bi deneyeyim pes 11 :)) teşekkürler herkese
Bu bilgisayar oyun kaldırır mı?
bi deneyeyim pes 11 :)) teşekkürler herkese
nasıl bir oyun oynayacağına göre değişir. ortalama grafik çözünürlüğünde bir oyunu rahat rahat oynarsın. ben böyle bir bilgisayarla Resident Evil 4 oynamıştım daha önce.
Oyunların orijinal kutularının üzerinde minimum bilgisayar gereksinimleri yazar, onu kontrol edersen senin için daha garanti bir yöntem olur. Bazı oyunlar internet sitelerinde de donanım gereksinimlerini yazar hatta.
müdür bende pes 6 var 2013 yaması kurdum tüm takımlArın 2013 forması tüm tüm futbolcuların yüzleri reklam panoları scoreboardlar falan hepsi çok süper birebir aynı bilgisayarın pes 6 yı havada karada kaldırır :)
64 mb ayrılmış bellek var
oyunu açsa bile kasar.
ram den çalarak 1632 MB a çıkarıyor onboard ekran kartını.bu sayede açabilir.ama işlemcinde düşük.açsada tat almazsın.
Cevap
8Cevap
Oyunu çalıştırırsın ama verimli oynar mısın deneyip görmen lazım.
Bende 2 gb ram var. 512 ati ekran kartı var directx 9. intel core işlemci rahat kaldırıyor. ama tabi grafikleri biraz düşürüyorum
benim ekran kartı olaylarından anlamıyorum işte bir o sorun :D ben grafikleri düşürürsem kaldrır mı ?
eyvallah hocam cansın sen can :D yarın yüklüyorum kaldırırsa kol alllıyorum :D finallere kadaaaaaaaaaaar :D
Oyununa göre değişir pesi kaldırır ama gta 4 mafia 2 tarzı gibi ağır oyunları kaldırmaz
pes 11 kaldırır mı harbi :D pes 11 kaldrsın başkasına gerek yok fm 12de var :D
Fm 12 de kasmalar olur ama pes 11 i düşük ekran çözünürlüğünde oynarsın
fm 12 yi rahat oynuyorum aldığımdan beridir :))) pes i kaldrmaz diyordum (fm dediğim footbala manager benim :D fifa değil)
iyide football manager 12 1 gb ekran kartı istiyo oyunu açtığında altta bilgisayar performansında kaç yıldız var ?
tek yıldız var ama onu çok rahat oynuyorum
hmm o zaman fazla lig yok sende
Çok iyi performans sergilemez tek başına çalışırsa bütün oyunları kaldırır.
kaldırmaz muhtemelen.
Kaldirmaz kaldirsa bileedonmalr olacaktr..
Bkz: antivrüslü kullanıcı.
Kaldirmaz .
Çok Rahat kaldırır.
ciddi mi ? pes 11 kaldırır mı
kasarrr. dene bir
Rahat kaldırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar