- +1 yıl
İnternet sitesini bedavaya üstelik domainli bir şekilde kurabilirsin ama biraz karmaşık bir site diyebilirim ben web tasarım okuyorum ve bende ilk başladığımda site çok karmaşık görünüyordu ama öğrenince çok basit oldu.
Önerebileceğim siteler ;
BEDAVASİTEM. COM
Bu sitede ücretsiz bir şekilde domainli bir site kurabilirsin ama biraz karmaşık ve seçenekler az.
WİX. COM
Bu sitede sürükle bırak yöntemiyle kolay bir site kurabilirsin wix'in yüzbinlerce ücretdiz site şablonlarıyla dilediğin siteyi dilediğin bir şekilde tasarlayabilirsin ama domain olmaz. kayıt olduğun e-posta domain olarak kullanılır eğer domain istiyorsan para vermen lazım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazılım çokta öğrenmene gerek yok bir alan adı ve hosting yeterlidir. Eğer cidden yapma niyetindeysen sana hosting alanı verebilirim vaktim oldukça da öğrenme konusunda destek olabilirim. Wordpress benzeri bir hazır tabanlı yazılım ile çok basit yöntemler ile site yapabilirsin illa yazılım öğrenmek zorunda değilsin eğer meraktan veya para kazanmak amaçlı yapacağım dersen demo siteler oluşturabiliyorsun ücretsiz wordpress. com üzerinden o konuda da yardımcı olabilirim.
012 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyon birader alakası bile yok
- +1 yıl
neyle alakası yok şunu bir açıklasana? @bambAşka1iyim
Eğer amacı sadece bir site oluşturmaksa oturtup baştan html, css, js ve bunların üzerine php veya asp falan öğren mi diyeyim? Bir şekilde başladıktan sonra daha sonrasında bu kararı kendisi vermeli. Çok merak ettim neresiyle alakası yok acaba? - +1 yıl
Onlar olmasada olmuyor siteyi açsa ne yapıcak bikip kapatacak güzel bir site düşünüyor heralde arkadaş onun içinde satın alabilir
- +1 yıl
Ben bir çok kişiye bunun eğitimini verdim fazla tartışılacak bir konu değil. Sıfırdan başlayacak birisi senin dediğin gibi bir şey yapabilmek için bir kursa gitmesi gerekiyor veya videolar üzerinden ciddi bir çaba sarfetmesi gerekiyor. Wordpresste ise istediği çoğu şeyi eklentiler üzerinden yapabiliyor ve zamanla yaptıkça html ve css bilgisi gelişiyor.. @bambAşka1iyim
- +1 yıl
Peki kendi haric kimsenin girmediği bir siteyi ne yapsın güzel kardeşim iyi diyosun da bikar iki gün sonra
- +1 yıl
Siteye birilerinin girmesi için yazılımsal bilgisinin mi olması lazım yoksa SEO bilgisinin mi olması lazım sevgili kardeşim :) Bilgin olduğu konularda tartışmayı dene insanlarla haklı çıkabilirsin öyle durumlarda @bambAşka1iyim
- +1 yıl
Ben insanlar giremez demedim ki girmezler dedim
- +1 yıl
@bambAşka1iyim İşte wordpress bu durumda tasarım desteğini temalar ile sunuyor geriye görseller ve yazılar kalıyor.
- +1 yıl
Kardesim şimdi para vermeden istediğimiz bir siteyi kurabilirmiyiz?
- +1 yıl
Domain yoksa elinde tek masraf o. Eğer öyle wordpress içinde falan acacağım dersen bir ücreti yok. @bambAşka1iyim
- +1 yıl
Valla kardeşim dediklerinde bir şey anlamıyorum ama benim kuzen paralı satın alınıyor demişti ben de oradan biliyom k. bakmaalakası yok felan dedim
Başka internet sayfaları üzerinden kurup ayda belirli bir ücret ödeyerek çok kolay kurulur, hem o dediklerimde hazır sayfalar da var, fazla uğraştırmaz yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- +1 yıl
Öncelikle alan adı ( domain ) akmak gerekir. Ondan sonra hosting (Web alanı) alman gerekir. Nasıl bir site kuracaksın? Alan adınının yıllık fiyatları 10- 15 dolar civarında değişir. Kuracağın sitenin özelliklerine göre, yazılımda kullanacağın programlara göre hosting in yıllık ücretleri değişir. Detaylı bilgi için ban ulaşabilirsin. yardımcı olurum.
00 Yorumla Yazılım öğrenmeden hazır sistemlerle de yapabilirsin ve daha kolay olur. Sitede neler yapmak istediğine bağlı
00 Yorumla- +1 yıl
Sezaiacima. com/en-iyi-blog-servisleri/ kendi web sitem var. İstersen profesyonel destek sağlayabilirim. Ne için lazım?
01 Yorumla https://myanimation.cf/ buyur bu internet sitesini ben kurdum :)
00 Yorumla- +1 yıl
İki tane site kurmuştum, ücretsizdi. Google sites... den kurmuştuk
00 Yorumla - +1 yıl
Hazır tasarımlar var. senin için en uygunudur gerisi seni zorlar sanırsam :D
uzun hikaye :)00 Yorumla - +1 yıl
yazılım öğrenmeden de kurabilirsin.
kuracagın internet sitesinin amacı nedir.
Basit siteler için wordpress yeterli olabiliyor.00 Yorumla - +1 yıl
Weebly ve benzeri tabanlar var hazır şablonları uygulayarak yapabilirsin gayet kolay
00 Yorumla - +1 yıl
1 adet host 1 adet domain lazım bunlar ucretlı kalıtelı bişi istiyorsan para vermen lazım
00 Yorumla hazir sistemler uzerinden rahatlikla yapabilirsin birtane
00 Yorumla- +1 yıl
Çok basit host+domain alıyorsun tamamdir
00 Yorumla bir adet bilgisayar mühendisi XD
03 Yorumla- +1 yıl
mühendisliği ayak altı ettin dostum.
- +1 yıl
Ben derim ki ; Bırakalım Web işlerini gençler yapsın.
- +1 yıl
İkahmatkah isterler d
00 Yorumla Bitmedi şu sorular :D
00 Yorumla- +1 yıl
hosting+domain gerekli
02 Yorumla- +1 yıl
istersen pm at detaylı anlatayım ücretsşiz hosting veren yerlerde var
- +1 yıl
@bananesenden06 gavadı engellemiş sen onun dediğine bakma o ezberden konuşuyor 100 tl ile çok rahat site kurarsın artar bile benim kendi forum sitem var
- +1 yıl
Napcan siteyi
00 Yorumla - +1 yıl
Cok uzun ugrastirici
04 Yorumla- +1 yıl
erbere konuşma domain+host bide hazır scripti tamamdır max 100 tl
- +1 yıl
@Hayata-küşmüs 100 tl ye kurdugun site senin olsun
- +1 yıl
benim zaten merak etme forum site sahibiyim günlük 5000 tekil ziyaretcim var alexa türkiyede 2000 . sıradayım sen neyin kafasındasın
- +1 yıl
@Hayata-küşmüs adam ol konusmayi ogren kaybol 100 liralik sitenle birincide olursun sen
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çok uzun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar