We Are Social tarafından yapılan araştırmaya göre Snapchat uygulamasını 16-19 yaş aralığındaki üyeler daha çok aktif bir şekilde kullanıyor. Bu yaş aralığındaki üyeler ise lise çağına denk geliyor ki yani başka bir değişle Snapchat liselilerin kalesi haline gelmiş durumda. Snapchat'in asıl hedef kitlesi ise 18-23 yaş arasıdır. Ülkede Snapchat kullanım oranında ise mobil internet kullanıcılarının %4'e gelmiş durumda. Burada da (KS'de) gördüğünüz gibi Snapchat asıl hedef kitlesine ulaşmak üzere, peki siz Snapchat kullanıyor musunuz? - Bu tip uygulamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? #StreçSoruyor#SnapchatErgenİşi
İlk gördüğüm zaman bana da çok saçma gelmişti. Bu ne yaa, zaten fotoğraf çekmeyi falan da sevmiyorum diyerek yüklememekte diretmiştim. Ama arkadaş ısrarı sonucunda kullanmaya başladım. Çookk nadiren paylaşım yaptığım oluyor. Genelde arkadaşlarımla saçmalamak için kullanıyorum. Ama gerçekten ergence kullananlar da az değil. 19 20 yaşından büyük olsalar dahi. Başlarda içki sigara kullanmaya başlamışım gibi yazmışım o da ayrı bir şey. 😄
Snapchat'ın farkı üzerine siyah fontta yazı eklemek ve hayvan emojileri eklemek gibi saçmalık dolu. Bana göre saçmalık kullananlar bunu kabullenmez ama mantıklı düşününce saçma. Sosyal medya delisi değilim, sadece Facebook ve ara sıra Instagram kullanırım.
Ben de delisi degilim. :) Yani instagram facebook filan kullanmiyorum. Hatta bir keresinde biri bana snein telefonun ne ki demisti:D. Son model telefonum da avr aslinda ama snap numarayla emojilere bakmak icin kaydolmusdum ve nedense begendim. Killaniyorum. :)
Herkesin görüşüne saygım var. Bana göre gereksiz sadece o kadar, kimisi boş vakit geçirmek için kimisi de gerçekten ciddiye alıp popüler olmak için takılıyor. :)
Kardeşim bende 22 yasındayım ilk yükleidğimde bir yıl hıc kullanmadım cunku zevksiz geliyordu sonra arkadaşlarımla beraber fotolar attınca birbirimize baktım zevkli hale gelmeye başladı kısa süreliğine kafa dagıtıyor insan. zevk alma durumun tamamen arkadaş ortamının coklugu ıle alakalı.
Snapchat zaten bir ergen uygulaması. Yat kalk snap at. Yemek yerken at. Mitinge katıl orda da at. Atıp durmak tam bir asosyal uygulaması karı kız ya da erkek tavlamak için ya da adam gibi kullananlar için lafım yok. Ama dediğim gibi genel de asosyal tayfa.
snapchat facebook instagram gibi platformların aksine vlog tarzı bir platformdur ne yazıkki snapchat i bile facebook a dönüştürdüler boydan fotoğraf atmalar sadece kendin çekmeler söz yazmalar filan facebook vardı mahvettiniz instagrama yöneldik arkasından twitter ı da ele geçirdiniz yavaş yavaş instagramda elimizden gidiyor ama snapchat i kimseye vermem!!! bu arada yaş 18
Snapchat bana instagramdan daha mantıklı bir uygulama gibi geliyor. O anda gördüğüm veya gittiğim yerlerin, o anda bulunduğum durumun belirli saatler içerisinde kendim belirlediğim saniyede görülmesi daha çok hoşuma gidiyor. Snapchat ergenlerin kullandığı bir uygulama değul bence. Akrabalar bile kullanıyor artık (malesef)
Kullaniyorum cokta eglenceli erkek arkadasimla her animizi paylasabiliyoruz gunaydin dan iyigecelere kadar sabahlari ilk uyandigimda onun sebek hallerini gormeyi seviyorum😂
Kim kullanıyor bilmem de ben bu kadar amaçsız bir uygulama görmedim. Kullanmayı çözene kadar zaten yıl oluyor onu geçtim bir insan kendini köpek olarak görmekten ne zevk duyar?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece seyirciyim. Komik gelen bazı ünlülerin snaplerine bakıyorum hiç paylaşım yapmadım.
En İyi Cevaplar