İnternetten boy boy ilanı olan replika iPhone 4 yada Nokia N8 gibi telefonlardan birini almayı düşünüyorum.Kullanan var mı ve almak istesem en iyi replika telefon nereden alınır?
Bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim.Replika telefon nereden alınır?
Beyler ya da bayanlar replika telefon deyince akla ilk gelen ülke Çin ve Kore arkadaş bu gibi ülkeler, replika telefonları SAR değeri yüksek olarak üretiyor ve bu da demek oluyor ki insan sağlığına çok zararlı. Bu yüzden o ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Replika telefon
Bu demek değil ki her replika aynı zararı veriyor. Diğer replikalara göre Tayland malı ve 1.kalite telefonlar daha az zararlı. Bu ürünler normal replikalara göre günümüzde aşağı yukarı 200 lira daha pahalı. Kesinlikle replika alacağım diyorsanız bunlardan alın derim.
En iyi replika telefon nereden alınır diyorsanız bildiğim pek çok güvenilir isimler var.
Samsung Galaxy S3 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur ( Fiyat Belirtmiyorum, Çünkü Satmam ).
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs.
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( S3'te Tercihiniz Bu Olsun )
Sebebim ise parasızlık, az para ödeme felan değil. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor, senelerdir de aynısını kullanıyorum. Benim ihtiyaçlarımı karşıladığı sürece daha fazlasını, daha iyisini almakta gözüm yok şahsen. Zaten her ay Iphone, Blackberry felan değiştirecek param olsa gider daha yararlı işlere harcarım... Endüstriyelleşmeye karşı olduğum için her anlamda, sadece benim ihtiyaçlarımı karşılayanı kullanıyorum diyelim.
Samsung Galaxy S3 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur ( Fiyat Belirtmiyorum, Çünkü Satmam ).
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs.
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( S3'te Tercihiniz Bu Olsun )
normalden daha fazla zararlı, örneğin iphone da antenin alt tarafta olmasının nedeni bu, kitapçığında vucudundan 1,6 cm uzakta olduğunda zararsız olduğunu yazıyor, sakın alma tabii beynini seviyorsan.
Ben doğruyu söylemek gerekirse 3 yıl replika iphone 6 kullandım 1 yıl iphone x kullanıyorum halada kullanımda site sağlam dubai awm arkadaşlarım alıp çoğu youtubede çekiliş yaptı ve şu an 8 bin abone oldu fazla izlendi ve gerçeklerini almaya başlıyor replika alacaksanız dubai awm iyi
Replika telefon baya kullandım 6 olsun 7 plus 8 plus fakat zarardan ziyade 3 gün 4 gün sonra sıkılıyorsunuz zaten ticaretinide yaptım zamanında alcaksanız sizin kararınız bilgilendirme yaparım ama ben ömrüm boyunca birdaha tuşlu bile kullanır replika kullanmam
ben kullanıyorum şu an elimde ıphone6splus geçen yılda samsung s6 aldım tabi satılan magaza önemli şimdi s7 edge mini bekliyorum şu anda bile benim 6splus ı isteye var malum otelede teknik servisım bir çok arkadaşım var bu arada marmarisde yasıyorum replika tel satan tanıdığım yer de mecidiyekoyde ist da isteyene adres veririm gidin ordan bakın takın hattınızı usa amerikayı niye zengin edeyim param koreye gitsin derim
açık konuşmak gerekirse ben replika iphone 7 plus aldım ürün gayet başarılı ürünü kapıda kontrollü ödemeli şekilde aldım ve ayrıyetten ürün garantili dilerseniz siteye replikacepte. com web sitelerinden bakabilirsiniz canlı destek sürekli aktif
Merhaba bende bir tane IPHONE 5S var replika orjinali ile bire bir istersen uygun fiyata sana yolliyim ya da İstanbuldaysan görüşelim bir bak uyarsa uygun fiyata anlaşırız :) bana mail at adresim: gokhan_usta@hotmail.com
En İyi Cevaplar