Yasaklı sitelere giremiyorum, girmek için dns ayarlarını ne yapmam lazım?
8888 8844 yazıyor her yerde ama bir işe yaramıyor. DNS ayarlarını ne yapmalıyım?
8888 8844 yazıyor her yerde ama bir işe yaramıyor. DNS ayarlarını ne yapmalıyım?
öncelikli olarak 8 8 8 8 / 8 8 4 4 ten iyi dns ler var belki o dns te engel yemiştir site bazı dnsler her siteye girecek diye bir olay yok neyse onun yerine sana önerim zenmate adli google uygulmasını kulan aktif ettinde yasakli sitelere rahatça girebilirsin gayet bşaraili bir program banada pazartesi arkadaşim önerdi baya iyi program öneririm yani.
Açılmayan sitelere girmek için VPN kullanmanı tavsiye ederim.
Opera tarayıcısı kendinden VPN'li olarak geliyor.
Opera tarayıcısını indirip tüm sitelere girebilirsin.
Yasaklı sitelere giremiyorum diyorsan, dns değiştirmek çoğu sitede işe yaramıyor. Yasaklı sitelere bir diğer giriş yolu Vpn kullanarak girmek. Senin için birkaç güzel Vpn servisi önerebilirim.
Kullanış olarak oldukça basit olan Nord Vpn, kullanıcıların gizliliği konusunda da oldukça titiz davranıyor. Öyle ki senin dışında kimse senin Nord Vpn açıkken girdiğin ve kaydettiğin verileri göremiyor. Dünya çapında çok fazla sunucusu bulunduğu için herhangi bir yavaşlama da olmuyor. Kötü tarafı ise 7 günlük deneme sonrasında ücretli bir servis olması.

Nord Vpn kadar olmasa da oldukça başarılı bir servis olan bu Vpn servisi, sizi üç ayrı bölgede ki sunucularına bağlayarak, bu sunucular üzerinden internette gezmenizi sağlıyor. Oldukça güvenilir olan bu servis, kullanıcılarının gizliliğini gayet başarılı bir şekilde sağlıyor. Belli bir süre ücretsiz hizmet veren bu servis, daha sonrasında belli bir ücret karşılığında hizmeti kullanmanıza devam etmenize izin veriyor.
Son zamanlarda en çok tercih edilen Vpn servislerinden bir tanesi olan Opera Vpn, tamamen ücretsiz olması ile kullanıcıların sevgisini topladı. Çok fazla sunucu servisi olmasından dolayı gayet hızlı olması da güzel özelliklerinden bir tanesi. Opera Vpn hizmetini kullanmak için yapman gereken sadece Opera tarayıcısını indirmek ve ayarlardan Vpn servisini aktif hale getirmek.
Open DNS'yi deneyebilirsin:
208.67.220.220
208.67.222.222
Cevap
24Cevap
Proxy kullan uğraşma proxy siteleri ile girebilirsin fakat tavsiye etmem ya şayet tahmin ettiğim siteler ise yazık heba oluyorsunuz bilgisayar başında 😆
herkes malum şeyi izlemek için girmiyor ben tor kullanmak için istiyorum mesela ama herkesi bilemem eğer öbür şey içinse sıkıntı ;)
4.2.2.6
4.2.2.1 bunu herkez bilmez.3 mbt hız ile hd film seyrettir
Chrome uzantısı olarak Browsec veya Zenmate kurabilirsin
DNS yerine Chrome uzantısı olan Zenmate'i kullanabilirsin.
vk. com var oraya üye ol orda herşey var üyelik sırsındada yardımcı olurum takılırsan bir yerde. bu site hem güvenli hemde herşey var
dn1 e 8 8 8 8 hemen altında dns 2 e 8 8 4 4 4er haneli numara gir kayıtla çık
ZENMATE kur kullandığın browser'a google'ye yaz direk çıkar.
Benim bildiğim kadarı ile acizane artık DNS ler işe yaramıyo Zemate gibi VPN proğramlarıyla çözüme ulaşmayı denemek isteyebilirsin..
bir kişide yardımcı olmamış yaa üzüldüm.
tercih edilen dns sunucusu 208.67.222.222
diğer dns sunucusu 208.67.220.220
Napicaksin yasakli sitelerde de bakalim. Seni seniii
ne yapcağına bağlı özel değilse söle yardımcı olayım
Hotspot Shield bu proğramı indir her istediğin siteye girersin.
chrome a Zen Mate yi ekle sonra devam et istediğin ülkeden
boşver onları türk ifşalara bak belki senin resminde vardır :)
Girme , 😃 yasaklı işte... zararlı..
Kproxy. com sitesine gir
Senin kız başına dns ile ne işin var
Napcan yasaklı sitelerde
neden istiyorsun o siteleri?
ne yapacan yasaklı sitede :D
proxfree. com
Farklı ayar gir
vpn kullan
Vpn dene.
Gel göstereyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?