Younow türkiye'de erişime kapatıldı bunun sebebini bilen var mı?
Günümüzün en popüler canlı yayın programlarından ve para kazandıran younow ülkemizde engellendiğini bugün öğrendim iki gün önce erişime tamamen kapatılmış :)
Lig tv yayını yapanlar olmuş diyorlar korsan olarak aslı varmıdır bu konunun :D bilgisi olan varsa yazsın :) :) #pilavüstü#younowerişiminiengellendi :) :)
Siyasi görüş veya hareket içeren görüş yapmazsak sevineceğim mahkeme kararı olmuş olmalı ki kapanmış ne zaman açılır sizce :) :)
Younow Türkiye'de erişime kapatıldı bunun sebebini bilen var mı?
Bir zamanlar youtube'de kapanmıştı hatırlarsan bilemeyeceğim, o tür programların çoğu premium bir zamandan sonra ücret ister, tor browser kullan hem ip adresini göstermez hemde istediğin her yasak olan siteye girersin, tabi size kalmış orası :)
zenmate facebookta paylaşırsan premium veriyor hazirana kadar 3 ay beleşe kullanıyorum kod bulup süreyi yükseltiyorum tor indirdim de ara yüzünü sevmedim choreme gibi değil
şahsen benim düşüncem nedensiz kapanmıstır . çünkü telif hakkı olmayan seyler paylasanlar tazminat falan ödetirler hesabını kapatırlardı. trnak koptu diye kolu kesmezler herhalde.
En İyi Cevaplar