İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Superonline mı Türk Telekom mu?
Tercih kriterin bence fiber altyapı olmalı. Bölgende hangisinin fiber altyapısı varsa onu bağlatın. Fiber altyapı olmayan yerde genelde internet hızları oldukça yavaş oluyor.
Turk Telekom mu Superonline mı?
Bölgede ikisinin de fiber altyapısı varsa Superonline önerebilirim. Superonline interneti uzun senelerdir kullanıyorum ve gayet memnunum. Nadiren problem çıkıyor onu da müşteri hizmetlerine ulaşınca anında çözüyorlar.
Türk Telekom’a gelecek olursak aslında asıl internet dağıtıcısı firma Türk Telekomdur. Bütün internet firmaları interneti bu firmadan sağlar fakat geçmişten kalan bir önyargım var. Eskiden internet kesintisini çok yaşıyordum ama şu anda böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çevremde Türk Telekom kullanan insanlardan yakın zamanda böyle bir şikayet duymadım.
İnsanların anlamadığı nokta şu ki, tüm internet sağlayıcılar Türk Telekom'un alt yapısını kullanır :) Yani o öve öve bitiremediğiniz bağlantılar önce Türk Telekom'a sonra da size ulaşır uydudan. Türkiye'deki en iyi interneti Türk Telekom sunuyor haliyle, başka alternatifi yok bu işin çünkü tek ana dağıtıcı. Sizin internet bağlantınız kötüyse bunda binbir çeşit sebep olabilir; ve düzeltilebilir çoğunlukla da.
Superonlıne internette bir sorun oluştu modemde arıyoruz kadın diyor yok efendim türkiye genelinde internek yok lan canım dükkanımda var internet aynısı o çalışıyor diyorum başka bağlıyor bu diyor efendim birazdan gelir senin ben azına tükireyim sonunda biri çıktıda anladı sorunu modemin şirkete bağlattı ordan yaptık.. .!
süperonline nin bizde şuanki altyapısı pek iyi degil türk telekomda son 2 yılda çok cıvıttılar ikide bir internet kesiliyor servis bakmıyor internet kesilmesi benden kaynaklanmıyor sürekli onalrın sistemdeki port yönlendirmeden dolayı oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türk telekom bazen çok güzel hızlı falandı ama müşteri hizmetlerinin artık adlarını ezberlemistim yani o kadar fazla sorun çıkıyordu şu an Superonline kullanıyorum o da bazen yavaşliyor ama Türk telekomdan daha iyi sanki
En İyi Cevaplar