Sadece benim internette sorun olduğunu ve sizde açıldığını biliyorum.
VK Sitesine Giremiyorum Yardım?
Sadece benim internette sorun olduğunu ve sizde açıldığını biliyorum.
Normalde sosyal medya sitelerini kullanmıyorum ama Rusça öğrendiğim için biraz Rus arkadaş edinip konuşmak için hesap açtım. Ara sıra sinemaya gidemediğimde filmleri de buradan izliyorum. 1-1,5 yıldır kullanıyordum bu aralar girememeye başladım dns değiştirdim bir süre öyle girdim. Ama 3-4 gündür dns değiştirmek de fayda etmiyor. Telefondan wifi ile denedim o da olmuyor. Telefona VPN uygulaması indirip deneyince oldu. Sonradan mobil veri kullanıp girmeye çalıştım girdi. Yani sorun evdeki internette. Aldığım hata şu
Bu siteye ulaşılamıyor
https://vk.com/ adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
ERR_CONNECTION_ABORTED
Acaba bunu VPN değiştirmeden nasıl düzeltebilirim?
Bende açılıyor zenmate kur dene bakalım işine yarıcak mı mobilde dns te yok herhalde dns siz giriyor ya da PC'de ayarladığım dns bundada geçerli
Benim sorunum giriş yapmak değil VPN değiştirip giriş yapıyorum. Bu sorunun neyden kaynaklandığını ve nasıl düzeltebileceğimi soruyorum.
ben şimdi denedim girebiliyorum. dnslerim: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4
dns değiştirmenin bir faydası olmuyor. Ben de o adresi kullanıyorum.
VPN nasıl değiştirip yapıyorsun? Aynı sorunu yaşıyorum nasıl gidebilirim?
Cevap
6Cevap
Günün sorusu mu xd?
Almanya'ya bağlanarak anca girebiliyorum ben.
Yoo ben giriyorum. Bu arada VK'dan rusca ogrenilmez la, herkesin ruscasi bozuk orda.
Turkler girmesin VK ya
Neden acaba?
Türkler mi cahil yoksa Ruslar falan mı?
Bazı operatörler siteyi engelledi. Ondan olabilir.
ben de giriliyor vpnsiz. sende sorun var bence
Sorunun bende oldugunu biliyorum. Ama sorunun ne olduğunu merak ediyorum.
dns değiştir bende sorun yok.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar