Sevgilim Facebook'ta nerede olduğuna dair bir paylaşım yapmıştı, bir kız da altına benim yerime de eğlen xoxo demiş. Xoxo ne demek? Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Türkçede Xoxo ne anlama geliyor?
Cevabın nedir?
İnternet dilinin yeni bir tabiri Xoxo ama kötü bir anlama gelmiyor merak etme.
XOXO Ne Demek? XOXO Anlamı Nedir?
XOXO genelde SMS, e-mail veya mektupların sonlarında, iyi arkadaşlığı ve sevgiyi belirtmek için kullanılır. Xoxo ne demek Türkçesi diye merak ediyorsanız, İnternet dilinde 'hugs and hisses' (kucak dolusu öpücükler) veya 'love and kisses' (sevgi ve öpücükler) anlamına gelir.
Xoxo nedir ne demek diye merak edenler genelde X ve O'yu merak eder. Çoğu kişi aslında X'in ve O'nun ayrı ayrı ne anlama geldiğini bilmemektedir, fakat çoğu kaynağa göre X sarılmak, O da öpücükler anlamında kullanılır.
Bazıları insanların sarıldıklarında X harfi gibi göründüğü için, O harfinin ise öpücüğü çağrıştırdığı için bu harflerin seçildiğine inanır. Victorian kültürlerinde ise X harfine daha çok erotik manalar yüklenmektedir.
xoxo 30 Yorumla
+1 yılXoxo kucak dolusu sevgiler ya da kucak dolusu opucukler anlamına falan geliyo yani iyi arkadaslik ve sevgiyi belirtiyo mesajlarda ya da mektuplarda kullanılıyor genelde
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. x - öpücük
o- sarılmak
ingilizce argosudur xoxo, sarıldım öptüm diyebiliriz.22 Yorumla
Soran+1 yılbizim herif elden gitti desene
+1 yılbatılılaşma eğilimi gösterilen gençliğin kullandı batıvari ve kullanılması saçma olan emo deyimler sozlüğündede çook çoook öpmek kucaklamak anlamına gelen gereksiz bir harfler bütünü hatta sos oynanırdı kücükken sosun ingilizce versiyonu
00 Yorumla
Xoxo kik denen sosyal paylaşım sitesinde çok kullanılan bir kelime ama hayırlı bir anlamı yok söyliyim.. ama sanmıyorum bu anlamda kullandığını kızın öptüm bay anlamında kullanılmiştir bence...
11 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim kızın biraz önce Kik'deki profil resmine xoxo yazan bir resim koyduğunu gördüm. Bu ne anlama geliyor?
Yanlış anlaşılmasın diye açıklıyorum. Orada bir İngilizce grubu olduğu için beraber takılalım demişti. O yüzden, kendisi dedi diye, ing grubunda takılmak için orayı kullanıyoruz.
Artık, onun amacının bu olduğuna pek inanmıyorum ama neyse..
+1 yılNormalde samimiyet belirtisi ama senin durumunda gereksiz samimiyet gösterisi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
ilkokulda 29 harf ögrettiler sonra yabancı harfleri de aldık. simdi de sadece 2 harf ile konuşabilecek aklı garip insanlar türedi yani. ilginc...
Nerede o Türk dili ve edebiyat mezunu ve Türkçe savuunucuları neden sessizler kimbilir. yanlışa yalnış yalnıza yanlız yazınca küplere binen kişiler niye bu tip sorulara cevap vermez?20 Yorumla
+1 yılDemek ki daha önce beraber eğlenmişler "xoxo" nun bi anlamı yok bi manası var anladın sen onu :)))))))))))))
01 Yorumla
Soran+1 yılvayyyyyy pislikler :))
+1 yılKizlarin yorumlarina baktim da ben yazmaktan vazgectim
kendiniz yazip kendiniz yonetiyorsunuz oyunu erkekler sadece seyirci bu durumda02 Yorumla
Soran+1 yılyaz ya merak ettim ne yazacaktın?
- +1 yıl
bosver ya basrollerde siz kizlar varsiniz biz erkekler figuran bile olamiyoruz sizin oyunlarinizda bu yuzden ne yazacagiz baksana kendi hemcinslerinide yerden yere vuruyorlar
erkekler hemen baska bir kizin kollarina atiliyor zaten hazir kita bekliyor baksaniz senin hem cinslerine gore siz kizlar ne yapiyorsaniz kendi elleriniz ile yapiyorsunuz
Anlamını bulmuşun işte de bu ne ya XOXO ne ya adam akıllı sarıldım öptüm yazın töbe yarabbim ya Sübhaneke dinimiz amin.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence de ... ne kadar sığ bir kızmış o da yaaa :))
Soran+1 yılhay ağzına sağlıkkk :))
xxxoxxx deseydi fenaydı :))))) xoxo dan birşey çıkmaz :):) :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))) xoxo masumca sarılmak ve öpmek...xxxoxxx bu pek cinsel içerikli oldu :)
Soran+1 yılahh bu bizim herifi bi dize getiremedim .. özgür bırakim bari yapacak bişi yok azizim...
+1 yıl''Sevgilimden nasıl intikam almalıyım?'' sorunda görüşmek üzere dostum.
13 Yorumla- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yılintikam mı artık böyle şeyleri düşünmek için yeterince büyüdüm hem inan hiç vaktim yok .. bu durumu da zaten hiç ses çıkarmıcam..
- +1 yıl
Yaşını yanlış girmiş sanmıştım pardon.
xx öptüm demekte xoxo ne demek bilemedim ama o kızın sen yine de saçını başını yol:D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Senin herifi kucaklayip,opuyormus
xx diye de yazilabilir uyanik ol :D02 Yorumla
Soran+1 yılöpsün bakalım :) onda suç yok suç bennim herifte:)
O kız arkadaşı emo olabilir. O değil de oxxo die mağaza vardı noldu ona?
06 Yorumla
+1 yılsevişiyorlar... aralarında bi kod o...
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))...
"Kucaklıyorum ve öpüyorum" demek o.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okurken krize girdim :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılvallahi moralim bozulmuştu... ama bende inan okurken çok güldüm :)) iyiki de sormuşım
- +1 yıl
Aslında bunların demek istediği ne biliyo musun ben konuya açıklık getireyim müsadenle bizdeki kib(kendine ii bak)demek gibi birşey.:)):D:D:D:
Soran+1 yılyok yok çok doğru dedikleri nette de araştırdım öpüyorum ve kucaklıyorum hadi öpüyosun anladık niye kucaklıyosun beee :))
öptüm seni şeker demek
00 YorumlaÖptüm demek kısaca :)
00 YorumlaKızın sevgilinde gözü var...Bir de dudakları.
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece okızın gözü olsa iyii... valla 3 4 tane daha var:) ne bu yaa.. çok yakışıklıda değil hanii
+1 yılbenim yerime eğlen akşam sevişicez demek
12 Yorumla
Soran+1 yılgöz göre göre aldatılıyorum bak seeen vay hayvan vay :))
+1 yılAralarında bir şifreli konuşma bana göre.
00 Yorumla
+1 yılaldatılıyosun demek :D
00 Yorumlabende yeni görüyorum böyle kelimeyi
00 YorumlaSevgilini başkası kapmış sen uyu :D
00 Yorumladoncem ben sana demıs :)
10 Yorumla
+1 yılÇok çok öptüm anlamına geliyor.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi