Vodafone evde internet nasıl? Geçmek istiyoruz da karar veremedik. Vodafone evde internet yorumlarınız neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vodafone evde internet nasıl? Geçmek istiyoruz da karar veremedik. Vodafone evde internet yorumlarınız neler?

Vodafone evde internet yorumlarına baktığında çoğu kişinin olumsuz yorumu ile karşılaşabilirsin fakat internet hızı tamamen senin oturduğun yerin altyapısına bağlı olduğunu söyleyebilirim. İyi bir altyapı varsa hızlı bir internet alabilirsin. Altyapı Vodafone ait değil Türk Telekom’a aittir. Ancak bu sadece Vodafone’a özel bir durum değildir. Birçok internet sağlayıcısı Türk Telekom’un altyapısını kullanır yani interneti Türk Telekom üzerinden sana iletir.

Sadece Turkcell Superonline fiber altyapısını kendi oluşturmaktadır. Bu yüzden Vodafone veya başka bir interneti eve bağlatmayı düşünürsen mutlaka altyapı olup olmadığını sorman gerekir. Altyapının olmadığı yerlerde internetin yavaşlaması, kesilmesi gibi sorunlar yaşanabiliyor.
Altyapı dışında fiber internet fiyatları ortalama seviyede yani diğerlerine göre ne çok yüksek ne de çok düşük.

Hızlarda altyapıya göre değişiklik olabiliyor, bu yüzden mutlaka önceden sormanızı tavsiye ederim. Müşteri hizmetlerinden sorup ne kadar hız alacağınızı öğrenebilirsiniz. Bunun dışında Vodafone kendi abonelerine özel fiyatlar sunuyor. Faturalılara, Redlilere ve Gençlere özel kampanyalara bakmak için Vodafone sitesinden bakabilirsiniz.
Aman bulaşma diyelim internet yavaş sen vodafonu onlar turktelekom u arıyor sen ararsan müşteri numaran gerek kibar dille müşterimiz değilsin diyorlar altyapı Turktelekom mahallede sıkıntı varsa vodafone de durum değişmez tek çare fiber hat onda Superonline var kalite hız farki
Ben kullanıyorum yaklaşık temmuzda bir yil olacak alt yapısı tamamen turk telekom veriyo 16 mb 60 adil kullanim benimkisi ama 12 13 mb oluyor maksimum ayrica karsi tarafta bir muhatap yok musteri hizmetleri yok hani bence uydunet felan alin
ben kullanıyorum gayet başarılı
burdan fiyatlarına falan bakabilirsin
Bilmiyorum ama alt yapı önemli çevrede kullanan varsa sormak lazım
Cevap
9Cevap
Ben kullanıyorum memnunum
Yeni bir oluşum ve Türk telekom alt yapısını kullandığı için
Problemler olabiliyor. türk telekom dan kaynaklı sorunlar yani. vodafonede suç yok. Türk telekom da suç
Sakin bulasma. Turk telekomdan sasma. Superinline fiber varsa onu sec yoksa sadece ttnet. Pisman olursun sonra
Vodafone adsl i Türk telekom sunuyor hiç bir farkı yok normal den
Vodafone yi napcan turkcele gec bn turkcel win kullanıyorum yeni gectim internet hizli memnunum
Ttnet kullanicisiysan hic gecme
Berbat kanka
Bulaşma
Kotu diye duydum
güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar