aman dolandırılmayın. bir de güven vermek için uyduruk bir web adresi açmış http://fulyasoylushow.tr.gg/ diye.
isteyen arayıp kafa bulabilir. adı fulya.
Ne gerek vardı be kardeş o geçti bitti gitti ama nunarası var ara sor hesabını başka numaradan
napalım yokluk kardeş bekarız sonuçta kızlar da pas vermiyo :(
İptal etmezler sanırım olan olmus geçmiş olsun yay o kızın numarasını hemen
burdan başlayalım servise :D
Dur bende sahte face hesabı var yayayim mi oedan 😄
valla süper olur kitlesin kaşarın telefonu. yeni hat almak zorunda kalsın. senden numara isteyen abazalar olursa bunu bir yere kaydet ver herkese. nası olsa bayan sesiyle cevap vercek :D.
Tamam ben hemen mesaj atan herkese vereyim numarayı 😂😂 kimin eline dustugunun farkinda değil
ismini fulya olarak ver. bu kaşarın adı sözde fulya takma ismidir gerçek değildir zaten :D
Aynen gerçek değildir tamam fulya deyim 😄
sana takip attım
Var Kilisli bir sahtekar. Parayı alıp sonra ya telefonu kapatır ya da cevap vermez. Adına Fatma say der ama gerçek adı Ayfer Zenc... kendini ağırdan satıyor. Ama dolandırıcı. Yerini tespit ettim. Yakında kilise gidip o parayı burnundan getirecem. 😉😁
İsteyen olursa numarasını atarım
Sanmıyorum olmaz sende 30 lıranın peşine mi düşüyosun boşver
ben düşmezsem başkası düşmezse bu ırıspı köşe olur enayiler sayesinde.
Irıspı dıyosun yani madem öyle neden konuştun öyle biriyle :/
zevk için. işimi halletmek için. ırıspı başka ne işe yarar? bunun için işte.
O zaman o ırısbının yaptıgı şeye katlanacaksın kardeş madem o k*hbelık yapıyosa
ama ayıp ya ırıspının da bir şerefi olmalı. kaç kişiyi tokmaklıyo bu şekilde kimbilir. :D
Madem o serfsz senin 30 liranı alıyor sende 30 lıranın peşine düşme bence küçük görünüyorsun o serfsizse sen onunla muhatap oluyorsun üzülemicem sana 😂😂😂
tamam yavrıceylan. senin o güzel yüzün yeter bee
Cevap
1Cevap
Onun için önce şov sonra para 😀
aslında bu riski alarak yolladım. camlı şov seçeneği vardı 50 tl istedi ama ben risk almak istemedim. 30 tl olan sadece telde sohbet olanını istedim. niyeti ciddi olsaydı 20 tl daha atcaktım :D
al kardeş kafana göre takıl ara dalga geç niyetini belli etmeden :D 0539 378 92 26
0539 203 97 2
:( :/ :) :D
gülme kız :(
neden ben insan değil miyim :D
ne kullanması kızım. alışveriş yapıyoz burda paramızla. işine gelmiyosa yapmasın bu işi?
Iyi olmuş
ayıp ama kuku peşinde koşarken durduk yere 30 tl zarar ettik :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar