Mesela arıza çıkarma durumları, sağlamlık, dayanıklılık, konfor, yol tutusu ve parça bulma konusunda hangisi iyidir. Ford mu Toyota mı?
Ford mondeo mu, Toyota corolla mi desem ne dersiniz?
Ford mondeo mu, Toyota corolla mi desem ne dersiniz?
Aklımdaki fikrimdeki iki aracıda söyledin :D toyota corolla bana çok güzel geliyor ama ford mondeo varken o biraz zor gibi. Bir defa kullan mondeo bırakamazsın o derece fordun araçlarını severim
Toyota Avensis canavar gibi arabadır kardeşim tavsiye ederim.. Fakat illa corolla ve mondeo'yu kıyasla dersen corolla daha iyidir derim. Toyotaların yeni modelleri epey kemikli arabalardır.
ford daha uygun fiyata ve daha ucuz parçası, toyota daha pahalı. ama konfor yönünden ikiside iyi. kalitede çok fark yok. ben ford fiesta 2012 full kullanıyorum çok memmunum sürüşünden
Kuzu kurdun yol Ford'un,
Alırsın Ford olursun lord,
Ela gözlümün nazına, hastayım Ford'un aragazina,
Hokus pokus Ford Focus.
:)
FORD her daim bir adım önde
Toyota corolla 2 kez %100 lük kazadan döndüm 150-200 civarı giderken. yol tutuşu ve abs , fren sistemi harika (benim ki 2012 model) .
Acaba mondeo fren sistemi corolla dan aşağı kalır mı
bir kere mondeo D sınıfı; corollayı anca focusla karsılastırabilirsin ve benim cevabımda kesinlikle focus olur
Mondeo daha mi üst düzey corolladan
aynen evet corolla C sınıfıdır, mondeo nun rakibi passat tır
Ford 🙏🏼🙏🏼
Cevap
9Cevap
Toyotayi tek gecerim. Altin degerindedir. ariza cikarmaz satarken zarar etmez.
ford mondeo ile toyota corolla yı kıyaslayamazsın mondeo corollay'ı döver :) şaka bir yana mondeo mükemmel bir araç
Ford ama Ford yere yakın güçlü çok yakar Toyota göre Toyota ise sağlam ama takoz kollukları hiç konforlu değil
Alırsın Ford olursun lord. Hayde eyv ✋🏻
Ford daha sağlam ama toyota çok daha konforlu ve daha ekonomik
Ford mondeo ama yeni kasa
Ford u tek gecerim
Toyota.
Toyoata daha sağlam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar