Arkadaşlar stardoll,'a geri dönmek istiyorum satın alabileceğim +65 hesaplar var mı? İstanbul'da iseniz görüşebiliriz de.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmerhaba 61 lvl stardoll hesabı satıyorum.
özellikler;
61 lvl 7 yıllık hesap.
3 kez daha ss olursa hesap royalty olacak.
içerisinde şu an 600 sd var.
STYLİST STUDİO var oradan sd kazana bilirsiniz.
54 sayfa kıyafet ve odalarda ki eşyalar hariç 28 adet eşya var.
dolu dolu 4 sayfa saç tek parça ve 2 parça olmak üzere maske dudak boyunluk göğüs vs. var
dolu dolu 6 sayfa takı var değerli oldbut takılar var.
dolu dolu 3 sayfa makyaj mazemeleri var.
mağazadan alınan 2 sayfa saç mevcuttur saç boyaları ile birlikte.
ss odaları haricin de exstra alınan 8 adet oda var toplam. hepsi son moda dekore edilmiştir.
ALBİNE CHALET odası açılmıştır. içerisi gayet güzel dekore edilmiştir.
starbazaar da satıma hazır 18 sayfa oldbut ürün bulunmakta satmaya kalksan rahat 1000 sd toplarsın.
oyunda 7 yıllık emek var ve nerden baksanız 7 yıldan bu yana 10.000 tl lik masraf yapıldı belkide daha fazla. ciddi duşünen mail atablir. zehra_srbl@hotmail. com01 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 senelik, sd yüklü, royalty hesabımı satıyorum. Nick : aleyna11Melek ilgileniyorsanız inceleyip mesaj atabilirsiniz.
04 Yorumla
Oda ne ola ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılPopüler bir kız oyun sitesi. Aşırı bağımlılık yapan cinsten.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
5Cevap
benimde stardoll hesabımı satıyorum. hesap 2013-11-24 tarihinde kurulmuş olup, full bir hesaptır. İçerisinde eski yıllara ait pek çok royalty ve LE markasına ait üst düzey kıyafetler bulunmaktadır. Saç ve çok fazla maske bulunmakadır. Ek olarak stardoll para ile alınan suit odalar açıktır. 66 level Royalty olmuş hesaptır. Hesap ismi kankames1 dir. Lütfen hesaba bakıp o şekilde iletişim sağlayınız. Styling studio açıktır. Dolu dolu. tatlı yüz maskesi, kirpik, kaş, karın kası, göğüs, ve saç mevcuttur. Popüler olan LE pantolonları, beyaz tabanlı ayakkabı, yüksek siyah platform topuk ayakkabı vardır. iletişim için @Büşşra. i (instagram)
12 Yorumla- +1 yıl
fiyat bilgisi verebilir misiniz?
Ohaa yorumlarda ciddi ciddi ne kadar çok kişinin stardoll hesabını sattığını görünce şoka girdim. :D Bende çok severdim oynardım tabi de yükselmek için masraf yapmak gerekiyordu hep ve bana saçma gelir yani oyuna bu kadar para vermek. :D
00 YorumlaHesabım satılık bazı değerli ürünlerim var le platform pin callie bot gibi TT yüzü ve bir kaç saç ve orj headbandı var fiyatta anlaşırız uyguna bırakıyorum oynamıyorum diye34 levelŞuan da SS Nick:betmiyavİlgilenen olursa lütfen yazsın fiyat önerebilirsiniz uyguna satarımre-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
10 Yorumlahesabımı çok uyguna satacağım 42 level 2022 yılında açılmış Royality hesabım var 200 sd var, 4 adet lüks suit açık penthouse açık, 9 adet peruk, 4 adet göz, 2 adet boyunluk, maskeler var, stylist studio açık, 32 sayfalık giysi ve rare giysiler var göz atmak isteyenler için hesabım : NurDrli09 hesapta aktifliğim yok ulaşmak isteyenler için mail adresim: nurdereli5@gmail. com
00 Yorumlamerhaba 70 lvl stardoll hesabımı satıyorum.
özellikler;
70 lvl 2016 yılında katıldım
Şu an süperstarım (5 kez daha ss olunursa royalty hesap olacak)
içerisinde 500 sd var
93 sayfga kıyafetim
7 sayfa güzellik salonumda değerli tasarımcıların maske saç ve dudakları var
9 sayfa takı 5-6 tane değerli takılarım var
diğer odalar açık değil
400tl fazla oyuna para harcadım
ciddi alıcıysanız yazın02 Yorumla- +1 yıl
hesap nickini alabilir miyim
- +1 yıl
MERHABA HALA SATILIKSAALMAK İSTİYORUM İNSTAGRAMDAN brcu. ozcn.7980 yazarmısın bu hesaba kardelşm
+1 yılMerhaba ciddi alıcı iseniz kendi hesabımı satmak istiyorum. Tasarım ödüllerim , kapak kızı olduğum , oyunda gayette zengin olduğum 100 level hesabım var. Eğer ciddi alıcı iseniz fiyat konusunda detaylıca konuşmak isterim. Lütfen bana ulaşın. Kardelen. erdem1234@hotmail. com. Stardolll username : kardelenerdem
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar mail attım
merhaba 102 level stardoll hesabımı satıyorum
54 sayfa kıyafetim var
odalardaki eşyalar harıcınde 16 sayfa eşya var
6 tane odam açık ve hepsini özenle dekore ettim
3 tane stardesing saçım iki tane stardesing dudak burun
mağazadan alınmış 5 adet saç , kaş var
2 sayfa makyaj malzemesi
4 sayfa takı var
bakmak isteyen olursa hesabımın adı jeystan , düşünen olursa buradan ya da stardoll dan yazabilir :)02 Yorumlamerhaba hesabım 61 level 2011 de katılmıştım uzun bir süre emek harcadım çok kez ss oldu beach villa satın alındı ama daha çok değerli kıyafetlere harcama yaptım şu an hesapta 322 sd bulunuyor ilgililer bakabilirler 500 tl yi çok rahat geçti yaptığım 200 tl ye satıyorum
02 Yorumla
+1 yılMerhaba Stardoll Hesabımı Satıyorum nickname= damlaeilish. (ALMAK İSTEYENLER damlabingol14@gmail. com MAİLİME YAZARSANIZ SEVİNİRİM FİYAT KONUŞULUR)
-36 level hesap
-Royalty hesap
-Ev de bütün odalar açık
-stylist studio açık
-Bazaardan aldığım çok fazla ürün var
-54 sayfa kıyafet var
-Odalar da dolu fazla olan 14 sayfa dekor eşyası var
-5den fazla bazaar alımı ATA hesabından alınmış saçlar var00 Yorumlamerhaba 82 lvl stardoll hesabı satıyorum şu an içinde sd yok fakat birkaç kez ss oldu içinde 5-6 tane sdli saç var sdli dudak var acayip drecede çok giysi ve eşyası var 42 sayfa falan 7 yıllık emek var fiyat baya uygun 7 yıllık bir hesaba göre içinde çok hileli ve çok eskilerin ve yenilerin eşyası var odalar çok iyi bir düzende ilgilenen varsa yazabilir hesaba bakmak isteyenler için nick: love-yagmur
01 Yorumla- +1 yıl
merhaba canım hala satılık mıdır?
Hala ilgileniyorsan ben hesabımı çok uygun fiyata satıyorum 62 level ismi superhilalada1 özel tasarlanmış saç dudak yüz maskesi var kıyafetlerinden odalarına bayağı geliştirmiştim satma amacım artık aktif oynamıyorum ve kapanmasını istemiyorum kapanacağına biri kullansın düşüncesindeyim ciddi alıcı olursa ederinden çok daha makul fiyata satıyorum
02 YorumlaMusicia hesabını satıyorum cok fazla nadir öğem var sir cok kes ss oldum, bir sürü saç, dudak, yüz tasarımları mevcut, neredeyse tüm odalar açık ve odalar pahalı itemlerle dekore edildi hesap cok eski hesap oldugundan bayagı eski ve bulunamayacak itemler var , urikothecat97@gmail. com dan ulaşabilirsiniz burayı görmezsem
01 Yorumla
+1 yıl80 Lvl. 12385 sp'lik 11 yıllık stardoll hesabımı satmak istiyorum!!!incicayirli kullanıcı adı daha yeni değiştirmiştim kullanıcı adını, sayamadığım kadar çok royalty oldum, Yacht, Pent house, Millionaire mansion, The Loft, Panorama room, Alpine chalet ve üçüncü kat basic room açık bir sürü kıyafet takı aksesuar saç hesapta mevcut fazlaca emek harcanmış bir hesap ciddi ilgilenenler yazsın iletişime geçelim.
03 Yorumlaben de satıyorum 200 tl ye. 400-500 den fazla harcamışımdır çok şey var sayılarıyla yazamıyorum ciddi düşünen varsa mesaj atabilir 55 level hesap 2 kere royaltylik var yatch, millionaire mansion, beach villa açık içinde 332 sd var baya kıyafet aldım son zamanlarda ama daha fazla kullanmicam hesabı
01 Yorumlamerhaba 61 level hesabım satılık: hesapadı: zxcvbnmo birden fazla kes ss oldum saçlarım mevcut eski markaların çok iyi ürünleri var 2011 den beri aktif hesap çok uyguna satıyorum 50 tl sadece bir bakın isterseniz mailimden ulaşabilirsiniz. mail: zeynepdag1998@gmail. com
03 Yorumla- +1 yıl
değil bana yaz goddes_00
- +1 yıl
yazz bana
- +1 yıl
hesabı sattınız mı acaba
Merhaba bende hesabımı satıyorum hesap ismi: winxbs ve 13 yıllık. şu an Royalty. 653 sd para var. 70 lvl. Odaların bazıları dolu boş olanlar için de sandıkta binden fazla eşya var. Suitimi ziyaret edip hepsini öğrenebilirsiniz. İlgilenen olursa Mail adresim : edanurkayaa40@gmail. com
00 Yorumla@sevgiboylum hesabım satılıktır oyuna 300 tlden fazla yatırdım içindekiler; 40 sayfa kıyafet hepsi şu an satılmayan nadir ürünler (strike and pose, LE gibi) Tatlı tip için gerekli olan eşyalar varCiddi tip için 3-4 maske 3 dudak burun çene kaş göz far mevcut 2-3 tane saçım var hepside 4-5 parçadan oluşmakta38 LEVEL royality olmasına çok az bir sürü superstarlık alındı ilgilenen varsa yazsın ödeme ininalden 150tl ama isterseniz indirim olur :)
01 Yorumla- +1 yıl
merhabalar hesap hala satılık mıdır?
Öncelikle merhaba.
Stardol ismim: dduygu99
Bütün odalar açık ve royalistim.
Gardrobum açık. Kıyafetlerime girip bakabilirsiniz.
Levelim 59.
Satın almak isteyenler stardoll dan bana yazabilir.11 Yorumla
+1 yılStardoll hesabım var 70 level civarı 180 sayfaya yakın kıyafet royalt hesap bütün ev ve stil stüdyo açık vintage ürünler çok. Sd 1000 üstü iletişim alperenkabaa inst. Hesabından ya da 5312400039 iletişim numarası
00 Yorumlamerhaba 300 tlye stardoll hesabımı satıyorum tüm odalar her sey açık 2010 girişli ry içinde le antidote vs baya değerli var ct yüz yapılı ilgilenen ulaşsın İstanbul içiyse elden de teslim edebilirim instagram:brynettx stardoll nicki gralenstar
02 Yorumla
+1 yılBenimde hesabım satılık 54 lvl 5000 den fazla SP ve Güzellik salonu ürünleri ünlü tasarımcıların saç dudak maske vs tasarımları mevcuttur. çok kez ss olmjs bkr hesap çok az ugraşla roalty olabilir gardrop dolu ilgilenenler ulaşsın
01 Yorumla- +1 yıl
hala satılık mı acaba
Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. ya bu stardoll işi pek akıllı ii değil. gerçek hayatta yapsana onları
00 YorumlaMerhaba 41 level superstar 30 sayfa kıyafetli
Güzellik salonunda saç ve maskeler dudak ve göz olan hesabımı satıyorum. Uygun fiyata bırakacağım. Ulaşmak için : zeynephazal2003@icloud. com ❤️❤️❤️02 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar canım nickini öğrenebilir miyim?
+1 yılBabyEnjoy nickli hesabım satılık. Royality ve içerisinde değerli kıyafetler saçlar, maskeler, dudaklar, takılar var. 203 sd ve 1000 sc var. Leveli 63. Fiyatta anlaşırız.
00 YorumlaMerhaba 61lvl 5yıllık bir hesabimi satmak istiyorum royalt kadar yükselttim 200TL kadar harcama yaptım hesap nick:coolladyse
daha fazla bilgi için
nisanrr4242@hotmail. com00 Yorumla
+1 yılMERHABAAA STARDOLL HESABIMI SATIYORUM 10 YILLIK HESABIM 110 LEVEL ROYALT VE 300DEN FAZLA ELBİSE VAR TÜM ODALARIM AÇIK BAKABİLİRSİNİZ UYGUN FİYATA MESAJ ATABİLİRSİNİZ :))
KULLANICI ADIM : sema-gumus04 Yorumla- +1 yıl
Acaba mesaj atabilir misiniz
- 6 ay
Hala satılıksa iletişime geçelim
- 6 ay
@stardollHESPARIYOM mesajlarını açma şansın var mı
+1 yılGENÇLER CANSU1145 HESABİMİ SATİYORUM SANDİKDA ESYASİ ÇOK GİYSİ MAKYAJ TAKİ VE BİRCOK KEZ PARA YATIRDIM LEVEL OLARAK YÜKSEK ALACAKLAR YAZSİN BİR BAKİN DERİM
01 Yorumla- +1 yıl
hesap hala satılık mı acaba
+1 yılchankester 8 senelik hesabım. Tribute ürünler, eski ürünler, saç maske vs her şey mevcut. Ry hesap. Dolap 123 sayfa. Odalar ve dolap açık bakıp oyundan ulaşabilirsiniz. Hesap satılık. 73 level
00 Yorumlaben de hesap arıyorum satan varsa iletişime geçebilir stardoll nickim: piafo mail: incisahinnn@hotmail. com
00 YorumlaBana ulasabilirsin
104 lvl hesap royalty uyeligi var ama ss degil
Rare kiyafetler ve saclar mevcut
2014 yilinda acildi01 Yorumla- 6 ay
Hala satılıksa hesap ismi nedir
bende hesap arıyprum stardoll kullanıcı adım seryd burdan ya da serendavruu@icloud. com üzerindn mail atarsanız sevinirm
00 Yorumla67 level hesabımı satıyorum ilgilenenler için stardoll hesabımın adı hello_kitty1
Bana ınstagramdan da ulaşabilirsiniz gamzekcelikk00 Yorumla4 yıllık içinde 860 sd olan hesabımı satıyorum. İsmi Doga-__-
İlgilenenler yilmazecem78@gmail. com dan ulaşabilir.00 Yorumla12132 sp 80 level olucak hesap satıyorum 2009 girişli defalarca ss oldu royalty hesabın içi ürün dolu ve ismi güzel ilginenler mesaj
01 Yorumla
+1 yılMerhabalar 69 level hesabım satılıktır. İlgililer için hesap adım: _beautiful_23 İletişim için elfkky@gmail. com a mail atabilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
hesap hala satılık mı acaba
2011den kalma royalty hesabım var çok girmediğim için 71. seviye. Şu an hesapta 500sd var ismi :floverr6 bakabilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
merhaba hesap hala satılık mı ve ne kadara satıyorsunuz
- +1 yıl
@dündoganot merhaba benim beyzi99 hesabım hala satılık. Önceden royalty olduğu için en ucuz ss'liği satın alsanız bile direkt royalty oluyor. Bir sürü değerli ve tükenmiş kıyafetlerim olduğu için de onları satarak yüzlerce sd kazanabilirsiniz. karabeyzanur76@gmail. com mail atarsanız görüşelim
- +1 yıl
@dündoganot evet hala satilik
+1 yılMerhaba crazyavrilcrazy adlı hesabımı ihtiyaç doğrultusunda satıyorum şu anda royalty ve sd yüklü ilgilenenler iletişime geçebilir
02 Yorumla- +1 yıl
İletişim için: yellowsmmr@gmail. com mail atabilirsiniz anlaşma sağlayabileceğimize inanıyorum
+1 yıl70 lvl hesabım var 71 olacak kıyafetler bol kullanıcı adım Coolserenay_61 bakmak isterseniz
00 Yorumlagüzel bir hesabim var benim de 45 level ilgilenen var mı?
00 Yorumlabenim 77 levellik hesabım var satıyorum bakmak istersen : moneybella5
05 Yorumla- +1 yıl
hesap hala satılık mı?
- +1 yıl
@hebelehübele244 benim 67 levellik hesabım satılık. Beyzi99
- +1 yıl
@Stardollnhvnhvhn iletişime geçebilir miyiz?
- +1 yıl
+1 yılHâlen almadıysan satıyorum ben
00 Yorumlanasıl bısı tatlımbu oyun anlatırmısın
00 Yorumla
+1 yılBu ne bee 😒 sanalika gibi bisey mi
00 Yorumla
+1 yıl67 levellik 9 senelik beyzi99 hesabım satılıktır.
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
merhabalar fiyar bilgisi alabilir miyim hala satılıksa?
bende hesabımı satıyorum star-yoshy
12 Yorumla- +1 yıl
İletişime geçer misiniz
+1 yılbende satıyorum ama geçmi oldu
01 Yorumla- +1 yıl
değil goddes_00 yaz banaa
+1 yıloyunmuş
00 Yorumla
+1 yılhey benimle iletişime geçebilirsiniz
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında