Uygulamayı kullananlar ve hakkında bilgi sahibi olanlar biraz bahsedebilirlerse sevinirim.
İyi / Güzel
Kötü / Sıkıcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Wattpad güzel bir uygulama ancak orda yazılan hikayelerin basılmasına karşıyım (en azından çocuğunun) edebiyatı zedelediği düşüncesindeyim fakat ne yazık ki yayın Valeri önlerine gelen hikayeyi hemen basıyorlar
ergenlerin kitap (!) yazdığı yine ergenlerin okuduğu bir saçmalık. özellikle Türklerin yazdıklarına bir göz atarsan görürsün nesil ne durumda. üzücü.
Ergen hikayelerinin doluştuğu bir ortam 4 ciltlik sefilleri ya da anna karerina yı okurken o kadar sıkılmamıştım baya saçma geldi kurgular kitap kurdu biri olarak beğenmedim
genelde hep ayni senaryolar donuyor ama orada ciddi bisekilde gunlerce aylarca yazip Şu an kitap cikartmis olan cok insan ve cok genc arkadas var.. kullanmasini bilene iyi
Cevap
2Cevap
Yani kitapların konusu hep aynı saf bir kız oluyor erkek kötü bir çocuk oluyor oğlanın kötü bir hayat hikayesi var. zoraki evlilik kitapları var onlar çok kötü. Konusu mizah olan bazı kitaplar güzel. konusu değişik kitaplar da var o kitapları bulursan vakit geçirmek için güzel oluyor. Wattpad de sinir olduğum şey bazı kitapların basılması. Bence wattpad kitapları basılmamalı. Son olarak zaman geçirmek için idare eder bir uygulama.
Eğer güzel bir kitap okuyorsan aşırı bağımlılık yapıyor onla yatıp onla kalkıyorsun felan benim en sevdiğim kitap wattpadde solucan ve aşırı bağımlılık yapmıştı be
Her zevke gore kitaplar var bazilarini okurken bu ne ya asiri ergen isi diyosun bazilarina da super kesin basilmali bu diyosun bnce mutlaka bak
Güzel bir uygulama, beğendiğin kitapları indirip internet bağlantın olmadiğında da okuyabilir, ve eğer istersen kendi kitabını da yazabilirsin. :)
Çok güzel yaa
Orada ki kullanıcılar hikayeler yazıyor beğendiklerini okuyorsun ama abi çok pis bağımlılık yapıyor 😄
Ha ayrıca kendi hikayeni yazabilirsin
Kısaca hikaye okuyup, içerik üretebileceğin bir yer. Güzel ama yaş kitlesi biraz küçük.
Önceden güzledi ama şimdi hep bad boy masum kız hikayeleriyle dolu
3 yıllık bir wattpad kullanicisiyim. Altifim. Güzel bir uygulama.
Eğer acarsan kuzen i okumanı tavsiye ederim :)
Kullanıcıların kendince yazdıkları kitapları/hikayeleri okuyabiliyorsun.
bir ara bakmıştım gereksiz sanki
Çok sıkıcı hep 12-13 yaşındaki çocuklar var
erkeklerin hepsi sıkıcı demiş sjsjsjdjddjjdj
Hep aynı şeyler yazılıp çiziliyor sıkıcı
Güzel ya sıkıcı değil en azından.
Güzel sanal kitaplar var.
aktif olursan ks den bile eğlenceli
iyi.
Kezban kız itemi.
Ohaaa watyy😍aşk aşk
güzel
Fena değil