Çok değil 20 yıl önce Telefonda konuşurken birbirimizi kesintisiz izleyebileceğimiz söylense, Dalga geçerdik. Özellikle sanal gözlükler şu an hiç olmasa,20 Yıl önce, onlara 100 Yıl sonranın teknolojik aletleri gözüyle bakardık. Rahmetli oldu kendisi şu an. Tontiş, tatlı emekli bir 51. Bölge bilim adamı, uzaylıların varlığını iddaa edip hatta fotoğraflar göstermişti. Hükümet yalanlamıştı doğal olarak. Bu rahmetli tontiş amcamız, teknolojilerimizi uzaylılardan kopyaladığımızıda dile getirmişti.
Tesla, zamanında Mars'tan sinyal aldığını söylediğinde deli ilan edilmişti. Asıl delilik, gerçekleri görmezden gelmek. Hayal gücünüzün size oyun oynuyor olabileceğini düşünebilirsiniz çünkü uzaylıları sadece çizgi filmlerde, sinema filmlerinde felan görüyosunuz. Ve hiç biriniz gerçekten görmeden inanmayacaksınız. Ama İnanmak için, görmek gerekmez. Bu, benim kişisel fikrim. Ben teknolojimizi uzaylılardan ilham alarak tasarladığımıza inanıyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
%100 Hayır. Beni yine şaşırtmadınız KS üyeleri.
Teknolojimizin bir anda hızla büyümesini uzaylılara mı borçluyuz?
Teknolojinin be denli gelişmesi bir teoriye göre uzaylıdan yardım alındığı için ama olmaya da bilir. Bu bir teoridir sadece ama uzaylı dediğimiz bilmediğimiz canlılar vardır. Yıldızları, gezegenleri geçtim bir sürü galaksinin olduğu bir evrende sadece dünyanın yaşanılabilir olması ve sadece dünyada hayat olduğunu kabul etmek kadar mantıksız bir düşünce yoktur. Buradaki kişilerin çoğunun bilgisi yoktur fikri vardır. Bu Ks'nin kuralı sanırım. Roswell olayı ve sonrasındaki gerçekleşen olaylardan bir haberlerdir. Tabi bu yazdığıma tepki gösterip roswell olayını bilmeyen mi var diye akıllarınca tepki gösterecekler. İşte sadece olayın adını biliyorlar ayrıntıları nelerdir, neden oraya bir araştırma üssü kuruldu sonrasında, o yıllarda o düşen gemiden uzaylıları gördüğünü iddia edenlerin başına ne gelmiş vs vs hiç bir şeyden haberleri yoktur. Bu roswell olayı ve sonrası hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için bir geniş sunum var. https://www.uubam.com/node/318
İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı.
Bu tür konularda eminlik sağlayamıyorum. Bazı teknolojileri insanların bulabilir olması durumunu düşünüyorum bazen pek mümkün gelmiyor. Ben de insanım ben niye bulamıyorum olum mesela. He ben yeterince zeki değilsem siz niye bulamıyorsunuz? Siz de zeki değilseniz kim bu zekiler.. Bu birinci düşüncem idi. İkincisi ise insan da bulabilir ve biz gerçek zekamızı tam olarak ortaya çıkartamıyoruz. At, eşek gibi bedenlerimiz çalıştırılıyor ve beyin çalışımını gerektiren durum veya hal kalmıyor.
Olabilir ben uzaylıların varlığına inanıyorum. Ayrıca Amerikada ele geçirilen ve hapis edilen uzaylılarla ilgili bir kaç yazı okumuştum. Detaylı araştırılması gereken bir konu. Derinlere inmek lazım
51. Bolge, o olay dogrudur ama dunya kamuoyuna sizmasi tamamen sans eseri oldu. Bir bilim insani oraya bir arastirma icin gidiyor ve "yanlislikla" sahit oluyor o bolgede dunyadan olmayan canlilarin yasatildigina.
teknolojide hızlı ilerlediğimizi kim söylemiş. Aslında çok yavaş ilerliyor teknoloji. İtme gücünü sağlayan yeni bir teknoloji yok. pil tarafında yeni bir teknoloji yok çekirdek üretiminde kullandığımız maddede bir yenilenme yok. görüntüyü gecikmesiz ve kayıpsız göndermenin imkanı yok. aslına bakar isen hızlı ilerliyor gibi göstermeleri sadece göz boyamaktan ibaret.
Teknolojinin sınırı yoktur bunu bilmeni isterim. Sürekli geliştirilebilir bir şeydir. Dediklerin olunca da bu sefer şunlar yok diye konuşacaksın ve teknoloji hızlı ilerliyor gayet. Söylediklerinin bulunmaması teknolojinin yavaş ilerlediği anlamına gelmez. Ayrıca kim demiş itme gücünü sağlayan bir teknoloji yok? Fabrikadaki makineleri görmediğinden dolayı saymıyorsun sanırım.
Sana 100 yıllardır hızla geliştiğini söyleyen kim ki 21. yüzyılda hızla geliştiğini gelip bana söylüyorsun. Hadi ya bilmiyordum, ciddi misin :D Yazdıklarımı iyi oku. Ben şuandan bahsediyorum ve gayet hızlı ilerliyor.
sanayideki beynin ile gelip yorumumda zırvalama. itme gücünün gelişmediğini halen katı yakıt kullanılan ve çevreyi kirleten pis duman yapısının yanında alev püskürtmesinden belli. 1980 zamanıda bu vardı halen bu var. Daha iyi metaryaller daha çok dayanıyor diye daha çok katı yakıt tıkmak teknolojiyi geliştirmiyor. Tüneller ile itme gücü arttırma ufak bir gelişim.
ben 100 yıldır gelişiyor demedim. Münasip yerlerinden uydurma. bende şuandan bahsediyorum hızlı gelişmiyor. mobil sektörde g2 döneminden g5 dönemine toplam 4 yıllık süreç ilerleme ufacık bir şey.
Pil teknolojisi 4 yıl önce ne halde ise aynı durumda. Gram gelişme olmadı. Ekran teknolojisi yılların panel teknolojileri evire çevire isim değiştirerek halka iteleniyor.
Görüntü kaç yıldır uğraşılıyor ama halen kablosuz olarak çok fazla gecikmeye sahip ve stabil değil.
üreticiler üretimde materyalin yenisinin bulunamaması yüzünden çakılı kalmış durumda ve eskiye oranla ilerleme yavaşladı.
otomobil sektöründe rezalet pil teknolojisi alınarak yetersiz sensör teknolojileri ile birleştirilerek sözde teknoloji gelişti gösterilip tırın altından geçmeye çalışan otomatik sürücüsü olan deneme maksatlı arabalar piyasaya sürüldü. adamın kafası koptu tam olgunlaşmamış teknoloji piyasaya sunuldu diye.
Yorum yapmış olmak için yorum yapmıyorum. Ben gerçekleri ve nedenlerini sayıyorum. sende tutmuş saneyi'de bulunan 20 yıllık antina nitelikli makineyi ve 21 yyda teknoloji gelişti abi saçmalıklarına hiç bir şey göstermeden savunuyor benim yorumuma boş diyorsun. önce bak kimin yorumu boş. Yazdıklarına grem bilgi yok yazıklarıma bak önce diyor kelek.
Ben teknolojisinin sınırı yoktur demedim. Bunlar gelişmesi gerekenler ama geliştiremediler. şu an için bir duraklama dönemi var ve bunu aşamadılar dedim. Okumayı bilmiyor teknik bilgisi yok. Boş mesajla dediğine bak.
biz yeni teknoloji yok yazıyoruz teknoloji yok anlıyor. Günlük hayatta bize gösterilen teknolojilerdeki eksikleri yazıyoruz bunlar yok diye teknoloji gelişmiyor anlamına gelmiyor diyor. 3. nesil işlemciler ile 6. nesil arasında uçurum yok iken hızlı gelişiyor diyorlar. Geç bunları uzaylı yardımı filan palavra. Uzaylı yok demiyorum ama uzaylı yardımı olsa idi uzay araçları bu kadar geri kalmış olmazdı.
Hadi uzaylı var diyelim olmazda neyse neden bu bütün uzaylılar amerika tarzında yerlere düşüyor Türkiye niye düşmüyor hep böyle bir yok 51 ci bölge ne var bu bölgede uzaylımı var hadi var diyelim niye bukdar yüksek koruma var orda bilsek ne bilmesek ne uzaylı olduğunu
Uzaylılar düşmüyor, Haberleşiyorlar bir şekilde Amerikadaki bilimadamlarıyla. Var olduğu için yüksek koruma var sorduğun soruya bak.51. Bölge'ye yaklaşanı polis olsa bile vuruyolar anında uyarı felan yok.
uzaylılara inanmıyorum ama bu adama birkaç kez denk gelmiştim televizyonda. Neredeyse beni ikna edecekti. Çok saçma şeyler anlatıyor ama rol yapıyor gibi de değil kendinden çok emin. Kafayı yemiş de olabilir.
rte ye borçlu olmamız için apple samsung lg lenovo htc nokia motorola xiaomi meizu asus sony oppo zte huawei vs vs vs gibi firmaların birer türk firması olması gerekirdi. dünya devlerine bakalım acaba hangisi türk firması cevap hiç biri. Neden böyle oldu basit onlar destek oldu rte köstek.
Stephen Hawking'den daha mı zekisin sen? O adam bile bedensel özürlü olduğu halde dünya yakın zaman da istila edilebilir dedi. Teknolojinin gelişimini neye bağlamayabilirsin? Katılmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın .
Bak uzaylılar hakkında bir çok araştırma yaptım dostum var oldukları bir gerçek neden diye sorucak olursan mısır piramitleri buna bir örnek ve hatta bazı insanlar bunlara hizmet ettiğini düşünüyorum..
En İyi Cevaplar