Şuanda 300 TL gibi ödenmemiş faturam var, ödemedim. Vodafone fatura taksitlendirme yapıyor mu? Bilgisi olan var mı? Eğer yapıyorsa nasıl yapabilirim?telefon faturası taksitlendirme vodafone
Vodafone fatura taksitlendirme yapıyor mu, kredi kartsız nasıl yapabilirim?
Evet, Vodafone kullanıcıları için böyle bir imkan veriliyor. Vodafone, faturalarını ödemek isteyenler için taksit seçeneği sunuyor. Aşağıda telefon faturası taksitlendirme Vodafone için nasıl yapacağınıza dair tüm detaylarını anlatacağım.
Ay sonu faturaları 50 TL üzerinde olan ve en eski ödenmemiş faturasının son ödeme tarihi üzerinden 35 gün geçmiş olan kısıtlı, dondurulmuş veya iptal kullanıcılar taksitlendirme imkanından faydalanabilirler. Vodafone fatura taksitlendirme 2020 yılında sadece cep merkezlerinden yapılmaktadır. Taksit adeti de toplam ödenmemiş fatura tutarına göre belirlenen maksimum adette yapılır.
Vodafone fatura taksitlendirme işlemi nasıl yapılır?
vodafone fatura taksitlendirme kredi kartsız
Yukarıda da bahsettiğim gibi sadece Vodafone cep merkezlerinden yapılmaktadır. Vodafone Mağazaları adresine giderek size en yakın cep merkezini bulabilirsiniz.
Mağaza araması için yukarıdaki linke giderek il, ilçe seçimi yapmalısınız. Arama yaptıktan sonra ilçedeki cep merkezlerini göreceksiniz. Adresini veya telefon numarasını almak istediğiniz şubenin üzerine basmanız yeterli.
Mağazalar Pazar hariç her gün 10:00 ve 19:00 arası hizmet vermektedir.
Size en yakın cep merkezine gittikten sonra faturanızı taksitlendirme yapmak istediğinizi temsilciye söyleyin, yardımcı olacaktır.
Taksit adeti toplam ödenmemiş fatura tutarına göre belirlenen maksimum adette yapılır.
Taksitinizi düzenli ödemeniz gerekmektedir.
7002'yi ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Ödeme Servisi üzerinden faturanızı veya taksitinizi kredi kartınızla veya Vodafone'un anlaşmalı olduğu bankaların gişelerinden ve ATM'lerinden ödeme yapabilirsiniz.
Vodafone borçlarımı nasıl öğrenebilirim?
vodafone borç sorgulama
Eğer borcunuzun miktarını bilmiyorsanız bunun için Vodafone Online Borç Sorgulama'yı kullanabilirsiniz. Linke tıklayarak gittikten sonra T. C. kimlik numarası, baba adı ve doğum tarihi girmeniz yeterlidir. Bilgilerinizi doğru girdikten sonra arama yaptığınız taktirde size ait tüm borcu göreceksiniz.
Müşteri hizmetlerini arayarak ödenmemiş fatura borcumu taksitlendirmek istiyorum demen yeterli. Önceden böyleydi ama artık galiba bayilere gitmek gerekiyor.
Bu borcu ya silersiniz ya da 4 tane daha hattim var hepsini iptal ettiririm dedim borcuda ödemem sonra size bir kolaylik yapabilirim taksit yapabilirm dedi
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya lanet gelsin o Vodafone ben geçen ay 500tl ödeme yaptım kullanmadığım hat için taksit falan yapmıyorlar bir müddet sonra avukata veriyorlar en iyisi öde ve kurtul başına dert olmasın🙋🏻♀️
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar