Yeni bir bilgisayar aldım ama işletim sistemi Ubuntu. Programlarımı kullanabilmek için Windows kurmam lazım. Öğrenci olduğumdan 250-300tl verebilecek durumum yok. DreamSpark hizmetinden de faydalanamıyorum. Mecbur bir arkadaştan korsan win8.1 DVD'si aldım. Ama daha önce korsan işletim sistemi kurulumu yapmadım. Merak ettiklerim şunlar:
Kurulum sırasından key isteyecek mi? İsterse ne yapacağım arkadaşım bana sadece DVD'yi verdi? Korsan program kurarken crack gibi işlemler yapılıyor. Bu kurulumda ona ihtiyaç var mı? Orijinal kurulum sırasında olan şeylerden farklı olan neler olacak?
Güvenlik, güncelleme hizmetlerinde faydalanamama, uyumsuzluk gibi sorunların olacağını biliyorum ama korsan dışında bir seçeneğim yok korsana ben de karşıyım ama mecburum.
8.1 kurma normal olarak kullanıyorsan windows 10 ama en iyi arayüz win dows 7 de var en stabil şekilde çalışan ise windows xp dir windows 10 çıkdı hala daha iyisini yapamadıllar eger yeni donanımlı bir bilgisyarsa xp de donanım sürücüleri desteklemez korsan olarakda cd den alır format atarsın 5 10 lira ama para vermem yine derse 1 tl ye dvd al internetten indirip cd cek kur
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yok key istemez isterse cevrimici etkinleştir diyerek etkinleştirirsin. crack olarak senin yapacagın bişey yok kmspico adlı programı indir kur bitti gitti.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Windows10 kur direk 8.1 verimsiz virüs bulaşıyor direk.. crack isterse atla dersin daha sonra internetten orjinal yapma programı indirip etkinlestirirsin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Orijinal Kaspersky var virüs derdim olmaz. win10'un kullandığım bazı programlarla uyumsuzluk problemi var.
Hangimizin evinde lisanslı isletim sistemi varki zaten 😊 netten iso dosyasını indir dvdye yazdır sonra kur keyfine bak korsan ama orjinalden tek farkı bedava olmasi 😊 biz de bilirdik para verip orjinal almasını ama yurt dışında 10 dolar olan oyun ve sistemler bu ülkede uçuk fiyatlara satılıyor gerek yok böyle iyi
En İyi Cevaplar