• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

E-kitap okuyucu vs tablet hakkında görüşleriniz?

Bal1o
Bal1o Takip Et
Xper 6 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Gözlerimi en az etkileyecek olan hangisi? İkisini de kullananlar biraz ayrıntı cevap verirse sevinirim.
E-kitap okuyucu vs tablet hakkında görüşleriniz?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• GocukluPenguen
    GocukluPenguen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl

Açılın doktorum.
    Tableti e-okuyucudan ayıran çok fazla şey var. İkisine de senelerdir sahip olan biriyim.
    Kindle paperwhite ve ipad air 2 kullanıyorum şu an.
    Burada amaç önemli. Tabletle bir sürü iş yapabilirsin bu bir yandan iyi bir yandan kötü bir şey. Çok fazla dikkat dağıtıcı unsur var. Ayrıca okuma işi için tablet kör eder adamı ben 20 dakika tabletle okuyamam ama 4 5 saat aralıksız kindlela okuduğum oluyor. Yani özetle tablet İsviçre çakısıysa e-okuyucu samuray kılıcıdır.

Kitap okumak amacıyla bir aletse istediğin kesinlikle e-okuyucu alıyorsun. Eğer pdf okuyan akademik kariyer hedefi olan biriysen Kindle dx modeli çok uygun. Onun dışında paperwhite tavsiye ederim ışıklı olduğu için ekstra aparatla falan uğraşmıyorsun.
    Başka merak ettiğin şey olursa sor yardımcı oluruz.

1
    16 Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

heh. Tam aradığım kullanıcılardansın :) Bulmuşken sormaya devam edeyim.

1- Tabletteki dikkat dağıtıcı unsur tabletin diğer özelliklerinden mi kaynaklanıyor yoksa metini okurken sıkıcı mı oluyor?

2- Tablette ya da e- kitap okuyucuda bellek durumu nedir? Hangisinde daha fazla depolama alanı var? Harici disck almak zorunda kalırsam büyük almam mı gerekir yoksa ufak bir şey iş görür mü?

3- Pil ömrü ne kadar hangisini alırsam bana şarj kablosunun yerini unutturur?

4- E- kitap okuyucuda ağa bağlanıp kitap, pdf vs. İndirebiliyor muyuz? Yoksa bu işlemi PC'den mi hallediyoruz?

5- Tablette not ya da ss alabiliyoruz, peki E- kitap okuyucuda da mevcut mu bunlar?

6- E- kitap okuyucuyu aldığımda herhangi bir uygulamayı indirmem gerekiyor mu? Ve okuma gerecinden başka ne özellikleri var?

Şimdilik aklıma takılan bunlar, başka olursa buradan ulaşırım sana şimdiden teşekkürler…

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

1- Tabletin diğer özellikleri evet. Bir bildirim geliyor mesela. Ya da lan dur bir twitter a bakayım diyorsun falan. Bölünüyor yani okuma ister istemez. Metni okurken sıkıcıdan ziyade acı verici oluyor. Ne kadar ekran parlaklığını kısan uygulamalar olsa da çalışma prensibi olarak çok farklı cihazlar. Tablet ışığı arkadan yüzüne doğru verirken e-okuyucu ekran üzerine yansıtıyor.

2- Tabletler değişiyor biliyosun. 16 32 falan gibi. Hafıza kartı takılıyorsa istediğini alabilirsin tablet için. Ama ipad gibi ise paranın yettiği en yüksek depolamayı seçmek en iyisi. E-okuyucu için genelde 4 gb depolama olur. Hafıza kartı takılanlar da var ama gerçekten gereksiz. 4 gb yalnızca kitap okuduğun bir alette doldurman için tüm millet kütüphaneyi içine atman lazım. Kaç kitap okuyabilirsin ki aynı anda? Rahat ol o yüzden yani depolama sıkıntısı çekmezsin.

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

3- e-ink dediğimiz ekran teknolojisi şöyle çalışıyor. Ekran bir kez yenilendiğinde o şekilde kalması şarj harcamıyor. Yani sadece sayfa değiştirdikçe pil tüketiyor alet. Bu da iki üç ay gibi kullanım sürelerine kadar uzatabiliyor bataryayı. Günde yarım saat okumayla iki ayda bir şarj edersiniz demişti amazon Kindle için.

4- Ağa bağlanarak indirmeyi denemedim ama içerisinde wifi çipi var. Yani indirme falan yapabilirsin. Ben üşengeç adam olduğum için kabloyla atıyorum. Bir de Kindle var bende Kindle uzantısı olan mobi kitaplar paylaşım sitelerinde falan çok olmuyor. Convert etmek için bilgisayara oturmuşken atıyorum içine. Ama şunu yapabilirsin mesela. Kitabı kendine mail atar kindledan otomatik çektirebilirsin. Ya da rss beslemeleri ayarlar sevdiğin köşe yazılarını her sabah kindledan okuyabilirsin. İçinde "deneysel tarayıcı" dedikleri internet tarayıcısı da var. Acil bir durumda kullanabilirsin ama dediğim gibi ekran teknolojisi tabletten farklı çalışıyor. Bu aletin işi bu değil.

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

5- Not alabiliyorsun, highlight dediğimiz altını çizme olayını yapabiliyorsun. Bu altını çizdiklerin ayrı bir text dosyasında depolanıyor kitap ismiyle falan. Okuduğun kitaptan bir cümleyi sosyal medyada paylaşabiliyorsun vs. Ss denemedim ama mutlaka vardır öyle bir şey de. Hiç ihtiyacım olmadığı için bilmiyorum. Bir de şey var. İngilizce bir yazı okuyorsun bilmediğin kelimenin üzerine basılı tutarsan o kelimeyi ingilizce sözlükte arayıp sana anlamını getiriyor. Okuma bölünmeden öğrenip devam ediyorsun. Sözlükler değişebiliyor başka diller atabilirsin yani.

6- Hiçbir şey indirmene gerek yok. İndirmek istersen indirebilirsin tabi. İşte sözlük gibi ya da jailbreak yapıp font değiştirmek gibi şeyler yapabilirsin. Onun dışında bir şeye gerek yok.
      Dediğim gibi içinde browser falan var. Ama bir tablet değil kullanmak sancılı oluyor uğraşmazsın onunla. Bir sonrakinde kendi kullanım şeklimi anlatıcam. Biraz fikir verir belki.

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

Ben pocket ı çok kullanırım. Pocket da belli bir etiketle kaydettiğim içerikler otomatik Kindle a gidiyor her sabah. Takip ettiğim köşe yazıları, rss beslemeleri vs yine aynı şekilde. İş yerim servisle 2 buçuk saat sürdüğü için gidip gelirken bunları okuyorum. Onun dışında kitap okumak zaten birinci özelliği cihazın. Kitaplarımı da ordan okuyorum. Bu şekilde yani.

Biraz da eksiklerini anlatıyım.
      Pdf okumak zor. Şöyle zor bol resimli bir pdf gerçekten okunmuyor. Zırt pırt küçültüp büyütmek gerekiyor falan. Ama normal yazılı az resimli pdflerde de sorun yok. Eğer pdfle işin çoksa dediğim gibi Kindle dx bakman lazım.

Ekranları normal lcd lerden daha hassas. Amazon sorun çıkarmaz değiştirir hemen ama sen yine de kılıfsız çıkarma evden.

İnsanlar acayip bakıyor. Yanımdaki adam full metrobüste kendi kıraş oynarken normal karşılayan insanlar ben kindleda kitap okurken elimde kesik bebek kafası varmış gibi bakıyor. Çözemedim.

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

Bir de güncel kitapları bedava bulamıyorsun hemen. Birinin tarayıp düzeltip paylaşması gerektiği için uzun sürüyor. Geçen hafta çıkan kitabı bedava okumak istiyorum dersen o pek mümkün değil yani. Onun dışında mükemmel aletler.

Sonuç olarak benim için alet fiyatını ikinci ayında çıkardı. Memlekette kitap otuz lira. Fiyatını geçtim her yere taşıyamıyoruz, her yerde çıkaramıyoruz. Bu alet yüz gram yoktur yani. Hayat kurtarıyor.

Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Okumak istediğin kitapları nasıl temin ediyorsun? Cihazın kindle diye İlla kitabı Amazon'dan mı almak zorundasın? Ücretsiz bulabileceğin kitaplar var mı?

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

Kitaplar her yerde. Şu ana kadar on kitabı geçmez satın aldıklarım onlar da isimle ilgili spesifik kitaplardı bulamadım da aldım yani. Linkleri falan atarım sana böyle 10 gblık falan arşivler paylaşmış insanlar. Kindle olmasının tek sıkıntısı convert etmen gerekiyor. Diğer okuyucular epub uzantısını açabiliyor mesela ama Kindle sadece mobi açtığı için atmadan önce bir dakikalık bir işlemden geçiriyorsun kitabı hepsi bu.
      Kindle sahibi olmanın şöyle bir güzelliği var. Amazon hesabınla ücretsiz kitaplara erişebiliyorsun. İngilizce varsa derya deniz yani. Onun dışında hiçbir şekilde amazonla ilgin yok olmak zorunda değil. Telefonuna mp3 atar gibi atıyorsun kitapları.

Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Bunu almak istediğimizde hangisi daha avantajlı olur? Amazon'dan almak mı? n11. com'dan mı? aliexpress mi ya da ikinci el mi?

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

Amazondan almak en mantıklısı. Aracı yok falan daha ucuz oluyor. Ama buraya göndermiyor diye hatırlıyorum. Aliden alma zaten böyle elektronik alışverişleri çinden yapmamak lazım. N11 pahalı. Temiz ikinci el bulabilirsen güzel olur. Çünkü herkese göre değil bu aletler. Bir heves alıyor adam sonra bakmıyor yüzüne. O şekilde bir tane yakalarsan kaçırma. Eğer giden gelen veya yurt dışında yaşayan varsa onlar kanalıyla da alabilirsin en güzeli o olur.

Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Maalesef Amazon'dan alamıyorum. Göndermiyorlar Türkiye'ye. Buradan ise 400-500 lira vermekte pek akıllıca olmayacak. Temiz bir ikinci el bulursam kaçırmayacam. Cihazını satmayı düşünürsen ilgilenirim ;)

Çok teşekkür ederim sana baya yardımcı oldun. İyi günler…

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

Bir ara düşündüm açıkçası ama elim ayağım oldu artık satmamın tek sebebi daha iyisini almak olabilir ona da şimdilik gerek yok :)
      Ekşisözlük teki ilgili başlıkları da oku mutlaka. Şu an mobilim link atamıyorum ama
      Amazon
      Kindle
      Kindle paperwhite
      Paperwhite 2
      Falan şeklinde ara alacağın alet hakkında tam bilgin olsun. Aldıktan sonra da kindlebilgideposu böyleydi sanırım adı bir site ve facebook grubu var buna da mutlaka katıl. Faydalı bilgiler oluyor.
      Temiz ikinci el için sahibinden ve eksiduyuru Ekşisözlük takip edebilirsin. Normalde eski Kindle lar da işini görür ama ışık bazen hayat kurtarıyor en kötü paperwhite al yani.
      Rica ederim başka merak ettiğin şeyler olursa yine sorarsın buralardayım. Etiketlersin mesaj atarsın falan

Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Son birşey daha… Kindle'a Nasıl kitap yüklüyorsun biraz detaylandırır mısın müsait olduğunda? Biraz araştırdım pek birşey anlamadım. İlla kitabı calibre etmek mi gerekiyor, hazır calibre edilmişi yok mu varsa bu sitelerin adreslerini verebilir misin?

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

En çok kullanacağın yer ekşi sözlük meritokrasi. Burada kategorilere ayrılmış şekilde düzenlenmiş kitaplar var. Convert olayı zor değil. Ama çoğu durumda gerekiyor evet. Şöyle anlatayım Convert işlemini. Kindle ı kabloyla bilgisayara bağladın. Calibre programını açıp kitabı ekledin. Cihaz tipini bir kereye mahsus seçtin ve Convert files gibi bir şeydi ona tıkladın. Bir dakika bekledin. Sonra gönderdin. Hepsi bu yani uğraştıran bir şey yok kesinlikle. Eğer mobi uzantılı bulursan kitapları direkt atabilirsin de. Gözünü korkutmasın yani.

Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Merhaba… Yine ben :) hemen soruma geçiyorum.

Bu cihazlarda oturum açma varmış galiba amazon hesabını açıyormuşsun. Cihazda bu açılmıyormuş. Açılmaması büyük eksiklik mi, ileride keşke der miyim?

Yorumla
    • GocukluPenguen
      GocukluPenguen
      +1 yıl

Demezsin şöyle demezsin amazon Türkiye'ye kitap satmıyor. Evet çok saçma tamamen dijital bir şeyi sadece türkiyede olduğun için alamıyorsun vpn falan uğraşmak gerekiyor. O yüzden olmuş olmamış en ufak bir fark yok bizim için.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• vega_
    vega_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Ikisine de sahibim ve ikisinin de islevleri apayri ben pdfleri tabletten normal kitaplari kindle dan okuyorum

1
    5 Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Normal kitap okumuşcasına gözlerini yoran hangisi?

Yorumla
    • vega_
      vega_
      +1 yıl

E kitap okuyucu normal kitaptan cok daha iyi goz yormuyor eger dahili isigi varsa geceleri cok iyi oluyor hep basucumda yani beraber uyuyoruz tasima kolayligi var her cantaya sigiyor

Yorumla
    • vega_
      vega_
      +1 yıl

Ama ekrandan oturu tabi tablet goz agritiyor

Yorumla
    • Bal1o
      Bal1o
      +1 yıl

Boyutu ne kadar, dahili hafızada kaç tane kitap alıyor? Şarj süresi? Ekran boyutu?

Yorumla
    • vega_
      vega_
      +1 yıl

4 gb hafizasi var bendekinin ama icerisinde 20den fazla kitap barindirma geregi duymadim agustostan beri belki 4 defa sarj ettim hic bitmiyor sarji. Ekran boyutu 6inch ben pw2 kullaniyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

0

Cevap

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > E-kitap okuyucu vs tablet hakkında görüşleriniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

E-kitap okuyucu mu yoksa tablet mi? 2 cevap verildi
E-Kitap okuma yöntemini mi tercih ediyorsun yoksa geleneksel kitap okuma yöntemini mi? 8 cevap verildi
Kindle kullanan var mı mantıklı mı almak? Onun yerine tablet mi alsam? 4 cevap verildi
Basılı kitap mı, E-kitap mı tercih ediyorsunuz? 16 cevap verildi
E-kitap mı yoksa basılı kitap mı daha mantıklı, siz hangisini tercih ediyorsunuz? 4 cevap verildi
E-kitap mı normal kitap mı okumayı daha çok seversiniz? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨