Blade Of Soul'a Başladımda Pvp İçin En İyi Karakter Hangisi Sizce?
Blade Master
Kungfu Master
Force Master
Summoner
Destroyer
Asassian
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilmiyorum. İngilizce olduğu için sıkıcı oluyor biraz. Diğer oyunlar da ninja falan kullandığım için zindanlarda sıkıntı yaşıyordum. O yüzden Destroyer açtım.
Destroyer pvpde iş yapmıyormuş ama
Boşuna açtık desene. :-)
kaç levelsin ki başka karakter açabilrsin. Kungfu Master önerdiler bana pvp için ama çok zor kullanımı bence başlangıç için force master iyi.
10-15 level bir şey olması lazım. Aslında pek hoşuma gitmedi. Keşke Türkçe olsaydı. Görüntü kalitesi tek başına yeterli olmuyor.
aynen öyle ya bide kaldırmıyor oyun türkiye internetini çok lag oluyor.
Oyunların çoğunda lag var. Kore'ye gitmek lazım.
ahaha aynen oyun oynamak için. Amerika da iyi galiba.
Yok baktım merak edip :D 1. G. Kore 2 Hong Kong 3 Japonya sonrasında gelenlerde Avrupa ülkeleri.
En hızlı internet Güney Kore de. İlk çıkan oyunları da onlar oynuyor. Eskitip eskitip Avrupa'ya gönderiyorlar.
Güney Kore'de sen çayını alıp gelen kadar hd film iniyormuş. Ne kadar hızlı olduğunu sen düşün. Adamlar da kota saçmalığı da yok. Kümes kadar ülkeler bizden daha gelişmiş.
Türkiye bu kafayla giderse ileriye değil geriye gider millet uzay çağını yaşıyor biz geriye Arap kültürüne geri dönüyorz.
Arap kültürü olsa yine iyi, ne olduğumuz belli değil artık.
Bende dün açtım Blade master iyi beraber oynarız istersen tek sarmiyor.
olabilir hangi serverdesin.
Güzel bence çok gerçekçi grafikleri var pvpsini de izledim zevkliydi.
Bence o combolar türkiyenin kötü hattı yüzünden.
yalnız bu dediginde çok güzelmiş ben genelde okçu olurum okçu yoktu blade'de bu c9'da varmış https://www.youtube.com/watch?v=y0b1V3eapZc
c9'a başlıyalım o zmn eu varsa tabi.
https://c9.webzen.com/support/game-download burdan indiriyrm farkeder mi
Walla ben indirmeye başlıyorum sabaha iner anca yarın akşam müsait misin.
Oynadım oyunu birazda çok basit geldi bana.
Ya ne bilim çok dandik geldi bana sanki neverwinter bile daha iyi bundan grafikleri biraz düşük geldi bana.
Walla ben pvpsi hoş birşey istiyorum zevk alıyım pvpden istiyorum.
Orda level kasmak kolay mı
Teşekkür ederim bilgiler için zaten pvp yaptım 15 levelde beni çok pis yendiler :( çok yetenek istiyor galiba bu blade and soul'un o yüzden c9 en iyisi.
Doğru söylüyorsun zaten Türkiye hattıyla zor oynanır çok yüksek kapasiteli bir oyun c9 oynayalım en iyisi müsait oldugunda
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar