Arkadaşlar whatsapp ikinci bir hesap için dingtone hesabı açtım. Hatta dingtone da iki farklı numara aldım ama bunları whatsappta kullanamıyorum. Normal mesaj atabiliyorum bu numaralarla ancak Whatsappa kayıt olamıyorum. Whatsappta deneyince geçerli bir numara değil hatası veriyor.
Neden acaba? Nasıl yapabilirim?
Neden acaba? Nasıl yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Geçerli olması lazım.
+1 910 *** **** United States icin gecerli bir numara degil hatası veriyo.
Normal mesaj gonderirken veya arama yaparken hicbir sıkıntı çıkmıyor ancak whatsappta bu hatayi veriyor.
Nasil düzeltebilirim bir bilgin var mı?
Konu eski olabilir araştırma yaparken gördüm yeterli açıklama yapılmadığı için yapma gereği duydum şimdi Dingtone Uygulaması üzerinden whatsapp doğrulama kodunu kolay şekilde alamazsın.. Hem mesaj hemde aramada DİNGTONE numaralarını geçersiz görüyor whatsapp..
Çok Kolay Yöntem : TALK2 uygulamasını telefonuna yükle gerekli işlemleri yap kayıt ol.
uygulama numara verirken önceden Ücretsizdi bende ücretsiz kullananlardanım biraz yayılınca ücretli oldu. Bir defaya mahsus paket satın al en düşük paket 9,99 tl. aldığın numarayı whatsappa gir ve doğrulama kodun hemen geliyor. mesaj gelmezse beni ara seçeneğini kullan anında aranıyrsun ve doğrulama kodunu okuyor..
Android de PARALLEL SPACE uygulamasını yükle whatsappı klonla buyeni aldığın ve kendi numaranı tek telefonda 2 whatsapp olarak kullan :D IOS ta TUTUAPP indir aynı işlemi yap (: