle satabilirsin. Sisteminde bir sorun yok gibi gözüküyor. Neden FPS alamadığını çözemedim 😕
yok sistem sağlam daha 2 ay önce 6000 TL saydım bu sisteme :D birşey şu an cpu yu fazla zorluyor tahmine virüs filan yemişimdir biraz kurcalayim çözemezsem format şart
Sorun çözüldü virüs bir exe durumundaymış arka plan da çalışıyor işlemi kapat dedim düzeldi herşey pc canavar gibi şu an :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!