Yardım yardım yardım 🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆
ya detay gibi cok ugrastirdin sksnlskslajskjs
ya detay gibi cok ugrastirdin sksnlskslajskjs
Bir başkasının modemine, sahibinden izinsiz girmek suçtur ve ülkemiz geçmişinde emsal teşkil edilen cezalandırmalar mevcut. "nerden bulabilirler beni" derseniz modem'e giriş yaptığınızda MACadress yani makinanıza ait özel bir adres bırakırsınız, modemin kapsama alanında yapılacak ufak çaplı bir taramada direkt bilgisayarınız bulunur, çok basit birşey.
Bunla kimse uğraşmaz
Şifre değiştirirler olur biter
Örnek davalardan birisinde kullanıcının biri internetinin yavaşladığını ve kotasının çabuk bittiğini gözlemlemiş, wireless ağına baktığında yabancı bir makinanın bağlı olduğunu görmüş. Polis devreye girdiğinde ise bulunması kolay, O ayki faturayı ve bir miktar da cezayı ödetmişler kaçak kullanana. Kimse uğraşmaz demeyin uğraşılır, kota bittikten sonra internet bağlantısı için ekstra para ödeyen tarife kullanıcısı var hala.
Sadece şifre alıp telde kullanılcak kota aşımı gibi bir durum olamaz. hadi diyelim ki oldu alt kattaki komşu zaten. Beraber ortak kullanıyoduk fazla fatura gelince bana ödetmek istedi ben ödemek istemeyince böyle yalan bir ifade vermiş derim olur biter
Sorun değil bulsunlar faturayı öderim konu kapanır
galatasaray yaz ya da i. ne cimbom yaz :D
Başkasının internetini kullanmak istiyorsan yakalanma şansın olabilir.
Çok düşük bir ihtimal
Kesin galatasaray dir
Cevap
17Cevap
Şİfresini ögrenmek çok basit yeter ki en az 2 diş çeksin en az
team wiever ile yaparım..
sadece o değil başka bir sürü wifi şifre ögrenebilirsin sana ögretirim istersen
Geçici olarak neti kesildi bir arkadaşın 2 değil 4 5 çekiyor apartmandan birinin sanırım onu bulmaya çalışıyoduk başaramadık malesef
Öyle bulunacak bir şey değil çok basit bir yöntem ama etkili istersen ö. m. at akşam müsait olurum
Çok basit bir yöntem ama etkili olan exe ile dediğim gibi yaparım istersen link atarım
On numara cinsel yaşam kategori sorusu olmuş. Şifre ; cük1907 bir dene
Başka türlü kimse siklemiyo herkese düşsün diye yaptım gelmeyin üstüme len
Benim wifi şifresi sB39make4? bulsunlarda görüyim
Qdasdeqq1Cortx1123 da benimki. d ahsldjsln
ne olacak galatasarayı 6-0 yendikleri tarih başka söyleyecek şeyleri yok gariplerin
fenerbahcem1907 olabilir :D
"Bosunaugrasmabulaman"
Deme öyle geçen gün buldum birini ama onlarda modemi kapayıp duruyolar 😢🙇
direk bruteforce veya wps pin yap daha kolay..
bu sorunun bu kategori ile ne alakası var
Bunu 3. Ye yazıyorum. Normal bir kategori olunca kimse s*klemiyor. Herkese düşsün diye bu kategoriyi seçtim bilmem anlatabildim mi? Malum kategori cinsellik olunca herkes atlıyo
İlgilenmiyosan yol orda ilerle arkadaşım sana skle diyen mi var
sorudan çok kategori dikkatimi çekti :D
Baska türlü kimse takmıyor ki herkese düşsün diye yaptım ya valla 😕
paraparapara-şikeşikeşike
Fenevv ya da kanavya olabilir
altıtaneatılırmıbe1907
19071907 dene
19071907
1907fb
Alex1907
1907 filan olabilir
1907 dır belki