Arkadaşlar 21.02.2016 saat:11.57'de bir kulak içi kulaklık aldım. Markası snopy.2yıl garanti yazıyor faturasında. Kutu ve diğer kutu içeriği elimde hepsi tam. Her hangi fiziksel şiddet, ezilme, kimyasal tepkime veya rutubetli yerde felan kalmadı. Kulaklıkların biri kesik kesik durup tekrar çalıp duruyor. Götürsem değişim ya da garanti'ye alırlar mı? Ürün resmi felan da koyucağım. Bu arada vatandan böyle sorunlar yaşamış arkadaşlar özellikle yardımcı olsun lütfen.
arkadaş şaka mısın aldığı dkyı yazmış bir de. Aldığın kulaklık markalı değil kaldı ki kulaklıklarda yüzde doksan kullanıcı kaynaklı hatalar oluyor yürü git 25-30 liraya sony al
Arkadaşım bunu alışkanlık edinilmemeli şu an öğrenci olmama rağmen bankada 6 bin tl param var. Yani param var ama durduk yere niye para veriyim zaten vermişim bir şansımı deniyim -ki kullanıcı hatası olsa neden biri çalışıp diğer kesintili gelsin. kullanıcı hatası olsa 2 side gider. Önemli olan para değil hakkını vermeleri sen 30 tl ucuz görüyorsun ama değil 2 yıl önce madende ölen 301 madeni gündelik 30-40 tl çalışıyor. Belki daha az bilmem ama para o kadar kolay kazanılmıyor. Ha sony alsam ne olucak? ben 2,5 ay önce sony mdr-ex 110apd aldım 90 tl ye ama 5 aya gitti ya da 4 ay yani fatursı kaybolmasa götürcektim onuda.
Moruk sorucam da ne biliyim deneyimli olan felan var mı diye pc faresi felan olsa tamam da kulaklık pek önemsenmeye bilir. Bazıları çok gıcık oluyor almıyor felan...
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
nasıl bozulduğuna bağlı
1
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Kendi kendine akşam zehpanın üzerinde dışarı çıkarken aldım otobüse bindim taktım sol ya da sağ taraz ses gelip gidiyor bir temazssızlık var gibi aynen. Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadı piastik bir kutunun içinde taşıdım ezilme felan olmasın diye sırf ama kulaklığı takmayakda mı yani bozulmasın diye şemdi :) sadece taktım bunun dışında güvende idi.
Valla fiziksel olarak bişey yapmadım. suyla hiç birleşme yaşamadı :) bari bu bölüme yazdık bu bölümün kavramlarını kullanalım :) acaba yenisini verirler mi?
En İyi Cevaplar