#Proxy ve #VPN Bizi Koruyor mu?

Bilgi Sahibi Olmayan Halk Arasında #Proxy ve #VPN Kullanmanın IP - MAC Adreslerini Gizlediği İnancı Dolayısıyla Hurafesi Dolaşmaktadır.

İlgili Hizmet Sağlayıcıları Sadece IP ve MAC Adreslerini Değil, Bilgisayar ve Telefonunuz İle İlgili Aklınıza Gelmeyecek Birçok Veriyi #Log Tutmak Suretiyle Kaydetmektedir.

#Proxy ve #VPN Kullananların %99.9'u Sunucuların IP ve MAC Adreslerini İlgili Kolluk Kuvvetleri İle Paylaşmadığı Yanılgısı İçerisindedir.

Nitekim #Proxy ve #VPN Servisleri Kendi Kanallarının Kayıt Altına Alınması Hususunda Kanuni Bir Yükümlülükleri Bulunmaktadır.

(Bugün #Proxy ve #VPN Kullanarak Girdiğiniz Sunucuların %90'ından Fazlası #Proxy ve #VPN Kullandığınızı Algılamaktadır.)

Suç Unsuru Teşkil Eden Olaya Karışmanızı Müteakip #Proxy ve #VPN Servisini Kullandığınız Tespit Edilmekte, Kullandığınız İlgili Servisten Yasal Yollar İle Suç Unsurunun İşlendiği Zaman Diliminde Bu Servisi Kullanan Bilgisayar Ya da Telefon Bilgileri Hizmet Sağlayıcısından İstenmektedir.

Türkiye'de Bu Görevi Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Üstlenmektedir.

Netice İtibariyle Bilgileriniz İstendiği An; Kendi İradenizle Bilip Çok Güvendiğiniz, Bir Şey Olmaz Dediğiniz, Beni Kimse Bulamaz Diye Kullandığınız #Proxy ve #VPN Sunucuları Tüm Bilgilerinizi İlgili Birimlere Vermektedir.

Dolayısıyla Birkaç Dakikalık #Zevk ve Merakınızın Bedelini Hayatınız Boyunca Üzerinizde Taşıyacağınız Sıfatlar İle Ödemeye Değer mi?

Bence Dünyada Bir İnsanın Başına Gelebilecek En Kötü Şey #SON #PİŞMANLIKTIR..

Yukarıdaki Mailin Muhatabı Olan Ehl-i Namus Sapıktan Öte Sapkın Hatun Kişiyi 08 Haziran 2016'ya Kadar Birkaç Defa Uyarmıştım..

#Not: Beni Kimse Bulamaz Bana Bir Şey Olmaz Diyen Sanalcılar ve Sanal Kahramanlar Tıklayın!

#SerKan1923

@Ayizitt @AsenaKrgzz @benaslındayoğumm @kaderimdesin @KntszmLq @siray @Tugbu

@mehcab @Bakırköylüm @Hüzün_Kovan_Kuşu @нейтральны @kaptanpırays @KurabiYe @NesliTükenmişErkek @RdvnSbs @TheKerim54