Türk Telekom haftanın 2 günü bedava internet kampanyası yaptı. Bunu nasıl yapıyoruz bilginiz var mı?
Önce EVET yazıp 8070'e yollayın. Ardından HEDIYE 2 GUN yazıp 5555'e gönderin. Türk Telekomun belirlediği haftanın iki gününde ayda 2 gb ile sınırlı olmak üzere bedava internetiniz hattınıza tanımlanacak ve mesaj olarak hattınıza gönderilecektir. Bana perşembe ve pazar günleri tanımlandı. Birinin hafta sonu olması gayet iyi.
Kampanyadan yararlanan müşterilerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve ön talep/abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. BTK yetkilendirmesi sonucunda şirketimiz tarafından sunulacak olan 4.5G hizmetinin başlayacağı tarih itibarıyla, cihaz ve sim kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. Müşteri isterse servisi iptal edebilecektir.
Millete eksik bilgi verme!! Evet 8070 mesajını atmayin arkadaşlar sakin!! Bu mesajla internet telefon ve tüm kampanyaların sürekli bildirim göndermesine onay yani izin vermiş oluyorsunuz. Aksama kadar 100 tane reklam mesajı alıp bu arkadaşa küfür etmek istiyorsanız siz bilirsiniz!!
@harbideli bunu yapmadan hediye internet kullanılamıyor.
Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom, TTNET veya Avea'dan en az birindeki aboneliğiniz devam ettiği sürece, abonelik, yer ve hatlarının bilgilerinizi paylaşarak kullanmamız ve bu firmaların kampanyalarını iletmemiz için onay vermiş olmanız gerekmektedir.
burdan detaylarını da oku.
www.sondakikaindirimi.com/.../
Recep Tayyip Erdoğan gençlere 10 GB internet verileceğini açıkladı. haberin devamını buradan okuyun https://bedavainternet.com.tr/
Yıllardır adsl hizmetini Türk telekomdan alıyorum ama şimdiye kadar taahhutsuz ındirim dahi yaptıklarını gormedim. Türk telekom hediye diyorsa vardır bu karşılığı
HEDIYE 2 GUN yazıp 5555 e gönderin.
Cevap
36Cevap
kanmayın böyle şeylere olmayan interneti size hafta da iki gün bedava verip kanınızı emer gibi paranızı emecek olan sizlere olarak sözde bana da 6 ay bedavaydı ama nerde 30 lira ödemem gereken faturaya ne 80 liralar ödedim üstelik 1 mbit e hızlı olsa içim yanmayacak.
2 gündür arayıp druyorlar beni yol sözleşmeniz bitti altyapınızı inceliyecegiz falan fistan taahütlü paket yapmam için bu donem 98 tllik farura gelcekmiş aradım tt neti aynı fiyattan ödeme yapcaksınız diyor. adamlarla gereksiz diyaloglara giriyorum.
Selam arkadaşım, bir çok konu var internette ama çoğu saçma yazılar. Detaylı göz atınca kelimelerinden anladığım tek yazı şu oldu;
www.uygunteknoloji.com/.../
Kontrol et istersen, anlamadığın yer olursa bende anlatırım.
yazıklar olsun gelir gelmez avea yı bozdu :/ bir kampanya yapmış millete görüntü veriyor varıyorsun şartlar farklı neymiş efendim başka hatlardan geleneymiş, ya da 39 değil 49 olmuş yüzde 10 indirim veriyormuş felan filan işleri güçleri dümen. avea yı özledik şimdiden
her az en az 25 tl yüklemen gerekecek yararlanabilmen için, faturalıysan zaten giriyor otomatikman, karşılıksız bişey vermez bu çok şerefliler. hedıye 2 gun 5555
Bizim internet bitiyordu telefon internet limitsiz 35 tl yaptılar
Beni de bilgilendirin, bende aynı sorundan muzdaripim :D
Seçim vaatlerinde gençlere bedava internet vereceklerdi sanırım ben yaslaninca gerceklesecek bu vaat
TT, abonelik iptali sırasında kullandırtmadığı internetin parasını bile alırken haftanın 2 günü bedava internet mi sağlayacakmış?
Starbucks'a gidip, wifilarını kullanıyorsun. Böylece sonsuz beleş internetin oluyor.
bu soruyu googlea yazsaydın daha çabuk cevap alırdın
telekom çalışanı mısın reklama mı geldin? hayır deme çünkü soracağın sorunun cevabını nette bulacağını biliyorsun. geç bu işleri
Avea ve Türk Telekom uçuyor bu ara bende geçecen aveaya
faturasız hatların aylık en az 25 tl yüklemesi lazım
HEDIYE 2 GUN yazıp 5555 e gönderin.
Bir bilgim yok vodafone benim hattım.
Hiç duymadım sanmıyorum da yapmazlar yani
Vardı illa bir katakulli
Sonra saglam geçiriyorlar ama
Yaptım ben geldi 2 gun
Bilgim yok bayan güzel işmiş anma 😊
Reklam geçerken alt yazıyı oku.
Musteri hizmetleri daha iyi bilir
turkcell platinum kullanıyorum