flaş bellek usb oluyor usb ye takacaksın dvd içindekılerini kopyalaman için dvd sürücüsü lazım istersen 50 tl satın al usblı dvd sürücüleri var :) birde bunu indirebilirsin :) https://uploaded.net/file/iakm1pkp Teknofem Lys-Ygs Hazırlık [Sayısal] Seti
kacırmadın ki vtana bak vs 124 tlden aşagısı yok usblı olan :) internetde ucuzda var hesaplıda kazıkda aynı sekılde dukkanlar içinde gecerlı bu ne kadar anladıgına arastırdıgına baglı degişir :)
toplam sipariş günü hariç en fazla 3 gün içinde merak etme paran sitenin havuzunda kalır satıcıya gitmez ürün gelmezse veya yamuk olursa parını geri alabiliyorsun :) 100/100 sıfır risk ristemi var güvendesin :) ürünü aldıktan sonra hesap ayarlarından ürünün otomatik parayı gönderme süresi vardır örnek 1 hafta eger istersen dahada uzatabilirsin üründe sıkıntı yasarsan :) no problem :)
o zaman ürünü ben sipariş verecem senin adına senin tel adres yazacam kargocu sana getirecek üçreti de bana ödersin :) benim bir ay sonra cep tel faturam gelecek toplam en fazla 25 27 tl arası olacak ödersin ve 50 tl karsılık olsun :) dvd rw lazımsa bu iyiligi yaparım :) dersen kredi kartı bulurum o zaman gerek kalmaz ama bulmazsan tek care bu gibi :)
eig canı cehenneme önemli degil :) ya pahalı pahalı alacaksın dükkandan vatandan vs. internetden alamıyorsan :) ortalama 120 tl hazırla :) usbli dvd rw sürücü olanlar için :)
sanal kart içine para atıyorsun banka kartı adı gibi sanal :) para atmadan ıcıne ödeme yapamazsın kredi ise paran olmadan alışveriş yapıyorsun 30 gün sonra ödeme gelıyor :)
CD yi bir flash ile birlikte internet kafeye götür orada hallederler oyunları da istediğim oyunun üzerinde sağ tıkla gönder sekmesinden masaüstü (kısayol oluştur) seç
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama boyle nokia telefonlarini biliyorsundur orda oyunlar menuler falan carya gorunusu ayni oyle. d. d
Senin kullandığın laptop deyil noteboklarda surucu olur notebokların bir altı surucusu olan bir masauatu veya laptop lardan flasa kopyarıyarak kendi makinene atabilirsin..
En İyi Cevaplar