Arkadasim sordu neden kapali diye ben de cok cool oldugum icin dedim. O da cool olan acik tutar kapatmaz dedi.
Sizin dusunceleriniz nelerdir?
Sizin dusunceleriniz nelerdir?
Benimki de kapali. Kimsenin giris cikis saatlerini merak etmiyor ve umursamiyorum. Kimsenin de beni stalkmasini ve özelime burnunu sokmasini istemiyorum. Hatta bazen yazilari okumadan bile sildigim oluyor. Canim istemezse cevaplamiyorum. Kimin ne düsündügü umrumda da degil.
garibim.weebly.com/.../4056379_orig.jpg
whatsappa girmediğinden mi yoksa girip de görmesine ragmen cevap yazmadı mı acaba diye düşünenleri düşündürmemek icin kapattım :D cooluztabi 8)
<3 <3 <3 <3
O nasıl bir ergen konuşması olmuş öyle :) Bence bir şey saklamak isteyen gizler birilerinin ne zaman girdiğini görmek isteyen de gizlemez ikisinin de bir alt sebebi var
Cool insan digerleriyle ilgilenmez. Neden kapatti acaba diye düşündürür.. Adamsın
Cevap
24Cevap
Arkadaşına katiliyorum. şu an benim oldugum cool durum gibi mesela 😄 gizlilik ozellikleri ilk ciktiginda songorulme resim, durum hepsini kapamiştim disariya. Acayip whatsappciydim hani, simdi ise ot cöp sardi whatsappi hani eskisi kadar kullanmiyorum. Herseyi de açtim.
Whatsappta Coolluk o son gorulmeyi acip, fazla cevrimici olmamak, gec saatlerde girmemek falan mesela. Benim şu an kim bilir 8 falandir son gorulmem
Benim de kapalı.
Arkadaşlarımın triplerine dayanamayıp kapadım.
Ben de oyle :)
Sevgili tribi yanında hiç kalır :)
Karşısındaki kişinin en son ne zaman girdiğini nasıl merak etmiyor diye düşündüğüm kişilerdir kendileri :/
Eğer bir korkusu yoksa açık bırakır. Kapatıyorsa kesin bir şeyler saklıyordur. Kız arkadaşımın kapalı olsa çok rahatsız olurum
benim. kapatma sebebim arkadaslarim zamanli zamansiz bana yazmasi ;) yuzunden
Saklaniyor bir cekintisi olmasa yapmaz.
Ben hic yapmam kimseyede hesap vermem okadar.
Kapalı işime gelmeyen mesajları görüldü yapmadan siliyorum kafamda rahat :D
benim kapalı açıkcası yorumlarınızı bende bekliyorum :P
Kapatanlar birinden kaçıyor ya da gizleniyordur. Bazen öğretmenleri görmesin diye yapanlar var ya da ailesi. Bir önyargım yok buna karşı.
hicbisey dusunmuyorum. fark etmiyorum da kimin acik kimin kapali.
benim acik.
hatta vatsapi kaldirdim telefonumdan bu aksam.
Benim de kapalı. Çok sık yazsn arkadaşlar tribe girmesin diye. 😄
bir isler ceviriyor kesin diyorum. Tehlikeli bir tip yani
valla helal olsun çok özeniyorum sizlere bu mudur yani merak ettiğiniz şey :D
Kapatanlar bence iğrençler bir poh olduğunuzu sanmayin kimse son gorulmenize bakmaz
Benim son görülmem, mesajın görüldü işareti ve durumum gizli. Hiç birini göstermiyorum kimseye.
Canım böyle istiyor... :)
Benimde kapalı, verilecek tek hesabım var oda Allah'a 😉
Bişe sormak istiyorum ben
Eski bi arkadaşımın profil, hakkında gözüküyor fakat son görülmesi gözükmüyor bende, bi başka telefondan bakınca son görülmesi görünüyor.
Whatsapta tek bi kişiye son görülmeyi kapatabiliyormuyuz? 😅😄
Bence de öyle. Son görülmeyi kapatan cool değildir. Kendini bir şey sanıyordur.😂
whatsapp son görülmeyi kapatınca cool oldugunu sananlar var :D
biri bana şu coolu açıklasın hanım abla :D
O yüzden giremiyorum whatappsa. Çok saçma bir sistem.
o degilde nasil kapaniyor o meret
ayarlara bak bulursun.
eyvallah gülüm hallettim
kapalı olmasının nedeni her an herkesle konuşmak istememem
Cok coolum demek bence coolsuzluk belirtisi
çok coolsun dostum, aman tanrım
dhfkjdshkjdshf ne alaka coollukla
Köleler napmalı😂😂😂😂😂
Son görünmesi kapalı olsa bile sorun değil
cool olan açık tutar harbiden
Benimde kapalı yakip edilmesinden hoşlanmıyorum
sıçayım watsappa gereksiz şeyler. sildim gitti :/