• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Kürtaj yaptırmak cinayet midir, değil midir ?

cikcik
cikcik Takip Et
Xper 2 Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Bazen bu yolla istenmeyen gebeliğe karşı operasyona girer bayanlarımız.

Sizce bu ne kadar doğru ?
Gebelik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• AğırApla
    AğırApla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Eğer ki zina sonucu hamile kalındıysa vatandaşların 2 dklık zevkinin acısını çocuk pi. damgası yiyerek çekmek zorunda değil.Ama bu çocuk adamakıllı bakılacaksa doğurulmalı diye düşünüyorum.Onun dışında ultrasonda çocuğun sakat olduğu tesbit edilmişse o çocuğunda alınması gerekir diye düşünüyorum.çünkü sakat çocuğa annesi babası bakar.Ama öldükten sonra o çocuk ne hale gelir,kim bakar bunları düşünmek gerekir.Ama genel olarak ele alırsak kürtaja karşıyım.Çünkü bebeğin minicikte olsa elleri kolları kafası kısacası tüm vücudu oluşuyo.ve kürtaj sırasında tüm vücudu cımbız gibi bir aletle parça parça koparılıyo.Nasılki büyük insan öldürüldüğünde bunu cinayet olarak görüyorsak kürtajı da cinayet olarak görüyorum ben...

1
    1 Yorumla
    • Karqasa
      Karqasa
      +1 yıl

Sonuna kadar haklısın ama öyle bir zaman oluyor ki aldırmak zorunda kalırsın istemesende

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

her şart kendi sonucunu doğurur ve bu sonucun etik yapısı bize uyabilir/uymayabilir. kürtaj yaptıran bir kadın da kimseye açıklama yapmak zorunda değildir, kendinden başka.

kişisel fikrimi soracak olur isen; doğum kontrol yöntemi gibi kullanacak kadar aklını yitirmediği sürece bir insan, beni hiç alakadar etmez...

0
    0 Yorumla
  • Sinuhe
    Sinuhe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49 , eic 82%
    +1 yıl

genel anlamı itibariyle anlaşılır ki hoş bir durum değil. aslolan karar verme aşamasında ne için ve neler göze alınarak yapılmaktadır. bu durumda zorunlu haller dışında bunu kabullenmek bence doğru değil. ancak hata insanlara mahsustur. hatalarımız da bizi biz yapandır. dilerim yapacaklarımıza karar verdiğimizde doğru olduğunu düşünerek yapıyoruzdur.

olaya günah mı sevap mı açısından ise bakmak bile istemiyorum. artık teknoloji çok ilerledi. bir cenin ana rahmindeyken daha bütün hastalıklar belirlenebiliyor. önemli olan ne yaptığımızı bilmemizdir. akıl var yakın var...

1
    0 Yorumla
  • MarquisDeSade
    MarquisDeSade Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 53%
    +1 yıl

3 ayı geçmediyse cinayet değildir. tıbbi olarak kendisi henüz bir canlı değildir. birtakım sıvı ve kan parçacığıdır.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

6

Cevap

• sezen275
    sezen275 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47 , eic 38%
    +1 yıl

kesinlikle simsim gibi düşünüyorum. bir anlık zevkin cezasını o melek çekmemeli. ya korunacaksın ya doğuracaksın.

2
    2 Yorumla
    • cikcik
      cikcik
      +1 yıl

o zaman sana da yukarı ok işareti yani +1 :)

Yorumla
    • sezen275
      sezen275
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • stiletto
    stiletto Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Bebek anne rahmine düştügünde 40 günlükken ruhu üflenirmiş. Cinayet. Bir canlının canına kıymak denir nedense, nedense anne yavrusunu öldürdü denmez. Anneyi yavruyu etkileyecek herhangi ciddi bi hastalık gibi durumlar dışında canice buluyorum.

Sevişmeyi biliyorsan korunmayı da bil.

2
    0 Yorumla
  • meraklı
    meraklı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

aldırmak için gereken süreyi aşmadıktan sonra cinayet değil.ve kesinlikle gerekli bişey..tecavüze uğramış bir kızın nefret ettiği adamdan çocuğu olması daha büyük bir travma yada yaşı çok küçük evlilik dışı bebeğin doğması kızın ailesi tarafından dışlanması öldürülmesi gibi sonuçları da doğuracaktır. ancak artık doğum kontrol yöntemleri konusunda bilgi sahibi olmayan ayıplanır halde..araştırmalı ve uygulamalı..böylece kürtaja gerek de kalmaz di mi?

1
    0 Yorumla
  • dilara_22
    dilara_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl

Durumu göre değişir, tecavüze uğramış bi bayanın bunun sonucunda hamile kalmasıyla bebeğini aldırması gayet mantıklı bir davranıştır bana göre. Fakat evli bir çiftin maddi durumumuz kötü, ilişkimiz kötü gidiyor, aman kariyerimiz tehlikede gibi saçma sapan bahanelerle kürtaj uygulamaları tabi ki cinayettir.

0
    0 Yorumla
  • ADAaa
    ADAaa Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 59%
    +1 yıl

bedene ruh üflenmemişse cinayet değildir yani 3 aylık olmadan aldırmak lazım 3 aydan sonrası cinayete girer.sonuçta parçalayarak almak zounda kalıyorlar.ve bebek bunları hissediyor.dinende caiz değil zaten.

0
    14 Yorumla
    • cikcik
      cikcik
      +1 yıl

Bu ruh 3 ay sonramı üfleniyor spremin yumurtalığa ulaştığından sonra ?

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

hayır ruh sonra üflenir.önce sperm falan döllenme olaylarını biliyosun zaten döl oluşur o küçük şey büyümeye başlar ve et oluşur kemikler olsun falan vücut şekle girdikten sonra ruh üflenir.olmayan bedenin nesine ruhu üfliceksin dimi ya.önce beden olacakki sonra ruh üflencek.o yüzden 3 aya kadar vakit var.3 aydan sonrası cinayete girer.

Yorumla
    • cikcik
      cikcik
      +1 yıl

bunun yasal bir süreside var zaten ama ben genel olarak sormak istiyorum ok yaydan çıkmışsa bu bebek bir şekilde olucak...

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

kürtaj yaptırmak iyi birşey değil zaten.Allah akıl vermiş kullancaksın düşüneceksin yapmadan önce.bu durum özellikle kürtajdan sonra kadınlarda psikolojik rahatsızlıklar görülüyor.çoğu kadın bunu atlatamıyor.erkeğin işi daha kolay.ama kadın bunu yaşıyor.ve o olay olurken inanılmaz acı çekiyor.tabi teknolojinin son harikalarıyla bu acı indirgenebilrmiş.ama Allah bunu affetmez.ve o can öbür tarafta hesabını sorar.elbet bir şekilde birgün insanın karşısına çıkar bu durum.o zamanda vicdani acı olur.

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Ya peki down sendromu? Ruhu da var, bedeni de. Bu arada 3 ayda cinsiyet bile belli oluyor, ruhu belli olmayıp cinsiyeti belli olmak nasıl birşey çözemedim.

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

tamam işte çocuk tamamlanıyor çocuk tamamlandığında cinsiyetide belli oluyor.tamamlanmış vücutada ruh üfleniyor.ama zaten aldırmadan önce bi sağlık kontolünden geçiliyordur.bilmiyorumki.ben sadece bildiklerimi paylaşıyorum.yararlı olabilirmiyim diye.

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Ben iki noktadayım. Embiro oluşmuşken candır. 1-1.5 aylıkken kalbi atıyor yahu, görüyorsun yani :( Benim bulunduğum noktada 3 ay sınırı yok, hamile isen orada can vardır.

3 ay sınırı kadın sağlığı nedeniyle diye biliyorum çünkü kadın hayatını riske edecek durum yokken riske edilmiş oluyor.

Yorumla
    • kedi000
      kedi000
      +1 yıl

Ada ruh bedene 3 ayda değil bazı alimlerin hadislere dayanarak söydikleri 2 mevzu vardır 1.si 120 güne kadar bebeğin canlanmadığını bildiren hadislerdir. 2.si ise anne karnına düştükten 40 gün sonra Allah o bebeğe bir Melek gönderir. Ve tek?mül eden mudgaya (şu) dört kelimeyi yazması emrolunur ki : onun işini, rızkını, ecelini, şak? veya sa?d olduğunu yaz! denilir.Bu konu üzerine bakıldığında bebeğe ruh 40 gün sonra nefl ediliyor yani üfleniyor.Konu açıklaması daha uzun tabiki...

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

hmm bak bilmiyordum bunları.ama tıbbi olarak 3 ay deniliyo.o zaman benim anlamadığım neden 3 aylıkken buna izin veriliyor ve cinayete girmiyor?

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

kedi00 biyolojik olarak gelişen birşey nasıl canlı olmaz?

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

ona bakılırsa bedenimiz biyolojik olarak gelişmiştir dimi ama uykusunda ölen biri ruhu çekilerek ölen biri..bi düşün..bedeni yatakta duruyor ama ruhu onu bırakmış gitmiş.e şimdi sen ona canlı diyebilirmisin? sonuçta biyolojik olarak gerçekleşmiş birşey nasıl canlı değildir dimi.ruhun ne zaman konulup ne zaman alınacağınada Alalh karar verir

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

Farklı frekansta konuşuyoruz.

Öldüğünüz zaman kalbiniz durur ve gelişim değil çözülme/çürüme başlar.

Ruhun ne zaman konulacağını alınacağını Allah bilir de bunu insanlar nasıl kesin olarak biliyor ben onu çözemedim.

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

bak işte kuranda yazıyormuş 40 güne kadar ruh üfleniyormuş ama bilimsel olarak neden 3 ay deniliyo onu bende bilmiyorum

Yorumla
    • Tortured
      Tortured
      +1 yıl

40 günde kuranda yok, alimlerin mutabık kaldığı bir rakam.kuranda sadece ruh verilme kavramı var.

Bilimsel tarafı söyledim, 3 aydan sonrası kadının sağlığını tehlikeye atıyor.

Yorumla
  • Jülyet
    Jülyet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

belli bir süreyi aştıktan sonra özürlü olması dışında ve cinsiyeti "erkek" değil diye aldırmak elbette cinayettir

fakat doğduktan sonra ki yaşamı ölümden beter olacaksa daha büyük sorunlar olacaksa,süresi dahilinde yaptırmayı ben cinayet kapsamına almıyorum.

0
    0 Yorumla
  • pitirpitir
    pitirpitir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

Kurtaj yaptirmaktir, cinayet degildir. Yoksa adi cinayet olurdu di mi? Hic kimse herhalde durup dururken kurtaj yaptirmaz. Iyi bir nedeni olmadan bunu yapanlari da vicdanlari ile hesaplasirlar zaten.

0
    0 Yorumla
  • Diable
    Diable Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Bence çok canice ama zorunlu kalındığında yapılması gerekiyor tabiki bakılamıycak çocuğu doğurmak daha da canice.

1
    0 Yorumla
  • baytar
    baytar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Cinayettir kimse yok çocuğu bakamıcam yok öyle böyle bahaneler arkasına gizlenerek insanlık dışı bu olaya göz yummamalı yumamaz. ailesiz çocuklar için bile bir yer var yaşam hakkı en büyük haktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çocuk istemiyorsan dikkatli olacaksın ve korunma yollarına başvuracaksın... eğer hamile kaldıysan yapılan hatanın sorumluluğunu alacak ve çocuğu doğuracaksın... bence yalnızca tecavüz sonucu gebe olan bayanlar cocuklarını aldırabilir. onun dışında aldırmamalılar...

0
    0 Yorumla
  • sessız
    sessız Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

geleceğini kuramıycan kazayla istek dışı yapılan çocuğu dünyaya getirmek asıl cinayet olur aslında olmaması daha iyi ama adı üstünde kaza geliyorum demiyor işte...

0
    2 Yorumla
    • meta_1
      meta_1
      +1 yıl

doğru kullanırsan kaza olmaz:))

Yorumla
    • sessız
      sessız
      +1 yıl

ara sıra acemılık oluyormus ıste :))

Yorumla
  • glcn_algl
    glcn_algl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Tabikide cinayet insan kendi evladına kıyar mı öldürür mü cok canı ve cahılce.. İlerde bunun hesabini nasıl veriri bi insan bu yukle nasıl yasar benım için cok zor bi durum allah korusun o durumlara dusurmesin..

0
    0 Yorumla
  • cadiiii3737
    cadiiii3737 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

cinayettir tabiki kendi kanından canından olan bir varlığa nasıl kıyabiliyorlar o sana o kdr sıkı sıkı sarılmışken onu senden koparmalarına izin vermek vicdansızlıktır yaa bunu yapan insan olamaz ztn.

1
    0 Yorumla
  • nickmickyok
    nickmickyok Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

baştan önlemini alacak arkadaş ,küçücük zevkin bedelini o yavrucak ödemesin .dinimizde anne sağlığını veya çocuk sağlığını tehdit etmiyorsa kürtaj büyük günahmış

0
    0 Yorumla
  • sevtapp
    sevtapp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

3 ayı doldurduktan sonra cinayet oluyor eğer 3 ay doldurmadan aldırılırsa bu cinayet olmaz tabi ama günahtır.

0
    0 Yorumla
  • darkcinema
    darkcinema Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

evlilik dışı çocuk ise ne olursa olsun istenmez de yinede cinayettir tabiki

0
    0 Yorumla
  • Karqasa
    Karqasa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Cinayet değil ama zamanı geçtikten sonra kesin cinayet...

0
    0 Yorumla
  • neşva
    neşva Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

kesinlikle cinayet madem bebek istemiyolar korunarak yapsınlar ne yapcklrsa

0
    0 Yorumla
  • black
    black Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

allah kimseyi o duruma koymasın. ama biraz da insanın elinde.

0
    0 Yorumla
  • mrtyldz
    mrtyldz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

cinayett. onun canı var yaa... Allah'ın verdiği canı nasıl alırlar? madem doğurulmayacak önlem alınmalı...

yanlış, ters...

0
    1 Yorumla
    • grossi53
      grossi53
      +1 yıl

haklısın pampa katılıyorum sana altındakine sahip çıkamıyorsan o çocuğun günahı ne

Yorumla
  • LostLust
    LostLust Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Cinayettir fakat bakamayacağın bir bebeği doğurmak acımasızlıktır.

0
    2 Yorumla
    • baytar
      baytar
      +1 yıl

acımasız ol katil olma

Yorumla
    • LostLust
      LostLust
      +1 yıl

Bence bakamayacaksan aldırmak daha mantıklı. Aldırırsan uzun hayatını berbat etmemiş olucaksın ama eğer doğurursan hem ona hem kendine yazık etmiş olacaksın..

Yorumla
  • deathlessboy
    deathlessboy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

bence cinayet

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kürtaj yaptırmak cinayet midir, değil midir ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kürtaj yapmak cinayet mi? 10 cevap verildi
Kürtaj Yaptırmak Sizce Cinayet Midir Değil Midir? 7 cevap verildi
Kürtaj yaptırmak cinayet mi sizce? 10 cevap verildi
Kürtaj cinayet midir? 11 cevap verildi
Bence kürtaj cinayettir. Sizce? 10 cevap verildi
Sizce kürtaj cinayet mi? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨