Evdeki modemi TV'ye bağlamak istiyorum modem kablolu fakat wifi'si var. Televizyon modeli Vestel Smart 40fa7100. Bu Vestel televizyonu internete nasıl bağlarım?
Vestel televizyon internete bağlama
Vestel Smart TV kablosuz internete nasıl bağlanır?
Sonrasında "Ağ ve internet ayarları" kısmına giriş yapın.
Karşınıza "Şebeke Türü" çıkacak, kablolu bağlantı ile bağlanmak istiyorsanız "Kablolu bağlantı" seçeneğini Wifi ile bağlanmak istiyorsanız ise "Kablosuz bağlantı" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bunları yaptığınız halde bağlanma bu problemi yaşıyorsanız televizyonda bir sıkıntı olabilir. Garantisi varsa garantiye göndermenizi tavsiye ederim eğer garantisi yoksa güvendiğiniz bir tamirciye de götürebilirsiniz.
Tvden nasıl bağlayacanı bilmiyorum ama kullanım kılavunda vardır sen modemin wifisini kullandın mı daha önce modemin ara yüzünden kaplosuz ayarladan şifre oluştur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yıllardır kullanıyorum zaten telefonada wifi üzerinden giriyorum bana televizyon lazım
Televizyonun wifi paneli var, kablolu kablosuz seçenekleri ip adresleri mevcut ama kablosuz yaptığımda ve wifi ara dediğimde wifi bulmuyor, wifi olmasa televizyonda bu menüler olmaz
Olabilir ancak hangisi uyumlu uyumsuz bilemeyiz. Cihaz ile ilgili araştırma yaptım. Wifi opsiyonel diyor. Gördüğüm kadarıyla ya girişi var ethernet kablosu ile bağlayabilirsin.
Çok pahalı değil bu kablolar en ufak elektrikçide bile var biz apartmandan apartmana çekiyorduk eskiden :) Her şekilde kablo wifi aparatından daha ucuza gelir eğer istersen uygun wifi aparatı için teknik serivisi bir ara sor yine de.
Şöyle ki ona o kadar kablo çekince evin içinden geçicek ve kötü bir görüntü olucak aynı zamanda uğraştırmalı olucak yani gece film izlemek istedim televizyondan onu oraya bağlıycam 2 saatliğine sabah tekrar bilgisayara takmam lazım olucak ve o kablo bilgisayarın arkasında çok kaba ve uzun durucak aparat 60 70 lira sanırım bilmiyorum
En İyi Cevaplar