Fotomontaj cinsllik videosu şantaj?

arkadaşlar bir kız arkadaşımın anlattığına göre bir erkek arkadaşı lisede laf çıkarmış bu kızla yattım diye daha o okulada yeni gelmiş başka şehirden her neyse kızzın dediğine göre videoda varmış sordum yaptınmı bole bişey diye hayır dedi gerçi güvenen ve yapmadı diyen arkadaşlarıda var kız diyor ki ben bole bişey yapmadım fotomontaj yapmış diyor ve beni arayıp telafi ederim bole bişey olmadığın solerim ancak altıma yatacaksın die şantaj yapıyormuş arkadaşlar sorum şimdi şu gercektende bole bir fotomontaj yapılabilirmi ben videoyu görmedim kız okulda yeni olduğu için okulun cogu çocuğa inanmışlar kızın yattgına ama videoyu yapan cocugun en yakın arkadaşı da bu kızın arkasında o kız ole sey yapmadı diyo ve tüm videoları çocuktan sildirmiş ya gerçekten bole bir video montajla yapılma olanağı varmıdır ve aldığım bilgiye gorede çocuk bilgisayar kurduymuş yardımcı olursanız sevinirim gercektende bana mantıksız geliyor bole bir montaj ama kız ole diyor aslı varmıdır
not: gençler kız hakkında yorum yapmayın burda size sorulan bole bir montaj yapma olasılığı varmıdır?
Fotomontaj cinsllik videosu şantaj?