Değerli Arkadaşlarım Bugün Size Benim Birkaç Defa Yaptıktan Sonra Aşırı Derecede Sıkıldığım Ama Birçok Kişinin Zevk Aldığı #GIF Hakkında Bilgiler Vermek ve Nasıl #GIF Yapabilirsiniz? Size İzah Etmeye Çalışacağım.
#GIF (Graphics Interchange Format) Bir Sayısal Resim Saklama Biçimi Olan GIF Kayıpsız Sıkıştırma Kullanmakta ve 8-bit Renge (256 Renge) Kadar Destek Vermektedir.
PNG ve JPEG İle Bilgisayar Dünyasında Kullanılan En Yaygın Resim Saklama Biçimlerinden Olan #GIF Bunlardan Farklı Olarak Animasyon Üretilmesine Olanak Tanıyor.
#GIF Nasıl Hazırlanır?
#GIF Animasyonlar Oluşturabilmeniz İçin Bir Programdan Ya da Bir İnternet Sitesinden Yardım Almanız Gerekmektedir.
#GIF'ler Ya Birkaç Fotoğrafın Bir Araya Getirilmesiyle Ya da Videonun İçinden Belli Bir Kesit Alınarak Oluşturulabiliyor.
Bu İnternet Sitesine Giriş Yaparak Hemen Bir #GIF Yapabilirsiniz.
Eğer Fotoğrafları Birleştirerek Bir #GIF Oluşturmak İstiyorsanız Yukarıdaki Menüdeki #GIF Maker'a, Videodan #GIF Oluşturmak İstiyorsanız Video to #GIF Butonuna Basın.
Fotoğraflar İle #GIF Oluşturmayı Anlatmaya Çalışacağım.
#GIF Maker'a Butonuna Tıklayıp Dosya Seç Bölümünden #GIF'inizde Kullanmak İstediğiniz Tüm Fotoğrafları Seçin, Dosyaları Seçtikten Sonra Aşağıdaki #Upload Butonuna Basın.

Resimler Yüklendikten Sonra da Delay time'dan Görüntülerin Geçiş Sürelerini Ayarlayabilirsiniz.
Aşağıdaki Loop Count'tan İse Bu Fotoğrafların Kaç Defa Dönmesini İstiyorsanız O Kadar Sayıyı Girin.
Not: Burayı Boş Bırakırsanız Fotoğraflar Otomatikmen Sonsuz Döngüye Ayarlanacaktır.

Son olarak da "Anime it!" butonuna basıyoruz ve GIF'imizi oluşturuyoruz. İstersek aşağıdaki butonlardan GIF'imizi boyutlandırablir, efektler ekleyebilir ya da bilgisayarımıza kaydedebiliriz.
Son Olarak Anime it! Butonuna Basarak #GIF'inizi Oluşturabilirsiniz.
İsterseniz Aşağıdaki Butonlardan #GIF'inizi Boyutlandırabilir Efektler Ekleyebilir Bilgisayarınıza Kaydedebilirsiniz.

#SerKan1923
@mehcab @aerolite @Hüzün_Kovan_Kuşu @NeOlsun55insonu @pilav_ustu_az_kuru_2 @Sonra_danGurme @TürkErkeğii @UntilTheGrave
@adıyook @Alooğ @Asmalı-mescit @benaslındayoğumm @Kızılcıkk @minik_şirine @pizzaşığı @RenkliRuya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer