Yeni çıkan ve bir anda tüm ülkeyi saran Pokemon Go oyununu duydunuz mu? Kimisi telefonunu poketopu sanıp fırlatmış, kimisi Çorlu'da tarlada Pikachu bulmak için uğraşmış. Bu çılgınlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben Çorlu'ya Pokemon avına gidiyorum, gelen var mı? :D
Arkadaşlar ben Çorlu'ya Pokemon aramaya gidiyorum. Gelen var mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 704 cevap paylaştı.
Pampa mewtwo İstanbul SultanAhmet semalarında görünmüş. Acaba müslüman mı oldu konuyla alakalı bilgisi olanlar lütfen akıbetini yazabilir mi. Ayrıca Pikaçu ve chermander en son gizli gizli cübbelinin sohbetini dinler iken görülmüşler. Lütfen konular hakkında bilgisi olanlar bana gizliden yazsın çok merak ediyorum. Valla gece gündür telefonum ile Fatih camii avlusunda uyuyorum belki amerikayı al aşağı etmek için kullanabilirim onları Allah rızası için yardım edin.
knk ben meraktan indirdim baktım illa sokağa çıkmamı istiyor ulan benim telefon su gibi şarj emiyor ayriyetten bide paket de yapmam lazım masraflı olduğu için sildim başka telefon alırsam o zaman oynarım keşke evin içinde oynansaydı habire bir yeremi gidicez arkadaş
İnternet & Teknoloji konusunda 432 cevap paylaştı.
Ben arabayla pokemon avına çıktım geçen zırt pırt 4 lüleri yakıp pokemon yakalamaktan bıktım resmen pokestoplar için bütün şehri dolaştım arabayla haha :D
En İyi Cevaplar