The sims 3 oynuyorum uzun bir süredir dünde oyundayken oyun birden kapandı origin offline olmus bir türlü online yapamıyorum 2 gün oldu düzelmedi oyuna giriyorum oyun acılıyo ama kapanıyo bir kere daha karsılaştım bu sorunla nasıl oldu bilmiyorum ama düzeldi oyuna girebildim ve kapanmadı ama simdi tekrar aynı soronu yasıyorum origin offline olmus online yapamıyorum bu genel bir sorun olabilirmi yardım edin lütfen..
Origin offline sorunu yaşıyorum yardım eder misiniz?
1. "Go Online" seçeneği ile online moda geçmeyi deneyin.
2. Origin'in kendisini güncelleme ayarının açık olması gerekir, kontrol edin.
3. Modeminizi kapayın, 10 saniye kadar bekleyin. Sonradan yeniden başlatın, böylece yeni IP adresi atanmış olacaktır.
4. Türkiye'de İnternet Servis Sağlayıcıları bazen Steam, Origin veya sosyal medya gibi çok kullanılan sistemlere erişimi kısabiliyor.
IP ağacı diye bir şey var ayrıca, sizin IP adresinizi aldığınız makinede sorun varsa bu da engelliyor olabilir. Herhangi bir VPN yazılımı kullanarak online moda geçebilirsiniz.
Origin serverlarında bakım olduğunda bu sorun genelde oluyor. Ancak eğer kaspersky gibi bir antivirüs kullanıyorsanız oradan da ayar yapıp sims'e onay vermeniz gerekmekte. Bununla birlikte windows internet explorer ayarlarınızı sıfırlayın (Siz explorer kullanmasanız dahi origin alt planda bunu kullanmakta) Sonraki aşamada origini kullanım çubuğundaki sağ alttan tamamen kapatın (Ses ve diğer ayarların olduğu windows ana ekranındaki alt bar) Bundan sonraoriginin ön belleğini temizleyin ve programı yeniden başlatın. İşe yarayacaktır.
hayır orjinal oyunda bir problem yok uzun süredir sorunsuz bir şekilde oynuyorum ama 2 kere karşılaştım bu sorunla birincidede oldu bir kac gn sonra düzeldi ve simdi aynısı dünde oyundayken oldu oyun birden kapandı orijin offline oldu online yapamıyorum netten okudum şimdi ea serverları ile alakalı bu tamamen düzeltirler aynılarını yazıyo böle olabilirmi yani genel hata falan?
En İyi Cevaplar