guncellemeye kufur edenler cansiniz :DD
Esim haftasonu gece disari cikmak istiyo izin vermeli miyim ?
guncellemeye kufur edenler cansiniz :DD
Siz güzel bir kadınsınız. Zannetmiyorum eşinizin size yanlış birşey yapacağını. Ha içki etkisiyle yaparsa da birşey diyemem ama sizde bara disko ya yollamayın. Yada bir tanıdığınız varsa bebeği birkaç satliğine ona bırakın beraber gidin. Sonuçta sizinde canınız can dimji. Eğlenmek sizinde hakkınız. Yoksa o da gitmesin o zaman. Empati kurdum ve bebeğimiz var diye gelemiyorsa dışarı çıkamıyorsa eşim bende çıkmam. Sıkıldıysam da çocuğumun annesini üzmem. O evde geçmesi gereken zamanı beraber geçirir ona yardımcı olmaya çalışırım. Sıkılmak ne demek ya? Alın ozaman bebeği beraber gezin sağı solu. Bence şimdi karar verdim eşiniz kaşınıyor...
saol kardiste esim sizin gibi dusunmuyo malesef o evdeyse bnde evde kalirim gibisinden :(
Yanlış. Eskilerin bir sözü var: Hayat müşterektir.
Eğer bu yola beraber başkoyduysanız acısıda tatlısı da beraber yaşanmalı. Biz Türk toplumuyuz. İngiliz Amerikan vs değiliz ki farklı kültürümüz olsun. Bence izin vermemeli ve bunu uygun şekilde açıklamalısın ki asla beni kıskanıyor gibi algılamamalı. O na "tamam sen cumartesi, bende pazar çıkıcam dışarı ikimizinde izin günü olsun. Madem öyle eşit değil miyiz. Senin canın var da benim yok mu? Bende 1 gün izin yapıp rahatlamak istiyorum" de. ok?
gunduzleri karismaz cok gez der de aksamlari izin vermez..bide esim pek anlaysli biri degil sinirli bir yapisi var pek dinlemez beni
Alla alla.. gebertirim len ben böle adamı. Akşam sana izin vermeyen kendine neden veriyor? Yani sana güvenmiyor. Neden erkekler boş bırakmaz dimi? Sen güzel kadınsın illa asılan olur. Ee bu da demektir ki kendi de bu yolun yolcusu. Kişinin zikri neyse fikri de odur. Bilir ki sen gündüzleri sadece avm ye gider arkadaşlarınla takılır dedikodu ve alışveriş yapar dönersin. Kızlar başka ne yapar ki? Bence asla izin verme ne olursa olsun izin verirsen sonu gelmez 10 sene sonra izin vermesende gider.
hadi ya o kadr vahim mi durum :(
Anlattığın gibi biriyse ki erkeklerin huyudur bu asla unutma bir insana iyilik yaparsın ama o kişi bu iyiliği her zaman kendisine yapılması gereken bir hak olarak görür. Evlilikte de böyle imtiyazlar verecek olursan 10 sene sonra çocuk zaten 10 yaşında sana sormaz bile çıkarken bir yere giderken. Ben çıkıyorum 2 saate gelirim der ve bitti. Aslında bu sadece erkekler için geçerli değil genel bir olaydır. Bir kere izin vermen olayı bitirir. ya da tamam ya bebeğe ben bakarım siz gidin eğlenin :))))
ahahah coookk tesekkur ederim abim cok iyisin :))
Napim yav yoksa ailede ki eşitlik kavramı bitecek haksız bir egemenlik hüküm sürecek :))))
Dediklerimi unutma ama karar senin. Sen bilirsin. Fakat iyi niyetle istenen birşey değil bu bence. Bu arada kaç yıl oldu evleneli?
2.5 yil oldu :)
Ohooo bizim emmioğlu sıkılmış desene :)) 2,5 yıl az değil. Ben bile 2,5 ve 4 yıllık ilişkilerimde sıkılmalar hissediyordum. Değişik şeyler yapmak falan geçiyor insanın içinden ama sizin eşiniz bence ne yaptığını bilmiyor. Nasıl biri kolunda kalın altın künye boynunda kalın zincir ve ucunda büyük yuvarlak atın ve serçe parmağında da kalın yüzük mü var? :)) Bende öyle bir his uyandırdı da :)))
Bak bak bak güncelleme de bir kaç sakat şeyini de yakaladım diyorsun ve hala sana senden olmasa çocuğumdan utanırım edebiyatına kanıyorsun. Eh yapçak bişi yok. Sen şimdiden bir bez ve parlatıcı al benden demesi :)
Ne alaka ne yaptın sen boyle yaaaa :\
nasıl ne alaka? Hangi yazdığıma ne alaka dedin ki?
Zincirli yüzüklü. Filan dednya :D
Yav o espriydi yaa deli :)) Senin gibi şakacı biri de bu espriyi anlamadıysa aşkolsun :)))
Yemeği çok yidimde kafa almadı birden kısırı bıkma :D
Hııı sinirlisin tabe kızgınsın eşine vurdun kendini yimeğe.. Bak az ye bu aralar kilo felan alırsan ya da aldıysan eşin yuvadan uçabilir ha :PP
Ahahah şu saaten sora çokta fifi :p
Hangi husus için fifi?, eşinin yuvadan uçmasına mı kilo almaya mı?
bir gazeteci uzun ve mutlu evliliklerle ilgili bir araştırma yapıyormuş. uzun süredir evli olan bir adama sormuş "nedir bu işin sırrı" diye.
adam da "biz her hafta bir gün mutlaka dışarı çıkarız" demiş
gazeteci "öyle mi? hangi gün çıkarsınız?" diye sormuş.
adam "ben cumaları, karım da cumartesileri çıkar" demiş.
sizin de evliliğiniz çok uzun ve huzurlu sürer.
Bebeğim, sen onu göndermediğin zaman herifin içinde iyice ukte kalır. Bir de yasak şeyler tatlı gelir diye bir kavram var ya, onu da göz önünde bulundur. Kısıtlarsan gerçekten soluğu senden habersiz başka başka yerlerde alır. Eşine güvenebilirsin, sadakatinden emin olabilirsin ama erkek neticede gözü kaya bir şekilde. Bir de yaşadığın yerinde bu konuda genel durumu ortada, bakar ama ben sanmam ki iki dakikalık zevk için seni, ailesini hiçe saysın. Gönder, arada da ararsın ve az-çok anlarsın zaten. Güveniyorsan endişelenme, bir yanlışı olmaz zannımca.
Sıkarsan işler daha da kötüye gidebilir yavrum.
en tatmin edici cevap buydu balimmm cok tisirlerr <33 :(
Nonniş oğlunla ilgilen o arada, eşini o gece 3 kere arama hakkın var bebeğim. 5er dakikada 1 aramamak kaydıyla 3 kere ara. Bakarsın dayanamaz özlemine hemen gelir evine. Senin endişelerini yirim, yapmaz öyle enişte bey. Tanımıyorum ama sen güveniyorsan bitmiştir. Millete de aldırış etme. Seni yirim, mukaa <3 :*
eneeemmm ne mannak hanika bir hatunsun sen la <3333 senin iyi niyetlerini guzel dusuncelerini epmek arasi yapiyimda yiyim <3333
Bu biraz eşine bağlı sanki bence izin verilmeli..Benim eşimin arada birlikte çıkıp kafa dağıttığı arkadaşları vardır hepsini tanıyorum ve bunu sorun etmiyorum erkek erkeğe vakit geçirmek istemeleri çok normal her çıkmasında bende gelecem diye tutturmam :)
ama burda arkadasi yok ki balim tek cikmak zorunda.. :( arkadslari olsa senin dedgn gibi ben derim gir eglen kafa dagt dixe
Cevap
14Cevap
Abi sen ne zmanadır buradasın, burada bu tarz güven sorularının sorulmayacağını öğrenemedin mi ? Şimdi birileri çıkıp sana" oo kesin aldatır" diyip senin kocana olan güvenini (sen her ne kadar çok güvensende) düşürecek..
Bu soruya dürüst bi' şekilde cevap vermeyip (eşini tanımadığımdan dolayı) izin vermelisin diyorum..
en iyi cevaba baksana remoo en cok beni etkileyen cevap o oldu :D .. senin dedgin 100 de yuz dogru bisey ama ben onlarin dedklerine inanmiyorum olaya objektif bakanlara inaniyorum :)
Sana yanlış yapması için gecelere ihtiyacı yok...
Bir yanlış yapacaksa işte de keza yapabilir..
Bu sebeple önce bir empati kurdur ona, senin gece dışarı çıkma fikrini hissettir.
Sonra çıkmak istiyorsa hala birşey deme gül ve yolcu et :))
haklisin nan .. ama bende cikiyim desem gece aska izin vermez.. bunu biliyorum :F
git luko git aksam 10 da cik Sabah 5 gel nasi oluymus gorsun zilli :DDD
İzin vermemelisin, çıkacaksanız birlikte çıkın. Tek başına gitmesin seni bırakıp. Bir kere izin verdin mi daha hakim olamayabilirsin..
aynennn bende oyle dusunuyorum bide dost most bulur katil olurum :( :@
Bu ciddi bir durum. Gece çıkacağına bir gün birlikte çıkın ya da evde güzel bir ortam hazırlayın. Eşin en kadar sadık olursa olsun biraz alkolün ve bazı kadınların davranışları ile istemeyeceğin şeyler yapabilir.
Derinimm fazla sıkmamak lazım galiba ters tepiyo sonra..
Ama bana kalırsa yollama dışarıya yelloz çok dediğin gibi :(
valla balim ya :(( gunduz beraber cikariz derim napiyim :D
ateşle oynama elin yanar buzla oynama üşür hasta olursun eee bu çocuk ne yapsın o halde toplu oyunlar oynamaya ne dersiniz mesela disko bar yerine ailecek eğleneceğiniz bir yer düşün evet evet bacı bunu ciddi düşün sen kücük cocuk var diye evde oturmak zorunda değilsin
esim sanirim bizden ayri zaman gecrmek kafa dinlemek isityo
Aman izin ver gitsin canım, hatta yakın bir arkadaşını o gün sende davet et evinde bir güzel sohbet edin:)
Eltimden başka kimse yok balım onunda çocukları var :p :D
Birde çocukların gürültüsüyle uğraşacağına kafa dinle kendine zaman ayır o zaman:)
arada çıkar tabide haftada bir çıkarım gibi bir programla sezonluk plan :)biraz abartmış..çocukla da çıkılır gece değilde gündüz çıkarsınız çok bırakma öle. bebeğiyle ilgilsensin hem boş zamanı olmuşken hazır
yelozlar konusunda haklısın baştan çıkarıcak kadın bol barlarda tercih senin ama bu kimseyide eve hapsedemezsin bir yere kadar anca yapacak olan her yerde yapar
dimi maestro haklisin yapicak heryerde yaparda biri memelerini totosunu gozune sokarsa yapmica varsada yapar ondan korkuyorum :(
biliyom pampa muhim degil :)) kadere boyun eycem bende plan yaptim o bana sakin sigara icem dogerim demisti madem o beni dinlemiyo bnde 1 paket sigra alip iccem zabaa kadar ;DD
o gelene kadar aklanir paklanirim :D
daha once de yaptigim sey merak etme tecrubeliyim :DD yok o icmiyo burnuda küpek burnu gibi malsah kocamin _:D
valla bide canım cekiyo ki bira bu aralar eneemm
fallami ben bilmem bole bira sofralarini tisirlerrr kardis :)))))))))))
yok eltimi cagrcam k bakma artikin :D hemde nasil faydan oldu sayende adami ben gondercem ceketini filan tutup ayakkapisini giydrcem bir an once gitsinde keyif yapam diye :D
coookkk tesekkur ederimmm valla iyi geldi :)))))))))))
gururunu onurunu zedelicek bişey yapmadıktan sonra arada gitsin bence
ya yaparsa... seytana neyim uyup :(
bak onu bilemicem :)
Dışarı çıkarken kocanın parmağından yüzüğü çıkart bence. Çünkü parmağı yüzüklü genç erkekler bir çok "kaşarın" hedefidir. Evli erkekler çok çekici gelir onlara.
vayy abimm saolsainda benim kocam normaldede takmaz yuzuk zaten :)
ama bu ogutun kulagma kupe
Engellemeyle bazı şeleri önleyemezsin içinde varsa senin yanında da bir şekilde yapar zaten
ama kadinlar gozune gozune sokarsa kendilerini yapmica varsada yapar
bence eşine güven ve gitmesine izin ver sonuçta onunda kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır izin vermezsen üstünde baskı oluşturursun yani ne fazla serbest bırak ne de sık dengeyi koru
ya aliskanlik yaparda bir hatunla dost filan olursa :(
küçük bebeği olan kadınlar daha çok aldatılıyormuş
kocam bişey yapmaz demişin de o kendini yelloz hatunların olduğu ortamlara sokarsa aklın karışsın zaten.
ama yinede senin iznine tabi olmamalı. gitsin eğlensin. eşin güvensizliğini öğrense çok üzülür
ay saolll icim ne kadan rahatladiii ne diyon sen ya :((
salma kızım salmaaa
öyle başlar bunlar salma otursun ev,nden ya da ikiniz çıkın:)
dogerim kiz seni balimmm :( :D
verme yerler adamı o yellozlar mazallah kocasız kalırsın
ver gitsin gizli. bir kere takip et ama o bilmeden. ben olsam öyle yapardım.
hihi gizli degilmişsin annem. el alışkanlıgı.
:DDD
takip edemem kucuk oglum var nasi gece disari cikiyim bide arabaylan gider :((
taksi tut, bir saatligine gelsin bir arkadasın ya da komsun baksın. durumu da anlat komsun bakacaksa, arkandan laf cıkarmasın. ben olsam tamamen güvenmezdim. ne zaman güvensem hüsrana uğruyorum çünkü.
sen bilin derinoz. sonra acıklaması ne var takıldık biraz sadece, sen benim eşimsin ciddi olan sensin olmasın :)))
bu arada erkek için baba olması yapmasını engellemez. o kadın için geçerli. kadın anneyse üstüne daha cok baskı vardır ve yapsa adı lekelenir. erkekler bu konularda birbirini tutar. evli bile olsa aralarında karı, kız muhabbeti yaparlar. düşürdükleri hatunları da birbirine anlatan cok. bu kadar güvenme. bastan güvenme ki sonradan hayal kırıklıgı olursa üzülme. neyse...
hee simdi telde konustuk turkubara gitcem diyo yaa :( allammm kafayi yicem bnde dedim cocgu eltime birakiyim bnede geliyim dedim o da haftasonunun planini simdi mi ypcz dedi konuyu kapatri :(
iizn var. oğlunu aile bireylerinden birine bırak ara sıra sende onla çık
Adami rahat birak dostum:D sen otur evinde kadin gibi aaaa:D
lan bir kerede benim aleyhime yorum yap pis kadin !
aferin isabetli karar :)
tisirlerrrr askitom <3
İzin vermelisin tabi.
geldi yine mikrop u_u
Canlı yayında görüyorum kaçışın yok artk -_-
ahahhaah :DDD
soruma gelsene nan
sen de onunla birlikte çık yoksa tek gönderme :D
Siz böyle bir şey yapsanız ne olurdu?
cok kotu olurdu :(
Bir eşitsizlik var bu işte.
İzin mi istiyor çıkayım mi diye:D