O mesaj yazmıyor, Ben de yazmıyorum.. Ne olacak?

selam arkadaşlar..

dün akşam sevgilimle mesajlaşıyorduk akşam akşam bende kültür merkezinden geliyordum .. oda bu gittiğim yeri hiç sevmiyor.. ben dinime bağlı bi insanım ve gittiğim yerdede dini sohbetler felan oluyor bende katılıyorum, bilgileniyorum kısacası seviyorum orayı. Sevgilimde işte her zaman laf atar, olmadık şeyler söyler. Kendisi dine karşı değil, namazını kılan bi insan değil ama olumlu bakıyor.

Neyse söylendi bende *neden sevmiyorsun * diye sordum. Oda lafı kapatmak için " ben uyuşam iyi olur sende uyu" falan yazdı bende "tamam uyu iyi geceler" dedim.. sonra "uyumuyorum" yazmış " ben uyuyorum iyi geceler " yazdım bende :))))) sonra yök uyuyorum yok uyumuyorum derken ... Şaka olsun diye demiş güyya "uyurum veya uyumam sanane" yazdı.. bende" doğru haklısın banane" dedim .. Sonra oda "alınma hemen şaka yaptım" dedi. Neyse yazmadım ben niye yazmıyorsun diye sordu bende "yazarım veya yazmam sanane" dedim sonra "uyuyorum ben" :D yazdı.. bende "haa şaka yaptım bu arada alınma emi iyi geceler " dedim ve noktayı koydum yazmadımda geri başka bişey. Sabah günaydın yazmış bende günaydın yazdım nasılsın diye sordu ben sadece "iyi" yazdım.. şu an 8 saat olmuştur heralde ne o bişey yazdı nede ben bişey yazdım :) ne olacak şimdi ? ben bişey yazmak istemiyorum.. hatasını anlasın boş yere olay çıkardığını anlasın ve özür dilesin istiyorum.. yok hiç umursamıyor hep böyle yapıyor.

(uzamış olabilir yazım. saçmalamışda olabilirim :) kusura bakmayın )

teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
demin yazdim mesaj ben yazmasam yazmicaksin degilmi diye cunku biliyorum ben inatciyim o benden inat.. bana niye abarttigimi soyluyo ya ben onun kadar vurdumduymaz olamiyorum unutamiyorum hemen tamam bisey yok ortada ama hep boyle yapio .. bi soru soruyorum isine gelmesse ben uyyom diyo bu ne simdi agzini burnunu kirmak istiyorum bende sen boylesin ist vurdumduymaz umursamazsin dedim ... ölecem
O mesaj yazmıyor, Ben de yazmıyorum.. Ne olacak?