yüzde 8 deyken taktım kaç saate yüde 100 olur?
detayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
detayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aygıtınızı uzun bir süre boyunca kullanmadan saklamak istiyorsanız, pilinizin genel sağlığı iki temel faktörden etkilenecektir: Ortam sıcaklığı ve aygıtın saklanmak üzere kapatıldığı andaki pil şarj yüzdesi. Bu durumda aşağıdakileri yapmanızı öneririz:
Aygıtınızın pilini tam olarak doldurmayın veya boşaltmayın. Şarj düzeyinin %50 civarında olmasını sağlayın. Aygıtı şarjı tamamen boş olarak saklarsanız, şarj olmasını engelleyecek derin deşarj durumuna geçebilir. Veya aygıtı uzun bir süre boyunca tam şarjlı olarak saklarsanız, pil kapasitesinde azalma olabilir ve bu durum pilin dayanma süresini kısaltabilir.
Fazladan pil kullanımını önlemek için aygıtı kapatın.
Aygıtınızı 32°C (90°F) sıcaklığın altındaki serin ve nemsiz bir ortama yerleştirin.
Aygıtınızı altı aydan uzun bir süre boyunca saklamayı planlıyorsanız, altı ayda bir %50 pil seviyesine kadar şarj edin.
Aygıtınızı sakladığınız süreye bağlı olarak, uzun süreli bir saklama döneminin sonunda aygıtı tekrar kullanmaya başladığınızda pil seviyesi düşük olabilir. Saklama döneminin sonunda aygıtınızı kullanabilmeniz için, orijinal adaptörüyle 20 dakika şarj etmeniz gerekebilir.
iphone kaç bende 4 var 2 saat te oluyor ufak tel ama modelden modele değişir
1,5 falan gibi olması gerek herhalde işte. yarım saatte 40-50 oluyor.
bir saatte olur ya altı kullanıyorum çok çabuk doluyor yani
Cevap
7Cevap
iphone 6 s plus benim ki soru soralı 1 saat olmuş benim ki %8 den %80 i görmüş olurdu.
Uçak moduna al daha hızlı şarj olur
Hangi iPhone modelinden bahsediyorsun?
6s 30 dakikayı geçmiyor sanırım :D :D :D
benimki 1 saate 100 oluyor hemen hmen :)
2saat sürmezzzzzzzzz
Dakikada %1
40dk
3.5 .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar