sadece arka tarafı çatlak ama başka hiç bişeyi yok telefonun kameraya veya flaşada engel değil. Telefonu satmak istiyorum ikinci ele kaça alırlar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kaç gblık olanı bu 32gb mı? bide yere nasıl düştü ya da bu cam nasıl patladı? sıvı teması var mı? faturası ve garantisi + aksesuarları tammı
Evet 32 gb. İş yerinde dolapta duruyordu dolabı birden açınca düştü 1bucuk metre yukarıdan falan ama çalışıyor kamera ve flaş catlamadi. Fatura ve garantisi de var. Şarj aleti ve kulaklığı farklı kendi orijinali değil.
ilk sen söyle ne kadara almıştın bu telefonu ben ona gföre fiyat biçeyim sana telefonun durumuna göre
İlk çıktığında aldım 1200 falandı tabi ben taksitle ödedim 1500 oldu :D
telefonlarda taksit imkanı olduğunu bilmiyodum :) şu an ki orjinal herşeyi tam aksesuarı garantisi falan sıfır fiyatı 1482 lira.. garanti durumuna göre hesaplayalım. 8500 ile 900 arası eder. ama arka cam tamir giderini bilmiyorum. Onu garanti kapsamına bile yollasan en az sende 100 lira alırlar :D
Avm tarzı hem beyaz eşya hem mobilya satan bir yerden aldım o yüzden taksitle aldım daha taklidi geçen ay bitti :D ya telefoncuya saticam ben 100 lira düşürsün alsın kendi yaptırsın bu halde kaça alırlar onu soruyorum :D
garantisi yoksa çok kırarlar fiyatını. garantisiz telefonlar telefoncuların en çok başını belaya sokan cihazlar. alan alır ama çok kırar. ben garantilisi o kadar demiştim. garantisiz pek para etmez :D 650 700 falan eder.
Teşekkür ederim 🙏
rica ederim
telefon arıyordum ben de. Kaça satıyosun? (ciddiyim)
Telefonumun ikinci el fiyatını bilmiyorum ki istiyosan bir araştır bide nerdesin
İstanbul . Fiyat söyle yahu
600
Abi yuh çok baalı :Dd
Paraya ihtiyacımız var heralde 600 bile yetmiyor bana :D
bana da lazım kıyma bana :D
Cevap
3Cevap
Bundan anca bardak altlığı veya kamyon takozu olur.
Para vermezler buna bunu yaptır duzgun sat.
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar