Omegle'da yüzüm görünür halde göğüslerimi okşarken kayda alınmışım. IP adresimi ve adresimi bulmuş ve internete yüklemekle tehdit etti. Beni boşaltmazsan yüklerim dedi. Ve ben de korkup çıktım. Muhtemelen şu an yükledi. Bu videoyu nasıl bulurum, nasıl yok ederim? Lütfen yardım edin. Yargılamayın nolur.
Cevabın nedir?
Gidip savcılığa başvurursun onlar da yüklenen siteden kaldırtırlar zaten. Ve bunu yapan kişide senden izinsiz yaptığı ve şantaj yaptığı için hapis cezası alır. Bunu yap kesinlikle ciddiyim. Zaten yüklemiştir en iyi çözüm bu olur. Hemde pişman ettirmiş olursun.
012 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bulucam videoyu peki
Soran+1 yılyahu abim görse o videoyu bir de İstanbul diye... hani adres olmasa ben değilim derim ama İstanbul yazıcak orda
- +1 yıl
Kendin arayacaksın videoyu direkt olarak elinle koymuş gibi bulman şansdan başka bir şey değil dostum ama merak etme bence cesaret edemez sadece korkutup sana yaptırmak için yapmıştır çünkü omegleden ip adresini bulamaz yani. Korkma öyle bir şey olursada şikayetçi olursun videonun linkini alman yeterli eğer bulursan yani oda. Savcılığa bildirirsin o bulunur cezasını da alır.
Soran+1 yılIP'mi söyledi ve doğruydu
Soran+1 yılhacker arkadaşınız var mı savcılığa gitmeden hemen videoyu sildirsek :/ bulursam yani
Soran+1 yılteşekkür ederim :/
Soran+1 yılçokteşekkürler
+1 yılSenin siyahi adamlarla ne işin var ne kadar ahlakınız yerlerde.
10 Yorumla
+1 yılYa ip bulmak okadae kolay degil senin o sitedeki linkini filan bulmustur. Bulsa bile yazilari kaydet ayrica videoyu nasil yuklucek eger yaparsan tekrar kaydetmicegini nerden biliyosun? Eger oyle seyler yapsa zaten bosalt sunu yqparim demezdi
00 Yorumla
+1 yılKanka boşver, senden değerli mi yayilsa bile ailenin görmesi zor. Bir sürü video var
12 Yorumla
Soran+1 yılseni seviyom teşekkürler jfgkfg inş artık yapcak bir şey yok. görürse de 4 5 dayak yerim artık olmadı evden kaçarım
- +1 yıl
Aynen ya ben arkandayim senin. Dertelesebiliriz istiyosanda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
+1 yılGidip şikayet et savcılığa. Sennbir hata yapmış olabilirsin. Bunu yaymak, herkese ifşa etmek millete mi kaldı? Ne kadar şerefsiz insanlar var yahu!
30 Yorumla
+1 yılvideoyu bulamazsın. Ama ıp adresini ve adresini kolay kolay bulamaz yani seni ikna etmek için öyle demiş. Hayır madem yapıyosun bari yüzünü sakla kızım niye yüzünü gösteriyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılip adresimi söyledi. İstanbul'da yaşıyorsun dedi.
- +1 yıl
doğru olduğuna eminmisin peki? bence inandırıcı değil
+1 yılKim bu cocuk snin orda ne isn vr mnyakmisn nyse sn kndi ip adresini bna vrbi bn bir bakm o ip adresine cbk bns ver burdan değil oxldn ver bn bkliom tm bakacm o adam kimmis
00 YorumlaGeçmiş olsun omegle videolarını araştır yeni yüklenenlere bak
04 Yorumla
Soran+1 yılbildiğinizbi site var mı cidden hiçbir fikrim yok çünkü
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim
+1 yıl3 kulhü bir elham ardından amento oku vidyo silinir. Şüphesiz allah herseye güç yetirendir.
10 Yorumla
+1 yılÇözümü yok panpa artık hayatına bir omegleci görl olarak devam etceksin 😂
10 Yorumla
+1 yılBirak arkasini arama. Adamin dedigini yapsan senin yakani birakacak miydi? Hayir.
00 Yorumla
+1 yılnasıl bulursun onu bilmem de sen onu tanıyor musun? tanıyorsa ver gitsin savcılığa
01 Yorumla
Soran+1 yılnereden tanıyayım. omegle'da 19 yaşında kanadalı siyah bir adam
+1 yılYuzun gorunuyorsa gecmis olsun rezil olacaksin millete. Hangi siteye yukleyecegini bilmedigin icin bulamazsin
00 YorumlaYükleyip yüklemediğini nereden biliyorsun? Seni kaydı alıp almadığını nereden biliyorsun gördün mü ispatlı mı sadece böyle mi söyledi?
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyledi ama bence doğru söylüyo çünkü istanbuldasın dedi ip mi söyledi
Soran+1 yılvideoyu yükleyip İstanbul yazıcak adam? daha napsın
- +1 yıl
Ya video yu kaydeymemiştir bilöf yapmış adam yüksek ihtimalle seni korkutup işini gördürmeye çalışacaktı eğer video çekip yüklerseniz bu her şekilde bulunuyor nerden nasıl yüklendiği anladın bu yüzden dert etme ama böyle şeyleri de bir daha yapma bir kız niye yüzde 95 nin abazan kaynağını bir yerde göğüslerini açar ve okşar bir Dr yüzü görünürken?
Temkinsiz sicarsan domala domala taş ararsin atasözü geldi aklıma :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyahu yok mu bir çözümü
+1 yılip adresini buldum vs gibi şeyler boş işler. ip adresin zaten her modem açılıp kapandığında değişir, o seni kandırmak için böyle demiş.
03 Yorumla
Soran+1 yıladresle yükliycem dedi. İstanbul'da yaaşdığımı söyledi
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
kafasına göre seni tehtit ediyor, ciddiye alma.
+1 yılomeglede ip adresinden adresını bulamaz.. .. ama videonu çekme ihtimali yüksek çıkarak iyi yaptın artık şansınaa
06 Yorumla
Soran+1 yılbuldu diyom. ip adresimi söyledi
- +1 yıl
sen bunla omegladanmı konusuyordun yoksa skpye face gıbı yerlerdenmı bende onu çözemedim..
Soran+1 yılomegle
- +1 yıl
imkanı yok.. omegle veya chatrondomdan bulamaz.. vede ip adresını bulsa ne yazar. modeme reset çek ip adresı değişir..
Soran+1 yılİstanbul yazıp videoyu yükleyince ip adresim önemini yitiricek
- +1 yıl
bence artık unut gec mılyonlarca video varr sen ne kadar urasırsan o kadar kötü :D ama çok Seksi ve güzelsen :D ayvayı yedinn
Hacker olan birini bulman lazım. Onun haricinde emniyete şikayet edersin ki bu da senin için zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılağlicam
Gecmis olsun o video Şu an stren yolunda
02 Yorumla
Soran+1 yılstren nedir
Mahkeme yolu ile yapabilirsin
00 YorumlaIp adresini bulamaz sacmalama
00 Yorumla
+1 yılOffff. Gecms olsn artk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz merak etme
00 Yorumla Nereye düştü o video bulabilirim ben
00 YorumlaNiye açmştın memişleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen videoyu buraya at gorursek soyleriz
10 Yorumla
+1 yılNeden oksadin? 😕😕
00 Yorumla
+1 yılTerketti burayı
00 Yorumlavay mk
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor