Görüştüğüm çocuk Turkcell'li ve aradığımda aradığınız kişi şu anda meşgul sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz diyor saatlerdir biriyle mi konuşuyor yoksa engel gibi bir durum olmuş olabilir mi bu? Aradığınız kişi şu anda meşgul Turkcell ne demek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
İletişim günümüzde çok önemli bir olay. Eskiden de önemliydi ancak o zamanın koşulları ile insan 2-3 gün haber alamasa önemsemiyordu. İletişim olanaklarının çok yaygınlaştığı günümüzde birine 1 saat ulaşmasak başına bir şey mi geldi, neredesin gibi sorularla karşı karşıya kalabiliyor insan. Hele acil bir iş varsa ve aradığınız kişi şu anda meşgul uyarısını duyarsak deli oluyoruz. Aradiginiz kisi suanda mesgul ne demek bakalım.
Aradığınız Kişi Şuanda Meşgul Ne Demek?
İletişim uygulamalarında karşı tarafa ulaşmaya çalıştığında en azında bir info alıyorsun. Ancak klasik yöntemlerde ancak aradığınız kişi şu anda meşgul sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz bilgisini alabiliyorsun. Bir de bu meşgul olma durumu uzun sürüyorsa insanın aklına bir sürü şey geliyor. Aradığınız kişi şu anda meşgul turkcell ne demek bakalım. Vodafone meşgul da, Türk Telekom meşgul da aynı şey.
Aradığınız kişi şu anda meşgul uyarısı şu nedenlerle olabilir:- Aradığın kişi başka biriyle görüşme yapıyor olabilir,
- Aradığın kişiyle aynı anda birbirinizi arıyor olabilirsiniz,
- Aradığın kişi gerçekten meşgul olabilir, aramanı reddediyor olabilir,
- Aradığın kişinin bulunduğu bölgede şebeke sorunu yaşanıyor olabilir,
- Aradığın kişi seni engellemiş olabilir.
Aradığın kişiyi arar aramaz ve günün her anında direk meşgule düşüyorsa muhtemele engellenmişsindir.
Aradığınız Kişi Şuanda Meşgul Engeli Var mı?
Bir kişiyi engellemek için rehberden numarasını açıp ayarlar kısmından numarayı engelle diyerek birini çok kolay engelleyebilirsin. Tek numarayı engelleyebildiğin gibi telefonu komple aramalara da engelleyebilirsin. Bunu da yine arama ayarları kısmından yapabilirsin. Aradıgınız kişi şu anda meşgul engellemesi de bu şekilde yapılıyor.
Umarım kafandaki sorulara yanıt vermişimdir. Buradaki içerikte de En iyi çeken hat hangisi? En iyi operatör hangisi? sorusu cevaplanmış. Sorunsuz bir iletişim için göz atmanı öneririm. :)90 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Aradığınız kişi şu anda meşgul ne demek?
Valla her şey olabilir. O an başkasıyla telefon görüşmesi yapıyor olabilir. O an seninle aynı anda seni arıyor olabilir. Telefonu uçak modunda olabilir. Seni engellemiş olabilir. Çekmeyen bir yerde olabilir. Her şey olabilir.
40 Yorumla
Aha senden önce kapmışlar :D
20 Yorumla
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
biriylemi konuşuyor yoksa ulaşılmıyormu sorusunun cevabını söyluyorum aradıgında 4-5 sanıye sonra telesekreter cıkıyorsa ulaşılmıyordur ama biri ile konusuyorsa daha ilk sanıyede aradıgınız kısı şu an bir başka kişi ile konusmakta der
72 Yorumla- Soran+1 yıl
Ariyorum bir kere caliyor aradiginiz kisi suanda mesgul mesaj birakin diyo telesekreter
- Cevap sahibi+1 yıl
o zaman senı engelemış
engel atmış olabilir telde red edilenler degilde engelleme modu nda hattı meşgule atıyor ya da harbidende konuşuyor
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Çok komik bir şey oldu bir hafta önce. Annem, anneannemi arıyor ve her seferinde meşgul çalıyor. Ben arayınca ise telefonu açıyor. Meğer anneannem yanlışlıkla telefonu kurcalarken annemi engellemiş. :D
Sorunun cevabına gelelim. Biri başkasıyla konuşuyorsa meşgul olur ya da sizi engellemişse de meşgul çalar. Kapsama alanı dışında olabilir. Aramanızı reddetmiş olabilir.40 Yorumla Ya başkasıyla konuşuyor ya da seni engellemiş
00 Yorumla- +1 yıl
bildin aynen
00 Yorumla - +1 yıl
Net bir şekilde seni engellemiş
63 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil bir engel oluyor bu
- +1 yıl
Bilmiyorum ne kullanıyor da bu kişiyi engelle butonu var yanı burası gibi düşün
- Soran+1 yıl
Anladim tesekkurler
Engel olsa öyle demez
11 Yorumla- +1 yıl
Anlaşılmasın diye bu tercih ediliyor.
- +1 yıl
Başka birisi ile görüşüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Sürekli bu sinyal çıkıyorsa engellenmiştir.
- 10 ay
Engeli basmis
00 Yorumla Unuttun mu beni her şeyimi. Çalıyor arkada
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Mobil seks.
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi