CS GO nun CS 1.6 dan ne farkı var ben almadım ama steamdan alıcam almaya değermi sizce ben bir kaç kere oynadım arkadaşımın bilgisayarında Cs 1.6 nın efectlenmiş hali gibi geldi
Sizce alayım mı?
Sizce alayım mı?
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ve Counter-Strike 1.6 (CS 1.6) arasında birçok fark vardır. CS 1.6, 1999 yılında yayınlanan orijinal Counter-Strike oyununun bir sürümüdür, oysa CS:GO 2012 yılında yayınlandı. CS:GO, CS 1.6'ya kıyasla daha gelişmiş bir oyun motoruna sahip ve daha modern grafiklere ve ses efektlerine sahip. Ayrıca, CS:GO'da daha fazla oyun modu, yeni silahlar ve özellikler bulunur.
Bununla birlikte, CS 1.6 hala birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır ve oyunun özellikleri, oynanışı ve stratejileri CS:GO'dan farklıdır. Örneğin, CS 1.6'da hızlı koşma, zıplama ve ateş etme yetenekleri daha önemlidir ve birçok oyuncu tarafından daha kolay bulunur. Ayrıca, silahların geri tepme oranları ve hasarları da CS 1.6'da farklıdır. CS:GO, birçok yönüyle modernleştirilmiş ve daha gelişmiş bir oyun olsa da, bazı oyuncular hala CS 1.6'nın oyun dinamiklerine ve oynanışına daha uygun olduğunu düşünmektedir.
Cs go ile 1.6 arasında çok fark var vuruş dinamikleri 1.6 daki silahların vuruşları ve csgodaki silahların vuruşları çok farklı oyun içinde konuşarak organize olabiliyosun mümkün olduğu kadar falan csgo güzel şöyle bişey var bide cs go ya alıştıktan sonra 1.6 ya çok küfür ediceksin öyle oynamak için girdiğinde 😃
Alıcam ama bir şey sorayım önce Ram= normalde 2*2 4 ram ama bakıldığında 2.50 gb gözüküyor
Ekran kartı= 1522 mb
İşlemci= İntel pentium dual 1.80 ghz
Nvidia geforce 9600 GT
Windows 7 64bit
DirectX 11
Hafıza=200 GB
Bu pc kaldırırmı ama sadece kaldırması yetmez Oyunu yükledikten sonra çok kasarmı
?
Her türlü kaldırır ama fps duşuk olur oynayamazsın pek fazla
1.6 dan csgo ya geçince bir afallama olabilir. ama csgo bilgisayarınızda ful grafikte en az 110 fps alabiliyorsan ekipmanların da iyise akarrrrrrr. 1.6 nın gereksiz kod ve hileleri artık bıkkınlık vermişti. görsele ve haritalara diyecek lafım yok csgo ya göre 1.6 yerlerde.
Cevap
2Cevap
Kullanıcı adım Turan Orbey resmimde TÜrk bayrağı var. gel akalım :D
Alıcam ama bir şey sorayım önce Ram= normalde 2*2 4 ram ama bakıldığında 2.50 gb gözüküyor
Ekran kartı= 1522 mb
Nvidia geforce 9600 GT
Windows 7 64bit
DirectX 11
Hafıza=200 GB
Bu pc kaldırırmı ama sadece kaldırması yetmez Oyunu yükledikten sonra çok kasarmı
?
Al kanks
bide pcnin özellikleri bunlar kaldırırmı bilmiyorum
Ram= normalde 2*2 4 ram ama bakıldığında 2.50 gb gözüküyor
Ekran kartı= 1522 mb
Nvidia geforce 9600 GT
Windows 7 64bit
DirectX 11
Hafıza=200 GB
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?