Çamaşır makinesinde yıkanan kulaklık kurtarılır mı, acaba garanti değiştirir mi?

Kulaklıklar evde, işte, sokakta sıkça kullanıldıkları ve kullanıldıktan sonra genelde cebe koyuldukları için bazen cepte unutulabiliyor. Kıyafetleri yıkarken ceplerini kontrol etmediğinizde de, kulaklığın da çamaşır makinesinde yıkanması gibi kazalar yaşanıyor. Çamaşır makinesinde yıkanan kulaklık çalışabilir veya çalışmayabilir. Bu kulaklığa, modeline, hatta bazen yıkadığınız programa göre bile değişiklik gösteren bir durum. Ancak maalesef sıvı teması olduğu için büyük ihtimalle bozulabilir veya eskisi kadar iyi çalışmayabilir. Yine de elinizden geleni yapmakta fayda var. Çamaşır makinesinde yıkanan kulaklık kurtarılabilir mi, çamaşır makinesinde yıkanan kulaklık için neler yapabileceğinizden bahsedeceğim.

Kulaklığınızı suya düşürmeniz, çamaşır makinesinde yıkamanız gibi bozulma nedenleri, kullanıcı hatası kapsamına girer. Garantiye gönderseniz bile suya değdiği için bozulduğu anlaşılır, tamir edilse bile sizden ücret talep edilir. Kullanıcı hataları için olan garantiyi yaptırdıysanız, sıvı temasını da garanti kapsamına aldırdıysanız, o zaman değişimi yapılabilir ancak normal garanti kapsamına girmez.

Çamaşır makinesinde yıkanan kulaklığı kesin düzeltebileceğiniz bir yoldan bahsetmek maalesef mümkün değil. Ancak, etkili yöntemlerden bahsedebilirim, umarım işinize yarar.

Pirinç nemi almada oldukça işe yarar bir yöntemdir. Bir kaba pirinç doldurun ve kulaklığı, pirinç dolu bu kapta bekletin. Elektronik aletleriniz, suyla temas ettiğinde pirinç dolu kapta bekletebilirsiniz.

Saç kurutma makinesi zaten tutmuşsunuz, pirinçte de beklettiniz ama hala düzelmediyse; pencerenin önüne, güneş alan bir yere koyun ve gün batana kadar da güneşte dursun. İçindeki su iyice buharlaşsın. Tüm bu yöntemleri uyguladıktan sonra birkaç gün içerisinde çalışmazsa, ne yazık ki yenisini almanız veya garantiye gönderip ücret ödeyerek tamir ettirmeniz gerekecektir. Çamaşırlarınızı, çamaşır makinesine atarken ceplerini kontrol etmeyi ihmal etmeyin.
Degistir hala islaktir muhtemelen ya da primce yatır :D
evet pirince koydum ama bakalım
bir iki gün dursun düzelir ya
Cevap
6Cevap
Güneş alan bir yere koyun bekletin. İyice kurusun. Eğer çalışmazsa bozuldu demektir. Geçmiş olsun.
Gerekli cevap arkadaş tarafından verilmiş. Onları uygularsan belki düzelir ama zannetmiyorum
Az once bende makinaya attığımı farkettim ve içinde olduğunu biliyorken çalışıyor makina yemin ediyorum içime öküz oturuyor şu an
Geçmiş olsun.
Telfonda kulklkta dustuyse suya hic bis yapilmzzzz kesnkle
Süpürgenin düşük ayarını aç o başını çıkart sonra kulaklığı tut süpürgeye doğru fön makinesi niye yapıyorsun daha mı çok kaçsın içine su içine üflüyor
Sıcak hava üfleyip buharlaştırıyorya onudamı bilmiyon cahil kız :)
Temiz temiz dinle işte ahahaha peki yatıyorum ben.
bir şey olmaz çalışır o.
at gtsin ondan hayır gelmez
Ne dicen adamlara makinada yıkadımmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?