Kendisine soramıyorum ortak arkadaşlarımız da yok (Facebook kullanmıyor). Ad soyadını bir de numarasını biliyorum. Ben bu adamın doğum tarihini nasıl öğrenebilirim? Doğum tarihi öğrenme yolları nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisine soramıyorum ortak arkadaşlarımız da yok (Facebook kullanmıyor). Ad soyadını bir de numarasını biliyorum. Ben bu adamın doğum tarihini nasıl öğrenebilirim? Doğum tarihi öğrenme yolları nelerdir?

Biraz zor da olsa imkansız değil. E-mailini biliyorsan Google'dan arattır. Google bazen üyelik bilgilerini arattırdığında gösteriyor. Başka bir siteye üyeliği var ise mutlaka çıkar. Ben kendimi arattırdım bir ara, ne var ne yoksa çıktı maşallah.😀
Birinin doğum tarihini nasıl öğrenirim diyen arkadaşlarımız için ben bildiğim diğer tüm yolları da sıralayayım:
önemli diil
hediyeni olacaksın .önemli bir gününü mu kutlayaçaksın .
doğum gününde alman çnemli değil .herhangi bir gün hediye alırsan daha etkili olur .
Ay google'dan nasıl yapıyorsunuz? Google'a e-mailimizi mi yazıp aratıyoruz?
Turkcell in upcall diye bir uygulması var onu indir ad soyad yaz şehir bilgiside istiyor nereden almış olabilir hattı şehir bilgisini de yaz üzerine kayıtlı numara varsa çıkıyor %100 değil ama çıkabilir bence
ne işyaptığını ve ne zamandır çalıştığını öğrenin .azda olsa fikir olur .okuldan nezaman mezun olduğunuda tahmin edebilirsin .
Müşteri hizmetleriymişsin gibi tanıt kendini =)
Çevresinden birine sor
teşekkürler
Hani bazi oyunlar var ya iste aklindan bir sayi tut doğum gününle topla 2 yle carp vb gibi seyler
Cevap
22Cevap
Başkalarına ait özel bilgilerin peşine düşmek etik bir davranış değildir. Bu çaba sizin niyetinizi belli eder. Kanaatimce boş işlerle uğraşmayı bırakmalısınız.
Hani insan bi sürpriz yapmak ister ya canim arkadaşım
Telefon numarası varmış ya. Doğum günün ne zaman diye sormanın neresi tuaf olabilir ki? Bunu sormaya çekiniyorsun? Topla cesaretini ve kendisine sor.
zamanında tc verileri internete düşmüştü. Onlar üzerinden bulunabiliyor mesela aşırı minyon exlerden birinin benden 5 yaş küçük tanıtmasına rağmen 10 yaş büyük çıktı :D
Telefon numarasıni biliyorsan bi polis tanıdığın varsa ver numarayı ona, numara üzerinden sorgulama yapip bilgilerine ulaşacak bu kadar basit:)
Neden bu kadar onemli?
Belli ki hoslaniyorsun
Yasi senden kucuk veya buyuk cpkmu onemli?
Su kafa yordugun seye bak
önemli çünkü
gidip ona sorarak - hayat o kadar da karmaşık olmayabilir
01.03.1894 bak bu kadar kolay sorarsan söylerler yani
18 yasina girdigindeki gunun tarihini sor. soru sacma ama cevaplar ise kolay bulursun :)
snapchatten bak orada hesabı varsa doğum günü yazıyo
Resmî kayıtlarla kesinlikle bulamazsın facade arat instagramda arat
Sana fal bakıcam de içir kahveyi ver eline kağıdı buraya adını doğum tarihini yaz de kendi elleriyle yazsın
Diğerlerini nasıl öğrendiysen öyle öğren arkadaşına sor ona söylememesini söyle :D
instagram dan takip edip öğrendim
sağol 🙏🏻
Burçlardan konuyu açarsın, ekinoks mekinoks derken muhabbeti getirirsin oraya, bum (burçlara inanmıyorum bu arada ama kızlar konusunda çok işe yarıyor)
akrabalarını bulabilirsin aynı soyadlı ve aynı memleketli kişileri ben öyle yapıp kaç kişinin kini bulmuştum ayrıca google resim araması var oradan da bulabilirsin diye düşünüyorum
Ben sorayım senin yerinde insanlik ölmedi ya
sorarmısın
Sosyal medyada herhangi bi platforma üyeyse takipleş. Hikaye falan paylaşır doğum gününde zaten o zaman kutlarsın :D
Daha basit yöntemini söyliyim paneller 🤷♀️Tc sine kadar çıkartabilirsin
adamın fotosunu niye koydn :D mecbur fake hesaptan yazcaksn
Mesela burçlardan konuya girip de cakitmradan sorabilirsin
Kendisine sor laf arasında bu kadar efor sarfetmeye gerek yok
Bir bahaneyle ehliyetine bak. Örneğin ehliyette kan grubu yazıyor muydu diye iddalaş vs.
Öğrenmek istediğin kişiye sormak?
bi sormayı dene :)
Bunun için müneccim 💩
ver numarasını bana ben sorarım
niye kız senle bağlantısını nereden bilecek :)
😂 sohbet harika
Okulundan gdipi bilgilerine bakarsın veya listeye.
Nüfus müdürlüğünden ;)
cep telefonundan öğrenebilirsin ama zor canım :((
Flash TV-Yaşlandırma Tekniği :LOL:
Doğum günü tarihi ne Zaman
Doğum tarihi ni nasıl öğrenebilirim
118 80
Öğrenemezsin
@Zelihad11 basit
Git sor arkadaşım
İmkansız
hayır öğrenemezsin
Arkadaşlarına sor