Biri telefonumun ip adresini öğrendi onunla ne yapabilir? korkuyorum da telefonumu ele geçiremez dimi resimlerimi felan görebilir mi? çok bilgisizim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Cevabın nedir?
+1 yılSanırım senin birileri ile sorunların var. Peki o zaman iyi dinle şunlar olabilir:
1-Sistemine ulaşılabilir ve özel bilgilerin net'e açılabilir.
2-Sistemde ki dosyalarının başına bir sürü şeyler gelebilir.
3-E-posta adreslerin ve içerisinde ki adres defterlerin berhava olabilir.
4-Sistemde bankacılık bilgilerin (hesap numaraları, şifreleri vs.) art niyetli kişilerin eline geçebilir.
5-Sizin sisteminiz üzerinden (hayalet pc mevzuu) olumsuz bir sürü şey yapılabilir. Kabakta sizin başınıza patlar.
6-Sizlerin adres defterleriniz üzerinden arkadaşlarınızın başına bir sürü şey gelebilir.
ama sadece ıp bilmekle olmaz başka bilgilere de ihtiyaçları var
o kadar da basit değil Korkma canım :)05 Yorumla
Soran+1 yılya ben cidden korkudan şu an ne yapacağımı bilmiyorum bu kişi uzman hacker ve ip adresimi biliyo yani resimlerime bakabilir mi telefonumu ele geçirebilir mi offfff
- +1 yıl
Bişey yapamaz, Korkma
Soran+1 yılinşallah ya
- +1 yıl
Bende Uzman hackerim, O işler o kadar kolay değil :)
Soran+1 yılbirşey dicem scp ve ip aynı şeymi? bu scp mi de biliyo?
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz kardeş ne saçma şeylerle uğraşıyorsunuz :D o kişi de ne malmış, işi gücü yok böyle şeylerle mi uğraşıyor, geç o işleri ☺ Bir şey olmaz.
Bilmediğin exe dosyalarını indirme yeter. İp falan hikaye.030 Yorumla
Soran+1 yılbu kişi hacker
- +1 yıl
Hacker falan hikaye kardeşim. Gerçek hacker zaten böyle şeylerle uğraşmaz. İkinci olarak dediğim gibi, sen bilmediğin şeyleri indirme, güvenmediğin sitelere şifreni girme, gerisine karışma. Güvenlikler alınıyor hacker olsa ne olacak kimse bir şey yapamaz böyle şeylerle anca işte korkutmaya çalışır. ☺
Soran+1 yılya resimlerimi göremez dimi veya telefonumu ele geçirebilir mi çok kötü oldum şu an
- +1 yıl
Kardeşim virüs yemediysen keylogger tarzı, ip falan filan bir şey yapamaz. Resimlerin çok önemliyse başka bir yere taşı, telefonunu formatla korkma bir . Bir şey olmaz böyle korkuyla iş yapma.
Soran+1 yılscp mi de biliyo bu ne demek?
- +1 yıl
Kardeşim o salak kimse mal mal saçmalıyor ya öyle teknik cümlelerle falan. Bak bir kere hacker olan birisinin işi, seninle uğraşmak olamaz. 14 yaşında değilse tabi bu bebe.
Ayrıca korkuyorsan eğer bak yapman gereken basit hala uzatıyorsun. Telefonundaki dosyalarını sakla bir flasha ya da bilgisayara. Formatla telefonunu baştan kullanmaya başla. Güvenmediğin dosyaları indirme, şifreni çok yere girme tamamdır.
Facebook hesabıan falanda girişte güvenlik kodunu aktifleştir mümknü değil hiç bir şey yapamaz diyorum sana. - +1 yıl
Sen manyaksın. Sana fake facebook linki atmş aşağıdak iyorumlarda , mal gibi 15 yaşında ki çocuk numarasını yemisşin kardeşim acil benle iletişime geç şu işi bitirelim lütfen. Şuanda adam feysinde haberin bile yok. E-mailinde biliyor. Telefonunu değil e-postanı geçiriyor ele adam. Off.
- +1 yıl
Adam sana liseli oyun uyapmış fake site sende yemişsin kahretsin. O gün o feyse girdğin günden beri adam faceobok şifreni ve epostanı biliyor. İp şeyinide facede giriş yapılan pclerde ip yazar oradan bakıp söylüyor ah kardeşim be.
Soran+1 yılya face adresimi bilmesi önemli değil çünkğ zaten o adresim fake idi kullanmıyodum kimse ekli değil o adreste tek korktuğum şey telefonumu ele geçirmesi
- +1 yıl
Tamam o halde sadece e-postanı ve o feysini biliyor. Başka bir bok bilemez ancak o giriş yaptıgın günden itibaren adam facebookuna girdği için, ayarladan giriş yapılan hesapların ipsi çıkar oradan bakıp artistlik yapmış. Bir daha öyle milletin yolladıgı linklere giripte şifreni vs girme.
Soran+1 yılya bide ben bundan yardım istedim bana başka bir site yolladı başka kişilerin şeylerini görebiliyormuşsun farklı linkler gördüm o siteye üye olduktan sonra o linki kopyalayıp karşı tarafa atıyormuşsun sonra o linke tıklayınca şifresi düşüyomus kendi sitene bende kendi sitemi açtım ama henüz birine atmadım birşey sadece bana denemem için atmıştı
- +1 yıl
Aynı yöntemle seninkini alıyor, sende başka insanları mı böyle korkutmak istedin yani. Yardımcı olacaktım ama bu davranışın hoşuma gitmedi.
Fake page diye bir şey var. Önceden yapardık, sahte bir facebook sayfası linki yolluyor oraya giriş yapınca şifre ve eposta karşıya gider. O da böylellikle girer kişi şifreyi kendi eliyle vermiş olur.
Sen bu işlerle ilgilenmemeliydin boş işlerle, adam seni de tuzağa düşürmüş. ALLAH bilir daha ne yolladı. Bu şekilde sadece feysini ve epostanda olanları görür. Ancak daha exe dosyası falan indirttiyse sana, telefonundan da ekran fotosu alır. O sebeple tam olarak onun verdiği bir şeyler indirdin mi?
Soran+1 yıloha ama emailimi biliyosa ben o mailimi instagramdada kullanıyorum şimdi instagramımı damı hackledi? of ya deliricem ne kadar safım
- +1 yıl
e-mail ve şifreni bir yere girdin mi yine öyle verdiği bir yere. yoksa facebook şifrenle falan aynı mıydı? gizli yanıtını falan bilebilir miydi? başka bir program indirdin mi? çok soru var.
Soran+1 yılhayır amacım kesinlikle korkutmak değil öyle birisi değilim ben sadece ilgilendiğim cocugun mesajlarını okumak istemiştim benim hakkımda ne düşünüğünü bilmek istemiştim o kadar yoksa hayatta öyle birşey yapmam öyle birisi değilim inan bana
Soran+1 yılindirmedim ama teamviewer indirmemi istedi pc den onu indirmedim
Soran+1 yılface şifremle aynı ama başka birşey girmedim face linkini attı sadece onu girdim
- +1 yıl
Onu indir o programdan bir şey olmaz o güvenli sadece bilgisayarına gelir programı kapatınca bir daha gelemez edemez o program yasal ve kullanışlı.
Şimdi senle bazı adımları uygulamak gerekiyor. İyi düşün şimdi sen bu hack merakın yüzünden tam olarak neler yaptın , neler indirdin, hangi sitelre girdin, nereye şifreni girdin vs. Hiçbir yerde açık olmadan kapatalım isterim.
Soran+1 yılya bilmiyorum ki hatırlamıyorum hack bilgim sıfır daha life son öğrencisiyim zaten çok çaresizim ya ne yaptım ben
- +1 yıl
Kardeşim böyle şeylere meraklı olmak zaten iyi bir şey değil. Neyse özele gel mesaj at, bir halt yemişsin bir incelyelim bakalım neler yapabiliriz.
- +1 yıl
Tamam kardeş şimdi o numara vs senin onla aranda olan bir şey o sana kalmış. Bu arkadaşın dediği doğru yani hacker değil ama böyle boktan şeylerle uğraşınca hacker olmuyorsun. Her neyse böyle fake siteyi yolluyorsun karşıdaki kişi giriş yaparsa şifresi gelir evet. Ama sende giriş yaptığın için senin facebook şifreni falan aldığını sana söylemedi mi? Söylemediyse güvenme ona, arkandan iş yapıyodur. Giriş yapılan cihazlar kısmındanda ipni zaten görür, ip falan önemli bir şey değil yani.
Sonra eğer facebook kullandığın o e-postanın fresini gizli yanıntı falan biliyorsa oradan da girer ama bilmiyorsa sdece facbookunu görür. - +1 yıl
Böyle bir şey yaptığın içinde sana acıyorum. Kınıyorum ve bundan sonra inşallah yardım edecek kimseyi bulamazsın.
Soran+1 yılaldığını söyledi zaten
- +1 yıl
neyse kardeş eyvallah sen ayıbını yaptın ben bir şey demem artık.
Soran+1 yılneden kınıyosun ki ben hack işlerine meraklı değilim ki sadece cok acı çektiğim icin onun mesajlarını okumam gerekliydi sonra birdaha bakmayacaktım
Soran+1 yılne yaptım ki anlamadım hala
- +1 yıl
ona değil, engellemene kınıyorum, ben bunları mesaj yernden yazıyordum neden engelledin?
Soran+1 yılkötü hissettim simdi öyle dedin diye
Soran+1 yılannemle babamın üzerine yemin ederim ki engellemedim bugün gizlilik ayarlarımı değiştirdim sapık biri mesaj attı diye yoksa birşey yapmadım ben sana hatta tam mesaj yazıyodum bir baktım burdan yazmışsın sayfayı yeniliyodum hep mesaj atmanı bekliyodum ne engellemesi yapmadım öyle birsey yemin ederim
- +1 yıl
Tamam kardeşim oraya geç, mesaj at lütfen tamam.
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO öyle kolay bir değil hayatım iş öğrenmekle bitmez öyle kolay olsaydı telefoncular izlerdi herkesi.. Ip adresi senin telefonunun bir kimliğidir yani senin aktif olabilmen için her elektronik cihaza atanan bir kimliktir.. O kimlik olmazsa bir işe yapamazsin telefon bile edemezsin.. İnternete giremezsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılHacker olması birşey değiştirmez. Bir zamanlar bizde 1923Türk Grupta birşeyler yaptık. Telefonun ip adresi değil imei ve mac adresi vardır. İmei ile klonlama yapabilir. Mac adresiyle de android bir telefonda senin mac adresini kopyalayarak whatsapp konuşmalarına erişebilir. Bunları öğrenmesi içinde yani imei ve mac adresini öğrenmek içinde senin telefonunu bizzat eline alıp cihaz özellikleri kısmından öğrenebilir. Korkma boşuna :)
07 Yorumla
Soran+1 yılya bu kişi bir tek ip adresimi biliyo bide instagramımı telefonumu ele geçiremez dimi eminmisin acayip korkuyorum uzman hacker kendisi
- +1 yıl
Korkma boşuna hiç bir şey yapılamaz. Merak etme israil rusya ermenistanda bizi iyi tanır :))
Soran+1 yılya ama bu bir kere bana bir face linki attı gir dedi şuraya bende girdim emailimi felan bir baktm emailime ulaşmış şifremi söyledi resmen sonra bir baktım ardından ip yi de söyledi şok oldum inşallah telefonumu ele geçiremez
Soran+1 yılscp mi ne biliyo aynı şey mi ip ile?
- +1 yıl
Virüslü link atmış sana, bir daha linke tıklama atarsa. Bu kadar saf olmayın.
Soran+1 yıloha ya telefonumumu ele geçirdi yani? çok kötü oldum ya yerin dibine girdim
- +1 yıl
Hayır geçirmedi !
+1 yılSadece o ip adresini bilişim ve devlet kurumları kullanabilir şahıs adına ulaşılan ip adresi ve o ip adresiyle kullanılan her hangi olumsuz resmi olmayan bir durumda kullanıcı şahıs dava açma yetkisine sahiptir ve bildiğim kadarıyla 5 yıl hapis cezası var.
019 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu kişi hacker ise?
- +1 yıl
Hacker olsa dahi yasal suçtur hiç bir şey yapamaz bilişim okuyorum merak etme
Soran+1 yılya lütfen yalan olduğunu söyleyin resimlerimi göremez dimi şu an çok kötü oldum yerin dibine girdim
- +1 yıl
Bak yapamaz diyorum. Ulaşamaz , ulaşsa bile giremez özel programlar var o programlar almanya ve amerika gibi ülkelerde üretiler özel programlar ve çok pahalıdır onu almakta suçtur devlet gibi kurumlar alabilir merak etme olmaz bu arada nasıl bir resim özel şeyler mi var?
Soran+1 yılhayır işte resim var bikinili resimler felan plajda olan özel resimlerim var hangi kız ister ki görmesini
- +1 yıl
Yapamaz korkma :)
Soran+1 yılama bu uzman hacker baya bir uzman normal hacker da değil
- +1 yıl
Yahu hacker ne ya ne hackerıymış arkadaş😄 Korkma yazılımcıyım diyorum sana ya
Soran+1 yılpeki bu ip adresimle en fazla ne yapabilir?
- +1 yıl
Hiç bir şey yapamaz
Soran+1 yılumarım dediğin gibidir çok kötüyüm şu an zaten
- +1 yıl
Ya içini rahat tut yapamaz diyorum 😄 Öyle bir şey mümkğn değil en fazla keylogger atar o da suö zaten davalık olur 😄
Soran+1 yılatıyoki keylogger biliyo hepsini ceza da yiyo sonra gizleniyomus işte ya of bittim ben
Soran+1 yılherkes farklı bişey diyo kime güveniyim ya kafayı yicem
- +1 yıl
Neyse sen bildiğini yap. ARKADAŞIM BİR ŞEY OLMAZ DİYORUM SANA KORKMA
Soran+1 yıltamam neyse yinede sağol...
Soran+1 yılscp mi biliyosa? aynı şey mi ip ve scp?
+1 yılEle geçiren kişiye göre değişir eğer ben isem çok yazık çokk 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
İp adresini kullanmasını bilen biri bunu açık olarak kullanabilir en basit ve anlayacağın şekilde anlatmak gerekirse bir siteyi hack liycem (çökertme , bilgi çalma gibi) malum yasak bir şe ve oldukça zor (benim için deyil) senin bağlantın üzerinden çökertiyorum kanunen sen çökertmiş gibi görünüyosun yani sen benim için gizli bir yolsun en basit örneği oda bu daha neler neler 😉
Bu kadar cahilken öyle bir telefon kullanmayı sence hakediyor musun?
10 Yorumla
+1 yılOnu yapacak kapasitede adam yok türkiyede. Varsa bile senle uğraşmsz merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılya ben çok korkuyorum bu kişi bide hacker resimlerime bakabilir mi
- +1 yıl
Ya yok ne bakması: D herkes hacker :)
Soran+1 yılyok yapar yeminle yapar bu uzman hacker
- +1 yıl
Özele gel bakalım anlat
+1 yılBilgisayarına çooook Uzaklardan kucağındaki bilgisayara getiriyor
017 Yorumla
Soran+1 yılbununla telefonumu ele geçiremez dimi veya resimlerime bakamaz dimi?
- +1 yıl
Bakar 😿
Soran+1 yıllütfen yalan olduğunu söyle
Soran+1 yılşu an yerin dibine girdim
- +1 yıl
Ne var resim 🤔
Soran+1 yılya lütfen yalan olduğunu söyle şu an çok kötü oldum hiçbir kız resimlerine ulaşmasını istemez ki
- +1 yıl
😦😦😦😦😦 ben bilgisayar uzmanının kardeşiyim 😿
Soran+1 yılAllahım ağlamak üzereyim yeminle
- +1 yıl
Ne var resimlerde söyle merak ettim
Soran+1 yılya birşey yok yeminle yalan söylüyorsan hakkımı helal etmem
- +1 yıl
Bana ne Hakkı'n var be
Kimse birşey yapamaz 1 Nisan şakası yaptım 😏
Soran+1 yılya bu nasıl şaka gözlerim doldu korkudan
- +1 yıl
Tamam tamam kokma hadi güleyim dedim sende ooooo
Soran+1 yılof ya
- +1 yıl
Hadi geçmiş olsun
Soran+1 yılne kadar kötü birisin
- +1 yıl
Yok çok iyiyim de aslında
Çok şey olabilir ama ip adresi değişkendir. Panik yapmayın. Adresinizi bulması dışında pek birşey olmaz mobil verisini kapatıp wi fi sen bağlanın.
00 Yorumla
+1 yılip adresin kapatıp acınca değişebilir
ayrıca cok takma kafana
ip adresi ile bir halt yapamaz00 Yorumla
+1 yılmodem arayüzden bişiler yapabilir ama iple modeme vurur netini keser.
00 Yorumla
+1 yılOoo herşeyi yapabilir tabi işinde iyise.
24 Yorumla
Soran+1 yılof ya bulan kişi hacker ondan
- +1 yıl
Hackersa artik hayal gucune kalmış ne yapacağı en kotu telefonu kullanamazssin ya da uzaktan takip de edebilir
- +1 yıl
Ama gerçek bir hacker bunlarla uğraşmaz seninle ugrasiyorsa lamerdir. O da bisey yapamaz kolay kolay
Soran+1 yılkafayı yicem
+1 yılherşeyi yapabilir Allah muhafazaa
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdresini buldu yandin kacisin yok
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Evinin adresi gibidir, digital adres IP
00 Yorumlageçiremez :)
014 Yorumla
Soran+1 yılbu kişi hacker ama?
Soran+1 yılinşallah yapamaz ya acayip korktum
Soran+1 yıldemedi
Soran+1 yılkendisi bana attı ip adresimi ve doğru çıktı
Soran+1 yıloha şimdi resimlerimemi bakabilir lütfen yalan olduğunu söyle şu an çok kötüyüm
Soran+1 yılne alakası var her kızın bir özeli vardır onudamı buradan söyliyim
Soran+1 yılAllahım ben burda korkudan ölmek üzereyim ciddi anlamda sen ne diyosun
bir bk yiyemez
00 Yorumla
+1 yılGöremez korkma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbisey yapama
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi