İnternet & Teknoloji Kızlar çok yakışıklı değilmi yaa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tabiki tabiki Ahmet Aksözden bahsediyorum Hem kaslı baklavalıHem hayvanseverHem cool Çok ta sempatik ve komik hiçbir vine ını kaçırmam izlerim sizcede çok tatlı değil mi ya?😄 Kızlar çok yakışıklı değilmi yaa? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bekâröğrenci Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Simdi benim aklımdan geçen bu adamın fake hesap açıp kendine reklam yaptığı. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artik işi gucu yok bunla mi ugrascak Yorumla bekâröğrenci +1 yıl Valla resimlere bakınca vine ile uğraştığı da düşünülünce pek işi gücü olduğunu zannetmiyorum :) Yorumla
kezotoles Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl bu kim ya valla yakışıklıymış :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahmet Aksöz😄 Yorumla kezotoles +1 yıl vine mı çekiyor bu :D linkini atsana :D Yorumla Soran +1 yıl İnstagramda ahmetaksoz ya zaten adam ünlü yaz googleye cikiyor😄 Yorumla kezotoles +1 yıl timam teşekkürler bunu stalklıyım bari ya :D ay aşık oluyorum valla çok beğendim idşldfh Yorumla Soran +1 yıl Aşık olursun cidden dikkat et😄 Yorumla
RuhsuzAyı Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Sirf kaslı ve zevkine köpek besliyor diye yakışıklı olması çok garip o zaman bende yakışıklıyım sekerparem ve sokak köpegim var 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyledir erkekler hande erçeli paylaşınca benimde Ahmet i paylaşasım geldi😂 Yorumla RuhsuzAyı +1 yıl Açılın kusucam hande erçel dediler yine 😶😕 Yorumla
BlackjackG Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl sen onu izlerken o kim bilir kimlerle yiyisiyo 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece kucuk bir hayraniyim ne yaptigi pek ilgilendirmiyo😉 Yorumla
zumrek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Bende çok seviyorum 🙈 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgiliside yok herhalde gay mi ki😄😄 Yorumla zumrek +1 yıl Ahahahahha yok kız sanmam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman olmasın 😄 Yorumla
tan_tn Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Degil he hersey tip degildir umutmayin beyaz atli prens diyede bisey yoktur sizi menfaatsiz gercekteb sevebilen birini bulursaniz daha mutlu olursunuz hayat tecrubesi olarak bir nasihat 1 0 Yorumla
KelvinJora Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Gözlüksüz görebilseydim yorum yapardım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu guncelleyip koycam bak tamammı😄 Yorumla Soran +1 yıl Ana koyulmuyomus instagramdan baksana orda var😄 Yorumla
bayoduntik Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl eyi git evlen o zaman :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hah Yorumla bayoduntik +1 yıl benden de sana nah :D Yorumla Soran +1 yıl Nah mı dedim ben Yorumla bayoduntik +1 yıl yok ben sana nah dedim :D Yorumla
Cranberries_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Gözlükle mi doğmuş bu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sormak lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne yapım yani herifimi birakim bu adamamı varayım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok canim ole bisey mi dedik😄 Yorumla
_LetMeGo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kesin sana bakar zaten yanıyo senin için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bana bakar gibisinden bişey soylemedim nerenle okuyosun çok tatlı yakışıklı olduğunu belirttim hey Allahım ya Yorumla _LetMeGo_ +1 yıl Genel olarak hayranlık durumuna karşı olduğum için aptalca buluyorum 😂 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oyle 1 0 Yorumla