Vodafon da faturanı ödemeyince aramaya mesaj a filan kapatılıyo ödersen açılır yapıcak bişey yok artık aylarca ödememe filan diye bişey yok sağlam gidiyorlar bizde vodafon luyuz aff yok öde kredi kartı ile filan.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Calissam param olsa odicem telefon aldim onun ustunde şu an yurtta kaliyorum calisamiyorum oyuzdem odeyemiyorum
anladım kardeş bir yakınına ödettir ve bence faturasıza geç çok cazip fiyatlar ve iletişimin kesilmiyo istediğin zaman yükleme yaparsın öylesi daha iyi yinede sen bilirsin.
iyi yapmışsın tahaütün yoksa ya da bittiyse faturasıza geçmeni tavsiye ederim çok cazip tarifeler var ve süpriz fatura derdinden iletişimin kesilmesi gibi durumlardan da kurtulmuş olursun.
İnternet & Teknoloji konusunda 944 cevap paylaştı.
Faturanızın son ödeme tarihi geçti ise Hattınızda bulunan DK, SMS yahut internetiniz olsa dahi sınırlandırılır ve kullanamazsınız. Fatura borcunu ödemeniz halinde hattınız açılacaktır.
Tabiki kulanmadığınız halde her ay adınıza yeni fatura düzenlenecek. 3 ay sonra hesabınız gelen aramalarada kapanacak ve bu durumda hattınız iptal olucak
En İyi Cevaplar