Arkadaşlar acil bakın telefonu sinirden vurdum ekran gittiiiiii :(((((((( ?

Arkadaşlar telefonum samsung note 3 telefonu sinirlendim sırt üstü masaya vurdum ve telefonun ekran gitti dokunmatik camı sapa saglam sekilde telefon acılıyorda ısıkları yanıyor sesi cıkıyor dokunmatik camı bile calısıyor ama iç ekrani siyah içini açtm ekran kablolarına baktım sağlam sonra kapadım karanlıkta dikkat ettim güç tusuna basttigim zaman ekran geliyor gidiyor böyle şimsek cakar gibi anlık beyaz oluyor kapanıyor ekranın iç kısmı alt alta çizgi çizgi gidiyor telefoncuya gösterdim dedi darbe sonucu ekranın altını yani batarya kımısını vurdugun için sıkıstırma yapmstir dedi bana diyor dokunmatikle degisicek fiyat 400 450 arasi baska yerlerde böyle diyor güvenemiyorum orjinal takıcam diyor ama A kalite takar sonra diyorlar samsung garanti 500 600 e yapar ne alaka ya halbuki samsung garanti uyguna yapması lazım bunlar pahaliya yapar diyip kendileri yapmak icin mi diyor arkadaslar sizce iç ekran catlaması olabilir mi ve samsung garanti ne kadara yapar telefon tekrar diyorum samsung galaxy n900Q modeli note 3
Arkadaşlar acil bakın telefonu sinirden vurdum ekran gittiiiiii :(((((((( ?